Sari la conținut
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. Andy 12 Oct 2009 @ 23:33

    Eu as vrea prima data sa scapam de culoarea gri a blocurilor… sa avem asfalt calumea… si dupa aia ne putem ocupa si de cabluri.

    Raspunde
  2. criserb 12 Oct 2009 @ 23:34

    De “gri” o sa scapam mai greu, ne cam caracterizeaza :(

    Raspunde
  3. Andy 12 Oct 2009 @ 23:37

    Pai aia e, ca suntem buni la demolat, dar cand trebuie sa facem ceva… mai greu. E usor sa dai jos firele de pe stalpi, dar cine le baga sub pamant? E usor sa vorbim ca aia e rea, ailalta e si mai rea, dar de facut nu face nimeni nimic (vezi talkshow-urile de la tv).

    Raspunde
  4. sip 13 Oct 2009 @ 09:10

    Si eu ma tot intreb, cum Dumnezeu de altii pot si noi romanii nu ? Voi ce ziceti ???

    Raspunde
  5. Andy 13 Oct 2009 @ 10:02

    Si romanii pot, dar nu vor.

    Raspunde
  6. Cameleon 13 Oct 2009 @ 11:07

    Să vezi fază! Un tir a agăţat un fir din ăsta la vreo 500 de metri de blocul meu, şi a doborât 5 stâlpi de pe strada mea, unul dintre stâlpi avariind un Mercedes CL 600 :) ! De râsu’ lumii!

    Uite articolul din Adevărul, care -desigur- aleargă după senzaţional şi umflă povestea! http://www.adevarul.ro/rss/articol/cluj-un-tir-a-dabarat-trei-stalpi-dintr-o-lovitura.html

    Stâlpii au fost puşi la loc a doua şi a treia zi, dar primăria încă nu a reuşit să trimită doi “Doreli” care să monteze şi nişte corpuri de iluminat… Că deh… Îi cu muncă…

    Şi încă o chestie! Uită-te ce scrie despre Bucureşti scriitorul american Michael Shermer pe pagina lui de flickr: “Bucharest hasn’t figured out underground wiring yet” Cu poză cu tot… http://www.flickr.com/photos/shermer/3906367304/in/set-72157622250130173/

    Şi ai foarte mare dreptate când zici că griul ne caracterizează… Eu cred că vine de la praf…

    Raspunde
  7. maddy 13 Oct 2009 @ 13:45

    surpadoza de cabluri. strica un peisaj deja urat.

    Raspunde
  8. Ghiocel07 13 Oct 2009 @ 14:51

    Griul ne caracterizeaza in tot si toate. Incepand de la haine, la drumuri, la blocuri, la suflete si sentimente. Totul este gri. :o

    Raspunde
  9. raca 13 Oct 2009 @ 21:33

    Criserb, stiai ca o sa iti dau un raspuns foarte lung, nu? :)

    O sa dispara cablurile (si “o sa fie ca in vest” cand):

    a. o sa platesti serviciile de telecomunicatii la acelasi pret ca in vest (eg. tarifele unei multinationale in Ungaria sunt de pana la 10 ori mai mari decat in Bucuresti pentru aceleasi servicii). Atunci o sa aiba bani operatorii telecom sa puna si bancute in parcuri ca sa schimbe radical aspectul orasului.

    sau
    b. administratia locala va invsti bani din bugetul local in infrastructra telecom

    sau
    c. administratia locala va gasi unul sau mai multi investitori in infrastructura locala, investitori dispusi sa investeasca foarte multi bani intr-o afacere cu profit dupa 15-20 de ani.

    Toate acestea cumulate cu o masura obligatorie in oricare din cazurile de mai sus:
    d. administratia locala sa reglementeze un cadru legal nediscriminatoriu, care sa protejeze atat investitiile operatorilor cat si dreptul de acces la comunicare al locuitorilor orasului.

    Ce se intampla acum:
    a. pretul merge in jos pentru ca romanul doreste inca “sa fie ieftin”, fara sa-i pese cu adevarat de altceva.

    b. administratia locala investeste in asfalt, borduri si panselute. Cand mergi la vot mai bine ai parcari decat pomi si aer curat, si mai bine n-ai gropi in asfalt chiar daca nu vezi cerul de cabluri. Administratia locala n-a investit inca un leu in nimic legat de telecomunicatii.

    c. Administratia locala prefera sa faca parteneriate cu aroma politica, cu firme care asteapta returnarea investitiei intr-un an. Adica cu firme vin cu buzunarele goale si vor sa se imbogateasca. Oricum, un investitor extern serios nu cred ca ar avea ce cauta in mizeria asta.

    d. Cand legile sunt gri, apare coruptia. Ceea ce e bine. Pentru cei care dau si cei care iau. Pentru cei care vor sa respecte legea nu mai conteaza…

    Raspunde
  10. criserb 13 Oct 2009 @ 23:50

    Clar, deci in 20 de ani :( poate o sa fac pozele din aceleasi unghiuri si nu am sa mai vad cabluri…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)