Sari la conținut

Balustrade de inox

Cum puteai face oare o reclama mai buna unor balustrade de inox daca nu montandu-ti una pe propria masina? :D

La prima vedere pare o prostie, dar daca privim in ansamblu problema balustrada aia e chiar utila.

Stiti ca Dacia nu are are maner de care sa tragi ca sa deschizi portbagajul, uite, acum are. In plus, e utila daca vrei sa tragi pe cineva dupa tine, un tip cu rolele sa zicem :P

DSC_0087

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. un Prost 30 May 2011 @ 13:36

    Cum e corect… de inox sau din inox?

    Raspunde
  2. vlad 30 May 2011 @ 16:00

    cat ai luat pentru reclama?:))

    Raspunde
  3. maria 5 Aug 2011 @ 10:51

    eu as vrea sa fac reclama negativa unei firme care confectioneaza balustrade din inox,dar din pacate nu pre stiu cum

    Raspunde
  4. criserb 5 Aug 2011 @ 11:06

    Pai spune-ne povestea…

    Raspunde
  5. maria 5 Aug 2011 @ 11:18

    ok,pai sa incep: pe 19.07.2011, am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma care se angaja sa imi confectioneze si sa-mi monteze o balustrada la casa.

    Termenul de executie era de 10 zile de la data semnarii contractului. La semnarea contractului am dat un avans de 50% din valoarea lucrarii, suma care a fost trecuta in contract.

    Din pacate nu am balustrada nici acum, desi, a trecut ceva timp. Am sunat sa ma interesez de stadiul lucrarii, la inceput mi-au spus ca au ceva probleme tehnice, dupa aceea, ca: ”ce n-au trecut decat cateva zile de la termen si eu am inceput sa-i sun”, ”ca poate vreau sa-mi faca lucrarea peste doua luni”, i-am lasat iar vreo doua saptamani, asteptand sa ma sune si am sunat din nou, initial nu mi-au raspuns si apoi cand am sunat de pe alt nr. de telefon mi-au zis ca ma suna ei in cursul zilei, ca nu puteau vorbi atunci, etc;
    ieri am reusit sa-i contactez din nou la telefon si mi-au spus sa-i sun azi de dimineata si ii tot sun degeaba ca-mi inchid telefonul!
    Mai am si probleme cu sotul ca eu am ales firma,am zis si eu ca e firma mare,cu angajati multi, cu masini de masini la poarta si am crezut ca sunt si seriosi dar…se pare ca m-am inselat.

    Pur si simplu nu-mi vine sa cred ce mi se intampla.

    Raspunde
  6. criserb 5 Aug 2011 @ 11:33

    @maria – ai uitat sa ne zici numele firmei si localitatea unde e. Nu de alta dar sa stie si altii sa nu apeleze la ea. Multumesc!

    Cat despre ce poti sa le faci, eu zic sa te adresezi OPC-ului. In principiu lucrurile o sa se rezolve.

    Raspunde
  7. maria 5 Aug 2011 @ 11:39

    firma se numeste SC MAXTECH SRL din Craiova,are un site frumos de prezentare ( dar din pacate afara-i vopsit gardul si…)m-am gandit la OPC,cineva ma sfatuia sa le fac plangere la politie, da’ ma gandesc sa nu-mi fac mai rau,fiind o firma mar ecred ca sterge cu mine pe jos(gandesc numai la felul cum mi-a vb. la telefon) poate totusi reusesc sa rezolv pe cale amiabila.

    Raspunde
  8. criserb 5 Aug 2011 @ 12:03

    Pai ce cale amiabila? Ca din cate vad mai sus tu nu ai gresit cu nimic…

    Raspunde
  9. maria 5 Aug 2011 @ 12:28

    asa e da’ crezi ca rezolv ceva,sunt destul de pasimista ,daca-i notifica astia de la OPC, crezi ca-i v-a interesa

    Raspunde
  10. criserb 5 Aug 2011 @ 12:32

    Da, eu am mai facut reclamatii la OPC. Tot ce am reclamat s-a rezolvat. Ei sunt obligati sa dea un raspuns sesizarii tale ;)

    Raspunde
  11. maria 5 Aug 2011 @ 12:41

    Multumesc frumos pt. sfaturi ,inseamna ca am o sansa.
    Daca as putea le-as face reclama negativa peste tot,sa nu mai pateasca si altii ca mine ,pt. ca eu le-am facut o favoare lor,alegandu-i,nu ei mie (cum cred ca-si imagineaza),mai ales ca am insistat sa-mi dea un termen clar, in sensul ca le-am spus:mai bine sa dea termen 3 saptamani ,dar atuci sa vina, nu sa spuna 10 zile si sa nu vina nici peste 20:” nu doamna ,noi suntem profesionisti daca am zis in 10 zile,in 10 zile o facem”

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)