Sari la conținut

Borduri noi, de data asta in 2 randuri

N-a trecut decat un an-doi de cand ma trezeam in zgomote de picamar, acum se pare ca a venit din nou momentul. Se pun iar borduri, de data asta in 2 randuri.

borduri

Se pare ca bordurile astea sunt mai bune, sunt de ultima generatie si o sa ne faca viata mult mai usoara si mai fascinanta.

borduri1

Poate din poze nu va dati seama ca bordurile astea noi se ataseaza unor locuri  de parcare cumparate de cetatenii din zona, astfel primaria incercand sa le faca viata mai usoara celor ce vor sa parcheze pe locurile lor. Acum o sa fie nevoiti sa treaca cu masina peste doua randuri de borduri de ultima generatie, repet, pentru a beneficia de locul lor cumparat.

borduri2

Chestia asta nu este doar o intamplare, toate locurile de parcare sunt deja imprejmuite de doua randuri de borduri si probabil povestea o sa contiune pentru cele ce pana acum au scapat.

Ne tot plangem in fiecare zi ca nu avem autostrazi, ca drumurile sunt proaste, dar nu vedem ca avem borduri, cele mai misto borduri din lume :) Cu astea ar trebui sa ne mandrim, suntem tara cu cele mai mutle borduri pe cap de locuitor :P

Pe aceasta cale vreau sa fac un apel catre cetatenii acestei tari, vreau sa-i rog sa aiba grija de felul cum le escaladeaza sa nu fim nevoiti la anul sa punem altele, si mai noi, probabil in trei randuri :)

Pe langa recordul incontestabil ce-l avem la kilometri de borduri pe cap de locuitor, o sa mai avem un record de doborat, la bielete, capete de bara, pivoti si alte chestii schimbate la masinile noastre. In felul asta o sa oferim locuri de munca in permanenta mecanicilor ce lucreaza in service-urile autohtone.

Ah… era sa-mi scape, pe langa asta medicii ortopezi o sa aibe din ce in ce mai multi clienti, va dati seama cate babe o sa-si fractureze tot felul de membre incercand sa escaladeze aceste borduri?

Sper ca acest post sa-l lamureasca odata pentru totdeauna pe marele blogger, sa-si bage mintile in cap si sa nu se mai intrebe daca “se vor mai schimba bordurile încă o dată?” Raspunsul este cat se poate de simplu: DA, bordurile se vor schimba in fiecare an, primavara, o data cu panselutele. Cum draq ar arata Bucurestiul nostru cu borduri vechi si cu panselute noi?

Update:

Ca sa se vada ca si inainte era trotuar acolo…

borduri3

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. cipoc 11 Apr 2009 @ 11:43

    pai intre bordurile alea o sa fie un trotuar:D

    Raspunde
  2. Adrian 11 Apr 2009 @ 11:46

    It’s called “trotuar” Cristi… S-a facut si in Dr. Taberei odata cu extinderea parcarilor si prin faptul ca bordurile au fost inaltate mai mult nu se mai permite urcarea masinilor pe trotuar astfel incat sa mai aiba pe unde sa treaca si “babele” alea care se misca un pic mai greu si care te-ar incurca daca ar circula pe mijlocul strazii. Btw… stiai ca masinile nu au voie sa urce pe trotuar? Dar asta nu mai reprezinta decat teorie la noi… :)

    Raspunde
  3. criserb 11 Apr 2009 @ 11:56

    Si aia ca sa ajunga in locurile lor de parcare o sa treaca peste trotuar, printre babe? nu era normal, ca trotuarul sa fie pe langa bloc, adica dupa locurile de parcare si nu inaintea lor? :)

    Nu vorbeam de trotuar ci de borduri, pentru ca pana acum exact in acelasi loc era trotuarul… acum s-au schimbat doar bordurile :) ti-am mai pus o poza pentru lamuriri :P

    Raspunde
  4. Adrian 11 Apr 2009 @ 12:44

    Ai dreptate! Acum imi dau seama… cum frate? Au facut trotuarul in jurul parcarilor? HAHHAHHAHAHAHAHA… cat de dobitoci sa fie? Astea-s gafe a la Caracal. Octavian ai participat la proiect? :P

    Raspunde
  5. Ghiocel07 11 Apr 2009 @ 15:50

    Afacera asta cui o mai fi? Poate i-a ramas ceva maruntis lui Videanu!%-(

    Raspunde
  6. any 11 Apr 2009 @ 20:35

    in arad nu am avut problema asta pana acu 1-2 ani, cand probabil inspirati de capitala, s-au gandit unii ce misto ar arata si aradul cu borduri :)

    Raspunde
  7. marius 12 Apr 2009 @ 22:32

    hai mai, ce naiba. se vede ca au lasat loc de intrare in parcare, unde nu au dublat bordurile.
    vezi in partea dreapta a pozei unde parcarea este finalizata.

    Raspunde
  8. criserb 13 Apr 2009 @ 09:35

    Marius, Marius… duba aia e parcata aiurea, masinile trebuie parcate asa cum o vezi pe cea alba, rosie, neagra… iar ala nu e loc de intrare in parcare, doar au oprit munca temporar, au reluat-o azi :)

    Raspunde
  9. marian 14 May 2010 @ 17:46

    Si in cluj se bordureaza si se pun panselute de doua ori pe an.Cred ca Rosal e firma:((

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)