Sari la conținut

Autobiografia unui parlamentar roman

Cu atentie trebuie sa cititi chestia de mai jos, toata daca se poate!

Am fost director la o mare intreprindere socialista. Cafeaua de dimineata era pregatita de o secretara sexy, mergeam la servici cu o limuzina neagra.
Odata am fost intrebat daca fabrica nu contribuie cu 10 mii de lei pentru inmormintarea unui tovaras din Comitetul Central. Am spus ca cu atitia bani as inmorminta intregul Comitet. Din acest moment am devenit director la o intreprindere mai mica.
Cafeaua zilnica era pregatita de o secretara mai in varsta, la servici mergeam cu furgoneta fabricii. Odata am fost apostrofat ca nu am fost la ultima sedinta de partid.  Am raspuns ca daca stiam ca e ultima m-as fi dus sigur. Din acest moment am lucrat ca maistru.

La servici mergeam cu masina proprie si eu faceam cafeaua de dimineata. In atelier aveam pe perete poza lui Nicolae Ceausescu si al Lolobrigidei. Odata mi-au spus ca de ce nu dau jos poza curvei de pe perete. Am luat poza lui Nea Nicu. Din acest moment am lucrat zilier la sapat santuri.
Mergeam la lucru cu bicicleta si duceam cafeaua de acasa in termos. Odata in timp ce sapam santul au venit si mi-au spus sa-mi ascund bicicleta deoarece va trece pe acolo o delegatie sovietica. Am raspuns sa nu-si faca probleme deoarece bicicleta este bine asigurata cu un lant si un lacat…din acest moment am ramas fara lucru…
…o vreme am fost somer pina la schimbarea orânduirii…
M-am reabilitat, am intrat in politica, am intrat intr-un anume partid. Cafeaua imi este servita de o secretara sexy, la servici merg cu un Audi cu sofer personal. In rest imi tin gura si din când in când ridic mâna sa votez. Imi creste nivelul de trai si acoperirea cheltuielilor, mai pun si bani de-o parte…

[de aici]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
 1. mempistu' 11 Jan 2011 @ 23:08

  Hahaha, maxima povestioara!
  Ce pot sa zic, 100% adevar!
  Deschizi ciocu mai mult de cat iti este permis, hop si minusul aferent!

  Raspunde
 2. Alex Dima 11 Jan 2011 @ 23:08

  Interesant si impresionant intr-un fel, trist la final.

  Raspunde
 3. Vlad 19 Jul 2011 @ 00:14

  Sau poti citi de la coada la cap…….

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)