Sari la conținut

Bershka si Stradivarius

Bershka-si-Stradivarius-logo Pornind de la postul cu H&M la Bucuresti vad din comentariile voastre ca ar mai fi niste magazine de succes in lume care la noi de abia au aparut, Bershka si Stradivarius.

Se pare ca le puteti gasi in Baneasa Mall dar mai multe eu nu pot sa va zic despre ele pentru ca recunosc ca pana acum nu prea am auzit de ele… asa ca va las pe voi sa-mi ziceti mai multe…

Mai jos niste hainutze de la Bershka

Bershka1 Bershka2

Si ca sa fiu corect si hainutze de la Stradivarius

Stradivarius1

Stradivarius2

Pe mine m-ati convins, imi plac, voua fetelor sunt convins ca mai mult decat mine :) Dar totusi vreau detalii… sunt scumpe, sunt ieftine, sunt bune calitativ, nu sunt bune… chestii din astea.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
31 comentarii
  1. pantera mov 9 Aug 2008 @ 17:22

    dap sunt faine, preturile sunt cam aceleasi si la bershka si la stradivarius, nu sunt foarte ieftine dar comparativ cu zara de exemplu sunt ceva mai mici. adica eu mi-am luat o rochie de la bershka cu 70 ron, f draguta. si may i add, tot in baneasa mall e si magazinul pimkie care are tot felul de chestii dragute, mai sport asa, dar sunt si mai ieftine decat la celelalte 2. deci go for it :D

    Raspunde
  2. FuNnKy 8 Oct 2008 @ 18:18

    Sunt superbe :x merita banii :o

    Raspunde
  3. stefanescu roxana 7 Jan 2009 @ 17:49

    Sunt marci bune, care au lucruri frumoase si de calitate. Sunt asemanatoare cu cele de la ZARA si MANGO dar mult mai ieftine.Le gasiti in magazinele MINI PRIX din toata tara la preturi ff mici (mi-am luat o camasa STRADIVARIUS cu 20 lei). INCERCATI…CHIAR MERITA!!!;)

    Raspunde
  4. criserb 7 Jan 2009 @ 17:52

    Da Roxana… daca ai rabdare sa cauti pe acolo o fi meritand, dar eu care nu am, ce ma fac? :)

    Raspunde
  5. stefanescu roxana 7 Jan 2009 @ 18:00

    Cris,incarca-te cu multa rabdare…ia cu tine o sticla de apa si un sandwich si iti garantez ca o sa iesi fericita de acolo;)A…du-te singura!!!

    Raspunde
  6. octavian 7 Jan 2009 @ 18:05

    @stefanescu roxana, cris e defapt criserb si este gay, deci barbat!

    Raspunde
  7. criserb 7 Jan 2009 @ 18:14

    Imi pare rau ca te dezamagesc si de data asta Octavian, :D , dar imi plac numai fetele. Tu poti sa mai incerci, dar asta nu inseamna ca vei reusi :p

    Raspunde
  8. stefanescu roxana 7 Jan 2009 @ 18:54

    Aici e vorba de haine nu de criserb daca e gay sau nu…si deca e, care e problema ta mai octavian?Si daca eu vreau sa ii zic cris…care e problema ta iar?

    Raspunde
  9. criserb 7 Jan 2009 @ 18:55

    Lasa-l Roxana, asa e el, se baga singur in seama, el nu are prieteni :(

    Raspunde
  10. octavian 7 Jan 2009 @ 18:58

    @stefanescu roxana, ai zis Cris si ai mai zis fericita!!!, @criserb merci ca-mi iei apararea.

    Raspunde
  11. dana 7 Jan 2009 @ 19:14

    :)) :)) :)) ma faceti sa rad !! :)) deci cristi e barbat si e straight!! va zic eu celor care aveti dubii. si pana la urma stiti cu totii ca criserb e barbat?:))

    Raspunde
  12. dobre adrian 21 Feb 2009 @ 03:34

    M-au dezamagit foarte tare cei de la berska ,am cumparat o geaca de la ei si la casa mi-a luat mai multi bani decat scria pe ea ,si chiar am vazut multa lume azi cu reclamatii care mai de care la ei, e clar ca nu sunt menegeriati profesional ca pentru un mall ,parcai ai cumpara de la obor, urat ,urat,urat!!!!

