Sari la conținut

Basescu revine la Cotroceni!

foto

Stirea aici.

Ma intreb daca Antonescu s-a trezit sa afle noutatea sau inca mai doarme?

Oricum presimt ca o sa vina o perioada cu stiri tot mai nasoale si cu multe scandaluri politice. Nu cred ca lucrurile s-au linistit. Din pacate… circul continua.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Ghiocel07 21 Aug 2012 @ 13:20

    Da se indoia cineva ca ne revine? Ceausescu era mic copil…..

    Raspunde
  2. Crox 21 Aug 2012 @ 13:36

    O stire de bun simt.

    Raspunde
  3. katy 21 Aug 2012 @ 14:40

    1. Legea referendumului spune clar ca nu se iau in calcul romanii care nu locuiesc in romania. 2. Legea ALEGERII presedintelui ( deci nu a demiterii) spune că se iau in calcul si romanii care nu locuiesc in Romania. 3. CC a luat in considerare legea alegerii presedintelui, nu mi se pare corect. Presedintele CC( Zegrean) nu a fost niciodată judecător. (!!!), si ceilalti ( din ambele tabere) au o grămadă de bube in cap, nu cred că astfel de oameni ar trebui sa ia decizii asa de importante. 4. PDL are oameni f.f. bogati şi banul decide, au o armata de ”internauti”, platiti foarte bine, care fac adevarate minuni. 5. Din pacate nici USL nu are oameni bine pregătiti( nu trebuia sa accepte cvorumul, nu se aplică nicăieri in Europa), stiau cat este de siret şi lipsit de scrupule Basescu.6. Păcat că romanii destepti, cinstiti, capabili nu se implica. 7. Circul va continua.

    Raspunde
  4. Cosmin 21 Aug 2012 @ 14:46

    De abia astept sa vad daca Antonesc isi va da demisia asa cum a promis. Desi ma indoiesc pana ma rup…

    Raspunde
  5. TyT 21 Aug 2012 @ 14:53

    Asta e super om ! Pe bune , de 2 ori suspendat si de 2 ori repus pe functie !
    Oricum nu il suport pe Basexu deloc !!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)