Sari la conținut

Blogăre, asumă-ți ceea ce spui

Romanul, sfatuitor de fel, e ghidat in viata de o singura morala: Sa faci ce zice popa nu ce face popa. Cam asa se intampla si cu Zoso, marele A-lister blogger care imparte sfaturi in stanga si in dreapta, care trage de urechi si o face pe lupul moralist cu articole de asumarea raspunderii,

Lecţia pe care o învăţăm astăzi este simplă: nu face prostii, pentru că ele rămân pe internet şi, ani mai târziu, când vei dori să îţi găseşti un job, te vei lovi de prostiile tinereţii.

[sursa zoso.ro]

de gandit inainte de scris si etc.,

Editează. Nu publica toate aberaţiile pe care le scrii. Taie fără milă. Fii auto-critic. Roagă un prieten sincer să-ţi citească prostiile înainte să apeşi publish.

[sursa zoso.ro]

dar cand ii vine randul, bineinteles ca se ascunde. Asa a facut si cu postul asta pe care l-a scris, a facut troaca de porci pe cineva si a sters pe ascuns postul fara nicio explicatie. Google nu uita, cache-ul tine minte iar cand dispare din cache o sa ramana in printscreen-ul de mai jos.

Multumesc Zoso de toate lectiile de moralitate si dreapta conduita, esti un exemplu pentru toti.

Draga-Canon..

Update:

Discutiile au mers mai mult pe facebook, pentru ca deh, acolo se mai pierd, dar eu prefer sa ramana, sa le vedem si peste timp.

Si finalul aici.

K08gSFz

Se pare ca nu putem avea o discutie de oameni maturi, eu stiam ca doar in copilarie iti luai jucariile si plecai, dar uite ca se intampla si la maturitate.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
17 comentarii
  1. Dragos 14 Feb 2014 @ 15:01

    Bravo, fin, la cat a stat el sa te pandeasca si si-a facut obiect de studiu din a te urmari cand gresesti, ca sa-ti fie tie bine nu de alta :)), e bine ca ai subliniat pentru cititori si comportamentul lui, de blogger autentic, cu vechime, intelepciune si, de ce nu, dibacie ;)

    Raspunde
  2. Alx 14 Feb 2014 @ 15:36

    Bravo Cristi…Un sfat catre zoso: sa-si ia cablul utp din sertar sa sa stanga de gat cu el..poate asa obtine ceva placere.

    Raspunde
  3. relansat 14 Feb 2014 @ 17:15

    Cristi, e drept, se intampla si la case mai mari, vezi zoso. Ideea insa ramane. Daca el o comite o data la 100 de postari, sa zicem, tu ai niste formulari de clasa a cincea in peste 90% din postari. Arata-mi tu om care nu a fost ipocrit cel putin o data in viata :)

    Raspunde
  4. relansat 14 Feb 2014 @ 17:17

    Si acest lucru e cu atat mai dureros cu cat, dupa cum spune si el, tu ai ceva in tartacuta. De aici si asteptarile mari. Ca daca erai un pulifrici, probabil nu isi batea capul cu tine. Nu crezi?

    Raspunde
  5. Dragos 14 Feb 2014 @ 17:19

    N-am cont de Facebook dar am urmarit discutiile si vreau sa ii las lui Vali un mesaj aici:

    Vali, aici nu e vorba de cat de prost e Cristi sau de cate ori a gresit, sa te iei de el in continuare pe actiuni trecute e apanajul omului fara argumente, in cazul de fata se discuta in clar gestul tau lipsit de verticalitate si buna conduita in blogging, lucruri pe care le evanghelizezi si le si sanctionezi de fiecare data cand prinzi ocazia.

    Mi se pare lipsit de bun simt sa insisti sa nu spui: Am gresit! Ca sa nu mai zic ca atitudinea de a deturna atentia la alte subiecte e complet miseleasca si nedemna de unul cu pretentiile tale.

    De obicei, cand iti intra cineva in vizor nu-l lasi pana nu-l faci praf, acum, cand gresesti ceri dreptul la explicatii, la decostructii. N-ai niciun drept. Ai comis-o, grav, ca asa le spui tuturor cand fac din astea, si ramane sa vedem cat iti ia sa iti asumi acest lucru. De Stroe ai scris ca i-a luat 4 zile sa isi asume demisia, tie cat iti ia sa iti asumi greseala? (care de fapt nu e greseala, dar stiu, ti se rupe…)

    PS Cat despre metodele tale de educare a lui Cristi, sincer, ma gandeam ca o sa renunti de mult, intentiile poate sunt bune, dar n-ai maniere omule…sa pulesti si sa iti bati joc de om in felul in care o faci nu aduce niciun beneficiu nimanui, arata doar limitele tale. Daca voiai sa il ajuti intr-adevar, aveai alte metode, dar esti Harvey Two Faces, una zici si alta faci.

    Raspunde
  6. criserb 14 Feb 2014 @ 17:23

    @relansat – Pentru mine blogul nu este un job, este o distractie. Am un public care ma place asa cum sunt, asa cum ma exprim, daca nu m-ar placea banuiesc ca nu m-ar citit. Nu ma schimb eu pentru ca asa vrea Zoso. Cine vrea sa citeasca chestii filozofice citeste alte bloguri.

