Sari la conținut

Ca idee…

  1. Madalina Manole e moarta.
  2. Sotu’ ei nu are nicio vina ca ea a baut otrava. Treaba ei.
  3. Copilul e al ei si al sotului. L-au facut impreuna, stiti voi cum… ramane clar lui.
  4. Parintii Madalinei nu au nici un drept asupra copilului.
  5. Daca Madalina nu era multumita de relatia cu sotul trebuia sa fuga, cat traia.
  6. Parintii ei sunt penibili.
  7. Presa e penibila.
  8. Prostia se plateste.

Cam atat am avut de spus!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Ciprian 14 Jul 2011 @ 21:16

    Ce-ti veni bre?

    Raspunde
  2. criserb 14 Jul 2011 @ 21:24

    Ma dispera astia cu stirile lor.

    P.S. Pune-ti si tu un avatar, iti place ce fata ai? :P

    Raspunde
  3. Ciprian 14 Jul 2011 @ 22:33

    eram pe aiped :D am un W din www mare si vad ca mi l`a pus asa :D

    Raspunde
  4. william 15 Jul 2011 @ 04:20

    stire pt pro tv :

    dezvolt situri (front end, back end, seo)! dau 200 euro si iti cumpar si domeniul, dar si de promovare pe net ma ocup, numai sa prind lucrarea ! oferta valabila primilor 8.000.000 de clienti ! promit sa ofer cel mai bun serviciu ! ham ham . imi ajunge un pedigree pe zi !

    merg pe centru pe terasa ca ma intalnesc cu fetele si ne dam cu oja pe unghiii. of la naiba tu fata!

    Raspunde
  5. liana 15 Jul 2011 @ 12:25

    De unde pana unde “au facut copilul impreuna ” ?E invitro , probabilitatea sa fie al lui e si nu e…
    De ce el inca mai sta in casa ei ?Dupa nici un an de casnicie el are dreptul la averea ei ? moralitate si justitie incape in succesiunea asta ?
    Evident ca e numai vina ei ca s-a cuplat cu-n asemenea individ , dar sa-i ia toata averea plus copilul asta e totusi strigator la cer.
    Evident ca parintii sunt cum sunt , altfel nici ea n-ar fi fost asa cum a fost pana la urma…dar…justitie ar trebui sa existe si pentru prosti si pentru destepti si pentru sanatosi si pentru bolnavi.

    Raspunde
  6. criserb 15 Jul 2011 @ 12:38

    Impreuna l-au facut in vitro, au luat deciza impreuna, e al lui. Cat traia Madalina era a lui si acum nu mai e?

    Casa ei? De unde pana unde?

    El nu are dreptul la “averea ei” copilul are acest drept iar pana el o sa implineasca 18 ani, tatat ca tutore al copilului administreaza averea acestuia…

    Raspunde
  7. pantera mov 15 Jul 2011 @ 12:50

    ‘avere’ cred ca ar tb in ghilimele..sa fim seriosi.

    Raspunde
  8. Alina 15 Jul 2011 @ 13:19

    eu ma intreb daca el ar fi putut face ceva inainte ca ea sa ia decizia. mie imi place sa cred ca cel de linga ar “simti” cumva starea si mi-ar da motive de a-mi dori sa traiesc daca singura nu as fi in stare sa le gasesc… valabil si pentru parinti [caz particular, mama simte tristetea in telefon desi citeodata nu ne vedem/vorbim ceva vreme]

    Raspunde
  9. Ovidiu 15 Jul 2011 @ 20:55

    @Liana, cand sotia moare, sotul mosteneste. Intre legal si moral, legalul are intotdeuna intaietate. Restul sunt subiecte pentru povestiri adevarate, happy hour, oameni cu prea mult timp liber si preocupati de soarta altora

    Raspunde
  10. liana 17 Jul 2011 @ 15:00

    Evident ca tot ce e acolo teren, casa , masini sunt numai si numai din banii ei .El statea in chirie in Bucuresti, n-are nici carnet de sofer daramite masina.
    Apoi , din punctul meu de vedere el ar trebui tras la raspundere : la cati medici o dusese ? cate terapii incercase tinand cont ca ea mai avusese tentative de suicid ?In cate locuri din tara si din strainatate incercase s-o interneze , trateze etc ?
    Cati psihiatri ori macar psihologi le trecusera pragul ?
    Chiar daca ea refuza internarea trebuiau sa existe niste bilete de iesire din spital , niste retete date de medici ( chiar daca ea refuza tratamentul etc ) .Crezi ca o soacra poate fi solutia , intr-un caz de genul asta ?
    Le spusese adevarul despre problemele ei psihice parintilor , fratelui si prietenilor apropiati ?Incercase s-o ajute in vreun fel ?
    Eu cred ca atunci cand un sot se sinucide celalat poarta ceva vina…iar cand nu face ABSOLUT nimic ca sa impiedice inevitabilul , atunci macar vreo 10-15 ani la racoare tot merita..
    Eu stiu caz de depresie postpartum care s-a sfarsit prin aruncarea de la balcon , sub ochii mamei ,dar tanara aceea fusese dusa la medic , avea tratament , era supravegheta si ajutata de parintii si de sotul ei zi de zi…Inevitabilul s-a produs ,din pacate , dar toti cei din jurul ei incercasera s-o ajute !
    In cazul asta , madalina statea pe net , nimeni cu cauta sa vada ce se intampla , isi comanda furadan si , ce-o mai fi vom mai vedea !
    In concluzie , eu cred ca moralitatea si justitia romaneasca sunt doua chestii penibile si fara legatura intre ele.
    Iar daca el ar fi barbat si nu averea ar fi prioritatea lui ,ar vinde tot si ar pune banii intr-un cont pe numele copilului , iar de crescut ar trebui sa fie in stare daca tot se considera tata.
    Altfel , sa stea in casa aia , sa se plimbe cu masinile ei , sa-i incaseze drepturile de autor si ce-o mai fi, arata doar penibilitatea lui ca om.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)