    Raspunde
  13. nikki 4 Jul 2009 @ 16:14

    :d/:d/unele lucruri sunt f.f dragute si trendy

    Raspunde
  14. Razvan 13 Jul 2009 @ 10:19

    Shopping at Bershka from Baneasa Shopping Center

    http://www.bucurestiblog.net/?p=117

    Raspunde
  15. nat 28 Aug 2009 @ 19:06

    hai ca ma bag si eu in seama pe acest subiect cu hainutele de la Bershka si Stradivarius. Nu stiu cum sunt astea de pe la noi, ca nu am prea fost in mall-urile din Bucuresti, dar va spun ca imediat ce aveti ocazia sa mergeti pe undeva pe afara, nu ratati magazinele lor. Au super haine si la preturi chiar super o.k. Sa nu credeti ca ma dau mare, pana anul trecut, nici nu auzisem de ei, am mers in Portugalia si i-am descoperit, m-au dat pe spate, iar anul acesta, in Spania, am intrat in toate magazinele lor, n-am ratat niciunul. In Valencia au zeci de magazine. Ca preturi, in urma cu un an am vazut o super geaca de piele cu 30 de euro. De-aia cu maneci scurte si ea bufanta si scurta pana in talie. M-am zgarcit in prima zi si a doua zi nu mai era. Am plans un an dupa ea.:(( In fine, eu am prins mereu perioade de reduceri, dar mi s-au parut preturi foarte faine, pantaloni “baggy” de toate natiile, mi-am luat unii jeans, foarte subtiri si foarte misto (asa mi se par mie) pe care am dat 14,99 euro si o sa va mirati, poate, mi-au dat si un eurocent rest. Cat despre raionul de barbati … super camasi, super pantaloni, super geci… Fain de tot. Si nu sunt de acord cu cineva care a scris mai sus ca sunt la fel ca la Mango hainele. Eu n-am gasit niciodata ceva sa-mi placa de la Mango. Uneori… Zara. Sper ca v-am fost de folos. Aaaa, camasile alea de va ziceam, super-faine, barbatesti, dintr-un borangic fiiin de tot, toate culorile, 20 de euro

    Raspunde
  16. anonima:P 11 Sep 2009 @ 13:44

    de la stradivarius sunt bestialeee:x

    Raspunde
  17. byby 29 Sep 2009 @ 15:25

    :x aoleeeu imi e taare dor de magazinele bershka si stradivarius din spania:X
    Serios acum,daca apucati reduceri va cheltuiti toti banii :D eu am lasat-o p mama fara bani pe card.
    au niste haine de toata frumusetea si stradivarius=p~ =p~ =p~ dar preturile par mai mari la cel din urma,am dat 27 de euro pe o camasa:( dar a meritat!

    Raspunde
  18. Adina 7 Oct 2009 @ 21:08

    hmmmm…au niste preturi8-| ..aiurea[-( …cei din Romania au obiceiul de a dubla pretul..si nu exagerez deloc knd spun asta!!!!:d reduceriile de vara din Spania[Barcelona]sunt cele mai:)>- tari…
    am prin blugi Zara[30lei]bineinteles k raman doar nr mici[34,36]si cele mari[40,42]….dar blugi Zara cu 30lei….hmmmm nu suna tentant!!!
    eu una din Spania imi cumpar haine….fac tot posibilul si ajung in perioada reduceriilor:x[iulie-august]sau[martie-aprilie]

    sooo let’s go to the shopping:d :x

    Raspunde
  19. hihi 22 Nov 2009 @ 20:47

    am stat la Bershka juma’ de ora sa probez o camasa. o singura cabina de proba in tot magazinul…

    Raspunde
  20. madutza 27 Aug 2010 @ 19:36

    sunt dragutze fok hainele de la zara de ex mi-am luat o pereche de blugi cu 200 de ron da merita frate nai ce sa zici

    Raspunde
  21. maria 7 Oct 2010 @ 10:24

    Eu imi cumpar haine de la zara,bershka si stradivarius.Si sunt toate f. frumoase si nu mi se pare corect ca cineva a scris mai sus ca sunt ca cele de la mango,nu e adevarat.Cele de la mango sunt oribile, iar cele de la bershka,zara si stradivarius sunt frumoase chiar daca au preturile mai mari.Sunt dispusa sa dau oricat pe ele daca imi plac.