    Apoi, cand eu au gresit, si da, au fost cazuri, nu mi-a fost rusine sa recunosc, pe cand Zoso, el are intotdeauna dreptate, mai bine isi taie o mana decat sa-si ceara scuze.

    Raspunde
  7. Dragos 14 Feb 2014 @ 17:25

    @relansat – Ai cazut si tu in plasa lui Vali, nu e vorba de cine scrie content de calitate sau de care e mai inteligent, catre asta conduce Vali discutia ca sa evite subiectul, e vorba de faptul ca Cristi isi vede de viata lui iar Zoso ii puleste pe toti, promoveaza un cod de conduita pe care nici macar el nu il aplica. La nivelul lui nu e loc de gesturi din astea, cand ii iei pe toti la trei pazeste nu te apuci tu, mai marele, sa faci ce vrei. Asta arata un anumit caracter…

    Cat despre Cristi, stai linistit ca evolueaza el si fara Vali.

    PS Da sunt avocatul lui Cristi :))

    Raspunde
  8. criserb 14 Feb 2014 @ 17:28

    @Dragos – Ce bei? :)

    Raspunde
  9. Dragos 14 Feb 2014 @ 18:06

    @criserb – Intrebarea e: Ce fumezi? R: Ceva scump :))

    Raspunde
  10. Ioan Mihai 14 Feb 2014 @ 18:18

    @Alx – are wifi :))

    Raspunde
  11. relansat 14 Feb 2014 @ 19:02

    Cristi, stii cum e, una e sa scrii la misto (si blogul meu e fix pe aceeasi felie), iar alta e sa spui ca te tenteaza sa-ti iei o freza de dat zapada din fata blocului, la doar cateva minute dupa cineva, in cazul nostru Zoso, a postat link spre chestia respectiva. Si nu ar fi primul caz de acest gen.
    Cat despre urmarea unor principii, acum pe bune, vorbiti de parca ar fi pentru prima data cand o da de gard omul. :)
    Gata, eu am incheiat, nu inainte de a explica de ce intru aici: for fun :)

    Raspunde
  12. Relu 14 Feb 2014 @ 19:09

    Eu zic sa-l coptezi si pe adrian-alexander si sa faceti un fan-club anti-zoso . Sau de ce nu o pagina de FB . ‘Tu-l in freza de inganfat ! Si poate il barbieriti si pe grasu ‘ ala cu nume e turc ca imi displace aroganta lui .

    Raspunde
  13. Cristinel 14 Feb 2014 @ 19:14

    Pe vali petcu asta zis si zoso jur ca nu il halesc . Seamana perfect cu boul ala de la caransebes . In urma cu ceva ani , am pus poza lui langa cea a lui fernando pe blog si am platit pe adsense reclama . Mi.a facut reclama la firma de hosting dar nu a avut nicio sansa . Tipul e un fustrat. El este ******************************** (editat de criserb) Cineva din anturajul meu il cunoaste personal si mi.a explicat că asa e stilul lui sa fie acid pe online ca asa s.a facut remarcat dar în viata reala este mielusel . Daca il vad pe strada va jur ca ii dau un bobarnac cu tot riscul , da a ne tavali. Hai in iarba fraiere

    Raspunde
  14. criserb 14 Feb 2014 @ 19:31

    @relansat – aia cu freza este o prostie. Dupa cum au vazut si altii (vezi chiar la el in comentarii sau la prietenul lui) am dat share postului din ziar inainte sa apuce Zoso sa-l vada. M-am apucat sa scriu si l-am lasat acolo ca mai am si alta treaba. La un moment dat l-am finalizat si publicat. El are impresia ca el a facut gaura la macaroana si toata lumea il copiaza. Eu nu am nici un articol pe blog copiat, dau link pana si la un video de pe youtube, nu am nimic de pierdut din asta, dar el nu pricepe. Cand vede el ceva de care a scris si el sigur este copiat. Nu sta sa se gandeasca putin ca mai sunt unii care poate au aceeasi idee cu el.

    @Relu – Nu copiez pe nimeni si nici nu ma asociez cu nimeni, daca am ceva de spus o fac aici pentru cei 2-3 oameni care ma citesc.

    @Cristinel – ce-i personal eu zic sa ramana personal, nu are legatura cu online-ul, eu zic sa asa este decent sa ramana personal si offline.

    Raspunde
  15. Relu 14 Feb 2014 @ 21:02

    @criserb – Am uitat de Piticu , merge si el in Liga ! Si-a luat-o si el de la “sozo” . Sigur se baga . ..Si pan’ la urma cre’ ca iese de-o revolutie in online .
    PS . Hai ca’s pe FB ca-mi place meciul .:)

    Raspunde
  16. Ingerii Galbeni 15 Feb 2014 @ 15:54

    Lai surprins rau pe Zoso de ziua indragostitilor ti-ai facut alta prietena :))

    Raspunde
  17. amzis 18 Feb 2014 @ 11:35

    Cristi… In sfârșit :)))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)