Sari la conținut

Care e diferenta dintre o gagica pe tocuri si o capra?

Si ma refer la gagicile alea care poarta tocuri zgomotoase, care fac pe strada precum un tramvai care merge pe o line dintata.

tocuri-vs-capra

Imi plac (la nebunie chiar) gagicile care poarta tocuri, le da o nota foarte sexy (parerea mea) dar nu le suport pe alea care fac galagie. Alea care poarta tocuri in casa sau in locuri in care linistea e apreciata.

Sunt femei care isi pun pe tocuri niste chestii de cauciuc (flecuri parca le zice) si poarta tocuri peste tot fara sa atraga atentia prin zgomotul produs. Sunt altele care nu stiu sa atraga atentia decat prin "troc, troc, troc, troc". Si atunci ma intreb, care e diferenta dintre o femei d’asta si o capra?

Aia are copite, asa s-a nascut saraca, dar femeia are dreptul de a alege. Atunci ma intreb de ce alege sa faca troc, troc, troc?

Pe strada fie, nu le auzi in zgomotul orasului dar in institutii, in casa, in biserica sau mai stiu eu ce locuri asemanatoare zgomotul "caprelor" nu este placut deloc.

Si o curiozitate, cand iti iei pantofi sau chestii cu tocuri le cumperi zgomotoase sau nu? Pentru ca asa cum am zis stiu multe persoane care poarta asa ceva si nu fac zgomot :)

E si asta in functie de banii pe care ii dai pe incaltaminte?

P.S. Bine ca umblati incaltate in casa dar in ploaie va descaltati. Gandita treaba :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Ghiocel07 6 Jan 2011 @ 22:50

    Pe vremuri erau niste chestii din plastic transparent care se puneau pe toc si nu mai bocaneau. Acum nu am mai vazut. Din pacate materialul din care este facut flecul este de vina. Cat ai vrea sa umbli de delicat tot face zgomot.

    Raspunde
  2. DAD 6 Jan 2011 @ 23:09

    sa fim sinceri…si firma conteaza in cele mai multe cazuri.O pereche respectabila de pantofi nu va atrage atentia asupra lor niciodata prin zgomotele facut atunci cand sunt purtati.

    Raspunde
  3. Razvan 7 Jan 2011 @ 01:00

    In principiu, e sanatos sa vrei sa faci sex cu gagica.

    Problema vine de la flecurile tocurilor, care sunt facute din plastic, nu din cauciuc.

    Raspunde
  4. ada 7 Jan 2011 @ 10:51

    gandeste-te ca acele femei merg la job! trebuie sa plece de acasa, nu? Cel mai nasol se-aude pe scara blocului…si-apoi nu faci foc pana nu iese fum! Cum sa atraga atentia, mata cu clopotei?(lasand gluma la o parte, se acompaniaza, isi tin ritmul)asta fiindca ma oftic ca am ajuns la varsta la care mi-e mai greu pe tocuri!

    Raspunde
  5. liana 7 Jan 2011 @ 16:06

    “Flecul” e o chestie din varful tocului.Poate sa fie din plastic/cauciuc sau din metal.Nu tine de firma sau de pretul incaltamintei.Cu cat tocul e mai fin, adica seamana mai tare cu poza postata de tine , cu atat face mai mult zgomot.
    Nu inseamna deloc ca esti capra /prost crescuta daca porti asa ceva.
    Iar pe strada/culoare etc se intampla sa am probleme daca merg prea silentios deoarece romanii sunt atat de nesimtiti incat de cele mai multe ori nu sesizeaca cand cineva vrea sa treaca si nu se dau in laturi decat daca zbieri “pardon”…cu tocurile crede-ma , iti faci mai usor loc.
    Recunosc ca m-am simtit prost , la un moment dat , mergand zgomotos pe culoarele unei scoli , in timpul orelor, asa ca am incercat sa merg pe varfuri.Dar in rest, tocurile zgomotoase sunt foarte utile.

    Raspunde
  6. Crox 10 Jan 2011 @ 17:36

    Imagineaza-ti 5000 de gagici mergand pe astfel de tocuri in Piata Sfatului, nu cred ca te-ar mai deranja zgomotul.

    Raspunde
  7. Csabi 11 Jan 2011 @ 10:13

    “DAD” nu trebuie sa fie neaparat de firma ca sa nu sune, eu de exemplu imi fac pantofi si botine la comanda si absolut toate fac zgomot. Cauza : tocul este facut din lemn pentru ca este mai sanatos pentru picior.

    Raspunde
  8. Dinu 11 Jan 2011 @ 12:23

    N-are nici o importanta daca pantofii-s “de firma” sau “de taraba”. In orice fel de pantofi, piciorul tot transpira, deci pute. Mai ales in cei de piele: acolo este un microclimat de pestera, cu bezna, fungi, miros de… Iar ca sa mai dai si o gramada de bani pe ceva care te bate si te strange… , numai ca sa pari mai “sexy”, trebuie sa fi “Sony”. Prietena mea isi petrece cam 90 % din an… DESCULTA. Iar ea nu face TOC-TOC-TOC cand merge. Ea face LIPA-LIPA ! :D

    Raspunde
  9. Dinu 11 Jan 2011 @ 18:19

    “Care e diferenţa dintre o gagică pe tocuri şi o capră ?” Păi… capra măcar dă lapte, brânză, lână. Da` gagica dă… din tocuri. K calu ! :))))

    Raspunde
  10. zapadica 11 Jan 2011 @ 19:47

    si gagica nu da ?

    Raspunde
  11. Dinu 12 Jan 2011 @ 08:01

    Da din solduri. Sau, daca nu, atunci sa aflam de la autor. Ma dau batut !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)