    Raspunde
  22. maria 7 Oct 2010 @ 10:27

    Am mai gasit haine ca la Zara,Bershka,Stradivarius si la Ljr. E un magazin cu haine de la firme mari si f. cunoscute.

    Raspunde
  23. hellen 23 Oct 2010 @ 21:30

    salutare
    azi am trecut si eu prin Mall Afi Palace ce sa zic voi vb de SpaniA … etc…… mai, la noi preturile sunt mari foarte mari in comparatie cu ce vedeti pe afara. da este f adevarat mango si zara sunt scumpe rau de aia vad mereu haine de anul trecut inca la vanzare, iar stradivarius si bershka sunt mai noi pe piata ar trebui sa fie putin mai jos la pret. sa ne ierte dumnezeu a trecut vremea cand cumparam cu 150 de euro o pereche de cisme sau 100 de euro un palton.
    iar multe din haine nu isi merita banul!!!

    Raspunde
  24. Mina 19 Feb 2011 @ 15:02

    In Zara sunt faine hainele din TRF, desi in ultima vreme n-am vazut decat mizerii scumpe. Mango era genial cand s-a deschis, dar de cand cu Bershka, Stradivarius… nu prea mai are succes,si are niste haine super scumpe. Personal, prefer Bershka, Stradivarius (my loooove), Pull & Bear (e iara misto de tot) si New Yorker. Calitativ sunt ok, dar se putea mai bine :)

    Raspunde
  25. Nu conteaza 4 Mar 2011 @ 12:30

    Haine de cacao. Mi-am luat o pereche de tenisi inalti de la Bershka. Dupa 2 luni au inceput sa se dezlipeasca talpa. In plus, am patit-o sa sune alarma in real cand treceam de casa. Am patit-o si in Ugaria intr-un magazin Tesco. De doua ori. In Venezia, intr-un magazin cu articole Ferrari, a sunat alarma de vreo 3 ori. Am iesit rusinat din magazin, ca se uita toata lumea la mine. Iditotii, cand am cumparat tenisii, nu mi-au dezactivat un cod de siguranta, si din cauza asta sunau aparatele. De indata ce m-am intors in tara, am mers la magazin sa imi dezactiveze codul. Au spus :”Vino cu bonul”….cine naiba mai tine bonul de la o pereche de tenisi ?

    Apoi mi-am luat o geaca de piele….tot de la ei….dupa nici 2 saptamani, captusala din interior s-a descusut in ultimul hal.

    Eu m-am lamurit cu produsele de acolo. Calitate de fabricarie derizorie pentru preturile care le practica.

    Raspunde
  26. Ellie 15 Mar 2011 @ 10:50

    Sunt dragutele hainele dar pacat ca sunt de proasta calitate. Dai 100 de ron pe o bluza din vascoza? Merita mai mult sa le cumperi de la reduceri iar preturile in Romania sunt exagerate. Nu cred ca mai are rost sa spun ca incaltamintea este overrated (in general tocurile sunt 200-300 de ron) si sunt lucrate penibil, nici macar nu sunt din piele! … Asa ca sfatul meu, fetelor, mai iesiti pe afara si lamuriti-va.

    Raspunde
  27. Daniel 14 Apr 2011 @ 13:54

    Da,super tare… O gramada de copchii de bani-gata care cheltuie banii de pe card ai parintiilor care sunt castigati in mod cinstit prin munca sau afaceri cinstite… Clar. Un om din Romania cu un salariu de 600-700 de lei pe luna nu cred ca ar da pe o camasa 100 de roni sau pe o pereche de blugi 200 de roni.. Frumos,nu ?

