Sari la conținut
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. elaul 11 May 2009 @ 17:12

    stiam ca tipele din Brazilia isi decoloreaza parul de pe maini, am cautat pe net si chiar am gasit confirmarea : “In Brazilia este la moda ca femeile sa-si lase parul dupa maini si picioare sa creasca si sa-l decoloreze”..http://www.libertatea.ro/stire/chipul-lui-iisus-desenat-de-un-roman-204138.html
    Imi amintesc ca o vazusem intr-o revista braziliana VEJA pe Vera Lúcia Fischer (alias “Yvete” din telenovela Clona)intr-o poza in care isi etala intreaga spendoare de “par pubian”:).Declara acolo ca nu se epileaza si ca nu a avut vreodata “contestatii” de la sexul opus:)

    Raspunde
  2. raca 11 May 2009 @ 18:05

    Auzi, ce legatura are aprobarea post-urilor cu barbatia? Postul lui e la capitolul no comment, in locul lui n-as fi aprobat nici macar un comentariu… arta nu e subiect de barfe :D

    Oricum, daca voi (voi = bloggerii) vreti sa va exprimati opinia puteti sa o faceti fara probleme pe blogurile voastre, deci nu e o tragedie. Iar daca doamnele cu mararul vor dreptul la replica si nu-l primesc, cred ca pot apela la CNA :).

    Una peste alta, mi-a placut post-ul lui Badea mai mult decat al tau. Ti-ar fi placut si tie acum ceva timp; acum e mai complicat de cand ti se pare ca faci parte dintr-o comunitate…

    Raspunde
  3. romania inedit 11 May 2009 @ 23:35

    Eu cred ca ideea de baza care se desprinde din postarea lui Mircea Badea este ca ” uite cine scrie pe bloguri ” !

    Raspunde
  4. sabina 12 May 2009 @ 08:39

    cristi, mi se pare incredibil postul pus de mircea badea. nu imi vine sa cred ca o persoana matura (cu pretentii de inteligenta) poate ataca o alta persoana pentru simplu motiv ca nu ii impartaseste preferintele cosmetice.
    cat de penibil poti sa fii ca barbat (si inca nu unul foarte frumos) sa critici o femeie pentru ca tu consideri ca ar trebui sa se epileze pe brate?
    maturitate de clasa a 4-a: nu imi place de tine pentru ca ai pistrui/ esti mic de inaltime/nu te epilezi pe brate

    Raspunde
  5. naty 12 May 2009 @ 10:21

    Acum ti se pare nesimtit ?? de ce? ca spune in continuare lucrurilor pe nume si nu are nicio problema sa sustina in gura mare ce i se pare scarbos, neigienic si deloc estetic?!
    Oare nu ai inteles ca asta e MIRCEA BADEA si asta face parte din farmecul lui?!

    Raspunde
  6. Ghiocel07 12 May 2009 @ 11:32

    Ca face postari la el pe blog este treaba lui. Fiecare scrie ce vrea si cum vrea. Daca vrei citesti daca nu, nu. Dar sa faci o stire din asta mi se pare chiar deplasat. Sau nu mai avem stiri care merita relatate? Nu se mai intampla chiar nimic normal, bun si decent in tara si lumea asta? Parca prea multa barfa si monden de prost gust in media. Asta este educatia pe care o dam copiilor? :-w

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)