Sari la conținut

Atentie unde va parcati masina!

cade-zapada

Ajuns la Focsani inainte de Craciun m-am uitat in sus, am stat am analizat si am ales sa-mi parchez masina intr-un loc cat mai indepartat de bloc. Pitica m-a privit cu suspiciune, nu intelegea ea ce fac, de ce ma invart asa pe langa masina :)

Eh… am sa va explic. Acum ca e sezonul rece si zapezile incep sa se topeasca e foarte posibil sa patiti si voi ca tipul din imagine. Zapada dezghetandu-se incepe sa cada de pe blocuri/case si distruge cam tot ce intalneste in caderea ei.

Va sfatuiesc sa nu parcati langa blocuri si alte cladiri de pe care e posibil sa cada zapada, e un sfat prietenesc si nu vreau sa ajungeti la vorbele mele. Am invatat asta de acasa, de la Petrosani unde fenomenul era foarte intalnit din cauza zapezilor mari care erau an de an. Acum fenomenul e mai rar, nu prea mai avem noroc de zapada dar mai exista, lucru demonstrat chiar de pozele de aici.

cade-zapada1

Sa va zic acum de matiz, ce a patit saracul. Omul a parcat exact in locul in care trebuia sa parchez eu initial dar dupa ce am privit peisajul am considerat ca nu e bun.

Zapada de pe bloc s-a desprins din cauza temperaturilor ridicate si a cazut, luand in drumul ei si cateva ghivece de flori :) si rezultatul il vedeti si voi… parbrizul spart plafonul indoit… Am vazut si mai rau la viata mea dar omul a avut noroc, daca se poate zice asa.

Deci, atentie unde parcati, numai voi sunteti vinovati daca va gasiti masina sifonatata din cauza zapezilor si a altor chestii care cad de pe bloc.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. Radu Panciuc 4 Jan 2010 @ 22:53

    Am vazut si eu un caz asemanator cu un Logan. Parbrizul si capota au fost stalcite rau de zapada cazuta de la etajul 4. Partea proasta e ca in acelasi loc cu o iarna in urma un Opel Astra nou fusese inghitit de zapada in acelasi loc. Poate ar fi o idee buna ca locatarii sa puna niste semne ca in timpul iernii sa se evite astfel de incidente.

    Raspunde
  2. criserb 4 Jan 2010 @ 22:56

    Ar fi o idee foarte buna dar din pacate nu am vazut niciunde asa ceva. Locatarii cam stiu cum sta treaba cu blocul in care stau dar nu pun astfel de semne :(

    Dar na, uite sunt si exceptii, tipul cu matizul din poza statea in acel bloc si nu s-a gandit…

    Raspunde
  3. rAuLiTo 4 Jan 2010 @ 22:57

    ar fi o idee ca locatarii sa puna ceva anti-avalanse.. cum sunt pe munti.

    Raspunde
  4. CTI97 4 Jan 2010 @ 23:17

    ouch … naspa … mai ales ca acum trebuie sa alerge pe la politie/asigurari/service

    Raspunde
  5. Andy 4 Jan 2010 @ 23:29

    Eu evit si copacii cand sunt plini de zapada :)

    Raspunde
  6. octavian 4 Jan 2010 @ 23:33

    hai ca asta e tare, dupa ce ca nu ai unde sa parchezi(in bucuresti) sa mai alegi si unde sa parchezi :D

    Raspunde
  7. octavian 4 Jan 2010 @ 23:34

    …iar locatarii sa dea zapada jos sau sa rupa turturii in loc sa puna semne de atentie pericol :D

    Raspunde
  8. Nistor Mihaela 5 Jan 2010 @ 07:41

    Toata situatia ma lasa fara cuvinte! Ma intreb daca se mai poate intampla si altundeva.:(

    Raspunde
  9. criserb 5 Jan 2010 @ 10:03

    Pentru mine situatia nu e noua, asa cum am zis am vazut multe masini la viata mea sifonate de zapada. Acum avem noroc ca zapezile nu mai sunt asa mari…

    Raspunde
  10. Ghiocel07 5 Jan 2010 @ 14:46

    Mai nou uitati-va in sus si dac nu este zapada. La noi de ceva vreme sta o tigla jumate pe acoperis, jumate in afara. Si culmea o cioara tot pe ea se aseaza. Ma intreb cine va fi fericitul care se va trezi cu tigla pe capota masinii sau poate in capul cuiva. La cat de bine se lucreaza in constructii ….

    Raspunde
  11. Andy 5 Jan 2010 @ 14:47

    Pai si nu cheama nimeni pe cineva sa aranjeze tigla ?

    Raspunde
  12. madalina 19 Jan 2010 @ 12:06

    buna ziua tuturor!vreau sa va spu ca masina mea,un cielo,a fost stalcita efectiv anul acesta de gheata cazuta de pe bloc.mi se pare absurd sa fim tot noi cei care trebuie sa punem semne de prevenire a incidentelor de genul acesta.eu am de gand sa merg mai departe in instanta,pt ca se putea intampla cand eu eram in masina impreuna cu fiul meu si atunci ar fi fost o tragedie.ideea e ca oricum masina mea este foarte avariata,dauna fiind de cel putin 1000 de euro la prima vedere,motiv pt care vreau sa merg mai departe.stie cineva cazuri similare si cum au luat sfarsit un proces de genul acesta?multumesc

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)