Sari la conținut

Restaurantul Tapo București

restaurant tapo bucuresti

Ieri seară am fost invitat la inaugurarea restaurantului Tapo (site, facebook), restaurantul la care va găti însuși Florin Dumitrescu, cunoscut nouă de la emisiunea MasterChef, și pot să vă spun că mi-a plăcut ceea ce am văzut acolo.

Nu este un restaurant clasic așa cum ne-am fi așteptat, este un spațiu de creative smart cuisine & barunde o să aveți parte de mâncăruri speciale pe care nu o să le găsiți în alte locuri.

Practic în restaurant o să puteți lua masa apoi muzica o să-și crească volumul și o să vă simțiți precum într-un club. Muzica, cu toate că știți că eu nu sunt un mare consumator de așa ceva, a fost una plăcută. Te face cumva să te bine-dispui, să vrei să mai bei un pahar de Prosecco sau unul de Hugo (mi-a povestit Cabral că este noua modă după Prosecco).

După ceva băutură iar o să vi se facă foame și atunci puteți comanda iar de mâncare, ceva select și ușor care să meargă la orele înaintate din noapte.

În timp am fost invitat la multe lansări de restaurante, dar la ăsta chiar m-am simțit bine și am stat cam până la sfârșit. Am mâncat tot felul de bucate fițoase preparate de Chef Florin, o mare parte din ele pentru prima dată. Unele au fost pe gustul meu, mi-au plăcut foarte mult, altele mai puțin. Știți cum este, terinele de foaie gras nu sunt pentru oricine, eu cum sunt mai de la țară nu le-am apreciat așa mult, însă Cătălin… a fost înnebunit :)

În schimb am apreciat maxim carpaccio-ul de vită, sardinele pane, creveții pane și zucchini-ul cu brânză și sos ușor picant, asta ca antreuri.

La supe vă recomand să încercați supa cremă de homar și creveți sau supa cremă de dovleac cu piept de rață, sunt foarte bune.

Au mai fost niște chestii din care am gustat, dar din păcate nu îmi aduc aminte cum se numeau.

Este un local în care am să mai merg, un local potrivit pentru vară pe malul lacului Floreasca, în incinta Clubului Barletto.

 

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)