Sari la conținut

Autobuze gigantice in China

In China se vorbeste despre introducerea unor autobuze gigantice pe sub care traficul sa se desfasoare intr-un mod cat se poate de nomal. Stiu ca suna foarte ciudat dar ideea mi se pare foarte buna. Oare la noi pe cand?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Seby 5 Aug 2010 @ 00:36

    La noi peste 150 de ani.

    Raspunde
  2. alin 5 Aug 2010 @ 10:23

    La noi pe cand ce? :))
    Noi suntem prea handicapati

    Raspunde
  3. Andrea S. 5 Aug 2010 @ 12:54

    Pentru chinezii astia baieti destepti dealtfel…acum ar fi momentul ca romanii baieti si mai destepti sa le fure modelul innainte sa-l puna in practica;)…si asa au furat chinezii tehnologie de la toata lumea…acum problema este deocamdata pe calculator ca simulare…si mai toti stim ca ceea ce vezi la chinezi nu trebuie sa crezi mereu…si mai stim ca au invadat piata cu produse ieftine si de rahat…dar cred ca pentru o surpriza poporul asta e mereu bun;)

    Raspunde
  4. Ionut 5 Aug 2010 @ 13:59

    Daca s-ar face si la Bucuresti…

    Pe bulevardul Regina Elisabeta, unde exista o banda speciala pentru troleu, sunt sigur ca niste smecheri s-ar baga sub autobuz, ca sa mearga pe interzis.

    Ca sa nu mai zic de faptul ca s-ar putea parca pe banda autobuzului respectiv, ca na… autobuzul trece pe deasupra si nimeni nu deranjeaza pe nimeni.

    Raspunde
  5. Johnny Urbanul 5 Aug 2010 @ 22:53

    Pe la noi niciodata!

    Raspunde
  6. vasiliu 23 Aug 2010 @ 19:53

    Nu-l condamn pe d-l Oprescu,ca nu face soseaua suspendata promisa,dar ar putea sa importe cateva autobuze,GIGANT,din China.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)