    Raspunde
  28. alexandra 22 Oct 2011 @ 01:45

    In primul rand Zara=Bershka=Stradivarius=Pull and bear=Oysho=Massimo Dutti=Uterque=Zara Home, pentru ca toate fac parte din aceeasi companie, Inditex, infiintata in Spania. De ce sunt preturile mai mici in Spania? Pentru ca de acolo au pornit brandurile si nu exista costuri de transport. La fel se intapla si cu Portugalia, cea de-a doua tara in care s-au extins si in Grecia, cea de-a treia. Sunt aceleasi produse in toate tarile, pentru ca mecanismul e urmatorul (pe scurt): buyerii, cei care aleg, cumpara materialele si le negociaza le trimit apoi catre diverse fabrici in diverse locatii din lume, in general tari micute si cu forta de munca ieftina, cum stim cu toti, printre care si Romania; dupa ce se creeaza hainele dupa tiparele trimise tot din Spania, le trimit inapoi, sunt etichetate si distribuite apoi in absolut toate magazinele din toata lumea in acelasi timp. Deci, calitatea este aceeasi in toate tarile. Ceea ce este posibil sa se intample este ca in unele magazine sa nu gasim chiar toate produsele pe care le gasim in alte tari pentru ca unele modele de haine sunt create sau se potrivesc mai bine gusturilor clientilor din anumite tari (ceea ce se intampla destul de rar) si in plus, magazinele din alte tari unde gasim mai multe produse pot fi ceva mai mari si in felul asta gama este mai variata. Eu personal am facut o comparatie doar intre Italia (Milano) si Romania, unde erau exact aceleasi preturi, identice, numai ca erau exprimate in euro si cam aceleasi haine.

    Raspunde
  29. Alexandra 3 Nov 2011 @ 23:15

    O sa va explic cum merge treaba cu magazinele astea.Eu locuiesc in Barcelona si lucrez in Stradivarius. Atat Zara cat si Bershka,Stradivarius, Pull&Bear,Oysho,Uterque,etc,sunt aceeasi firma!!! Se cheama Inditex. Si fiecare firma are un stil diferit,chiar daca Zara si Stradivarius se aseamana un pic. Nu stiu in Romania, dar aici cel putin din 1 Iulie pana in 15 August, si din 7 Ianuarie pana la sfarsitul lunii,sunt reduceri. Atunci merita sa cumparati chestii la jumate de pret. Am auzit ca intr-adevar preturile sunt diferite de aici, adica mai scumpe,probabil pt ca firma e din Spania,si aici preturile sunt mai accesibile. Aici toti tinerii se imbraca cu haine Inditex, asa ca nu e nimic deosebit. Tin sa spun ca la nivel de calitate Mango ii depaseste! Sunt sigura ca daca au inceput sa deschida magazine,o sa apara ca ciupercile, pt ca se extind foarte repede, si in cativa ani va fii la fel de normal ca si aici!

    Raspunde
  30. alexandra 4 Nov 2011 @ 01:02

    Eu lucrez la Oysho si nu mi-am permis sa-mi zic parerea fara sa stiu anumite lucruri. La noi e oarecum un mic lux sa iti cumperi haine de la unul din magazine (sau sa iti cumperi fara sa te uiti la etichete, asa cum fac strainii).. preturile un pic mai mari, salariile mai mici, etc. Cu timpul probabil se va ajunge si la noi sa fie accesibile tuturor buzunarelor. Sa speram ca vor fi si reducerile ca afara :)))) Si aici e cam aceeasi perioada de reduceri, numai ca atunci cand acolo se vand de ex niste tricouri cu 1 euro, aici sunt 10 euro. Cu toate acestea nu se poate pune problema ca nu se cumpara, magazinele sunt deja in multe orase ale tarii si sunt vanzari destul de bune. Si cred ca exista o conditie pentru a se adeveri ultima afirmatie din comentariul tau Alexandra ( ne diferentiem una de alta prin a mare si a mic :)) ), sa ajunga si tara noastra la nivelul uneia din Vest….

    Raspunde
  31. alexandra 4 Nov 2011 @ 01:13

    Apropo de Mango, ca am uitat sa zic si ideea asta, la noi merg mult mai bine brandurile Inditex decat Mango ( sunt 4-5 magazine contra 1) si calitatea mie una mi se pare cam la fel, sau cel putin asa e aici. Hainele de la Mango se aseamana ca stil cu cele de la Zara, si Zara totusi merge mai bine la noi. Bineinteles, nu toata lumea si le poate permite, am putea spune ca patura de mijloc spre cea de varf, cand in afara se inclina altfel balanta, cumpara patura de mijloc spre cea de jos. Poate ma insel, asta am observat eu cu timpul.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)