Sari la conținut

Bilete pentru concertul suținut de Andre Rieu

Update2: Se pare că o să mai fie un concert și pe data de 14 iunie, vedeți aici că mai sunt bilete, nu multe dat mai sunt.

La cum se dau de repede, stau și mă întreb, avem noi atâția oameni culți? Nu mă așteptam să se dea chiar așa. Mă gândeam că se vor vinde repede, dar chiar așa, într-o zi să se vândă la 3 concerte? Sau și astea sunt cumpărate de samsari și vândute apoi la supra preț?


 

Update1: Pentru data de 13 iunie nu mai sunt bilete, puteți să vă uitați pentru concertul din 12 iunie, acolo mai sunt câteva.


 

gf8r_source

O parte din voi ați aflat deja, o altă parte o să aflați acum. Andre Rieu vine să concerteze la București, la anul, pe 13 iunie. Biletele se vor pune în vânzare cât de curând, văd că cei de la Eventim au pregătit deja pagina dedicată.

bilete-concert-andre-rieu

So, o să avem bilete cu prețuri cuprinse între 172 lei și 864 lei.

Dacă nu-l știți pe Andre Rieu și ce poate să facă cu talentul său urmăriți mai jos niște filmulețe.

Sau urmăriți primul vals compus de Sir Anthony Hopkins și pus în scenă de Andre Rieu și orchestra sa.

Vă sfătuiesc să mergeți să-l vedeți, probabil o să fie ceva foarte frumos.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Andreea 10 Dec 2014 @ 21:39

    wow…. Ignorant much? Crezi ca in toata tara sunt atat de putini oameni culti cat sa nu umple de 3 ori o sala de concert?

    Raspunde
  2. corina 12 Dec 2014 @ 11:40

    Oare ce te determina sa consideri ca publicul lui Andre Rieu este neaparat cult?! Rieu este un artist, fara indoiala, iar cel mai mare talent al lui este acela de a face show prin crearea unei atmosfere lipsite de formalism si de sobrietate, interpretand colaje de piese celebre, pt. publicul larg; publicul lui majoritar nu este meloman, nu il vei gasi la concertele clasice, ci este un public care vine sa se distreze, nu neaparat sa asculte o anumita muzica.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)