Sari la conținut

Avem inca doua autostrazi?

Se pare ca google vrea sa ne faca zilele mai frumoase. Ne minte frumos ca avem 2 autostrazi noi. Sau nu ne minte? Eu din cate stiu cele doua autostrazi nu exista dar… cine stie, poate ma insel eu…

autostrazi-noi

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. alin 22 Feb 2012 @ 23:50

    :) Te inseli :) Drumurile alea chiar exista si sunt aproape gata. Ala din nord-vest e o frantura din Autostrada Transilvania(Bechtel) si este intre Suplacu de Barcau si vama Bors(60 de Km), iar celalat este mult asteptata autostrada Bucuresti- Ploiesti care este gata pana la intrarea in Bucuresti.La Bechtel mai sunt cateva luni si e gata iar apoi pleaca din Romania, dar la asta de aici de la noi e o problema pentru ca nu se stie inca de unde sa porneasca. Sunt mai multe variante: ori sa porneasca din centura, ori de pe la Doamna Ghica. Daca mergi putin pe centura ai sa vezi un pod neterminat pe care scrie Impreza Pizarotti. Terenul de sub pod cat si continuarea pana la Bucuresti apartine doamnei(cu d mic) Nuti(Elena Udrea). Si aici avem o problema :D Chiar daca drumul e gata 90%, nu poti sa mergi pe el pentru ca nu are un capat. De ce? Poate se va scrie in cartea de istorie candva :)

    Raspunde
  2. criserb 22 Feb 2012 @ 23:52

    @alin – in teorie ceea ce zici tu e adevarat dar atunci ce cauta niste drumuri pe o harta daca ele nu sunt practicabile?

    Raspunde
  3. crina 22 Feb 2012 @ 23:57

    Ha , ha, ha…si eu am avut un soc cand am vazut inca de acum un an linia galbena pe google maps!
    Uite cum arata acum 9 luni si in momentul ala drumarii isi luasera jucariile de la marginea drumului:

    http://v7.cache2.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/56612107.jpg?redirect_counter=2

    Era perfecta pentru exersat pentru scoala de soferi, iar pe marginea drumului din padure era plin de radacini si cioate.

    Raspunde
  4. alin 23 Feb 2012 @ 00:07

    Pai Cristi; Guvernul Romaniei are obligatia sa transmita UE si altor institutii ce drumuri are :D Ei au crezut ca la 31 Decembrie 2011 aceste tronsoane vor fi gata. Cum traim in Romania, logic ca nu s-a intamplat. Google a luat de buna informatia si a publicat-o. Google nu trebuie sa verifice o informatie a Guvernului Romaniei, pentru ca nu ar da bine. Ei sunt americani si au incredere in Guvern. Nasol ca traim in tara asta dar tre sa speram ca in viitorul apropiat, chiar vom circula pe drumurile alea

    Raspunde
  5. criserb 23 Feb 2012 @ 00:19

    @crina – de pe ce tronson e poza? :) Ai mai multe?

    @alin – pai romanii raporteaza si acum ca pe vremea lu’ Ceasca :) sa dam bine in ochii lumii

    Raspunde
  6. alin 23 Feb 2012 @ 00:23

    Nu e chiar asa. Trebuie sa raporteze pentru ca banii sunt de la UE. Si tre sa dea socoteala.
    Eu cred ca anul asta chiar vor fi finalizate tronsoanele astea :)

    Raspunde
  7. criserb 23 Feb 2012 @ 00:44

    Crezi sau speri? :)

    Raspunde
  8. crina 23 Feb 2012 @ 00:50

    Cristi, aici
    http://www.panoramio.com/photo/56612107

    se vede pozitia la milimetru :) de unde am facut poza, e pe “autostrada” Ploiesti- Bucuresti. Am mai multe dar doar in calculator. La momentul respectiv, 1 mai 2011 supratraversarile erau complet neasfaltate. Acum…oricine ar putea zice ca in 9 luni…faci un copil, d’apoi sa termini o autostrada…dar cum se misca problemele aici…ar fi posibila o taiere de panglica anul asta, si apoi sa se inchida traficul pentru finalizari, nu? Suna cunoscut :(.

    Si dunga galbena e chiar de un an pe google :) :) :).

    Raspunde
  9. Arthur 23 Feb 2012 @ 11:03

    @alin: Nici o informatie nu are ca sursa directa guvernul sau alta institutie; informatiile nu sunt adaugate direct de google, ci de utilizatori, cu ajutorul Google MapMaker. Acolo portiunile respective sunt marcate ca fiind in constructie. Intr-adevar, Google Maps nu ar fi trebuit sa afiseze aceste drumuri, sau trebuia sa le marcheze diferit.

    Raspunde
  10. Alex 23 Feb 2012 @ 17:50

    am fost si eu sa vad autostrada bucuresti ploiesti. poti merge pana in tunari si faci dreapta spre stefanesti. acolo e un pasaj peste si o poti vedea. mai lipsesc doar dungile de pe asfalt.

    Raspunde
  11. criserb 23 Feb 2012 @ 17:54

    @Alex – cum se face vremea mai buna am sa merg si eu sa o vad, 10x!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)