Sari la conținut

Candy bar de la Chic Laale

Dragilor, știți foarte bine că atunci când îmi place ceva recomand cu mare plăcere. Ei bine, de data asta este vorba despre două fete minunate, care împreună formează Chic Laale, o firmă (destul de la început din câte știu) care se ocupă cu candy bar-uri.

Ele practic aduc dulcele în viața noastră atunci când este vorba de un eveniment care o să rămână în amintirile noastre.

De data asta a fost un botez, un botez ce-a avut ca temă bufnițele. Nu este totuși prima dată când le-am întâlnit, am mai avut ocazia la încă două nunți la care am participat.

Nu am cum să vă descriu în cuvinte ceea ce ele fac, pot doar să vă spun că m-au făcut pe mine, ca neiubitor de dulciuri, să nu mă mai opresc din degustarea bunătăților ce le-am găsit aranjate frumos în candy bar-ul foarte frumos amenajat.

Chiar nu a existat un produs care să nu fie pe gustul meu, le-am mâncat pe toate fără nicio problemă. Ba mai mult aproape că am fost nevoit să mă bat cu copiii pentru unele dintre ele :)

So, nu am să o lungesc prea mult pentru că este o oră înaintată și deja mă ia cu pofte când scriu acest post. Vă las cu pozele și în caz că aveți nevoie de puțin dulce în viată voastră, dacă aveți o nuntă, un botez sau un eveniment pe care urmează să-l organizați vorbiți cu fetele, Alecsandra și Laura. Bag eu mână în foc că nu o să vă dezamăgească, iar ceea ce o să vă pună pe masă o să fie 100% natural, fără E-uri și alte chestii d’astea.

DSC_0775_resize

DSC_0791_resize

DSC_0795_resize

DSC_0799_resize

DSC_0801_resize

DSC_0803_resize

DSC_0810_resize

DSC_0811_resize

DSC_0818_resize

DSC_0819_resize

DSC_0821_resize

DSC_0823_resize

DSC_0824_resize

DSC_0831_resize

Ah, sper că v-ați prins, tema botezului la care am fost a fost bufnița, de aceea dulcele era cu ochi mari :)

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)