Sari la conținut

Care e stanga si care e dreapta…

Deci, cred ca chestia asta ar fi bine sa fie mult mai bine indusa in capul tanarului atunci cand este la scoala, sa fie ca o proba de a trece mai departe in clasa a II-a. Daca nu stii care-i stanga si care-i dreapta sa ramai repetent.

stanga-dreapta

Cat de greu poate sa fie oare sa realizezi ca stanga e in stanga iar dreapta e in dreapta si lucrul asta nu se schimba niciodata.

Ca sa va fie clar… stanga este partea aia a tastaturii in care se afla tasta ESC iar partea ailalta e dreapta.

Bun hai sa nu mai fiu rau… dar am sa va povestesc de ce sunt nervos acum pe chestia asta.

Va ziceam ieri ca mi-am bagat masina in service si ca o vreme o sa fiu pieton. Eh… acum va anunt ca perioada in care o sa fiu pieton se prelungeste pentru o perioada nedeterminata de timp… pentru ca un destept de la asigurari a incurcat stanga cu dreapta si mi-a trecut pe constatarea facuta de el inlocuire la piesele din partea stanga, adica far, proiector, grilaj proiector, instalatie spalare faruri.

Cei de la service le-au comandat pe toate luand de buna costatarea facuta.

Acum trebuie sa le trimita la loc, sa faca o reconstatare si sa comande din nou piesele :D de data asta pe cele din dreapta asa cum ar fi trebuit sa comande de la inceput, daca nu era unul care confunda stanga cu dreapta…

Nu va jucati, acum e doar un caz banal care se poate repara, dar sunt convins ca pot exista situatii in care nu ai voie sa confunzi cele 2 directii…

Si acum… sa fiu si bun si sa vorbim despre cum ati invatat voi care e stanga si care e dreapta, sa-mi spuneti daca stiti din prima care e stanga si care e dreapta si care sunt situatiile in care le mai incurcati :) si… sa raspundeti la sondajul de mai jos.

Pe care candidat îl votezi la prezidenția Romăniei?

View Results

Loading ... Loading ...
Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. octavian 12 Mar 2009 @ 20:43

    Nu stiu de ce dar am impresia ca ai pus gresit pozele :D

    Raspunde
  2. Ghiocel07 12 Mar 2009 @ 22:06

    Dar cand s-a facut constatarea tu unde erai?

    Raspunde
  3. raca 12 Mar 2009 @ 22:56

    Nu fii cu vaca criserb, cunosc oameni inteligenti si dealtfel foarte normali care au o problema cu asta.

    Pe scurt au o mica deficienta psihomotorie (poate cauza a unei afectiuni, leziuni or smth), problema care nici macar nu le afecteaza semnificativ viata. Dar de aici si pana la a nu trece clasa a doua e distanta mare.

    Desigur, mai sunt si cei care au o dezvoltare redusa (retards :D ), si acolo intr-adevar trebuie impuscati parintii, educatorii si profesorii din scoala.

    Raspunde
  4. aeliryn 13 Mar 2009 @ 12:06

    e de discutat, dar cred ca poza de mai sus ii baga si mai rau in ceata pe cei deja “confuzati” :))

    Raspunde
  5. pantera mov 13 Mar 2009 @ 18:38

    e una sa nu stii care-i mana ta stanga si dreapta, si alta sa spui care e stanga si dreapta la o masina, pt ca poti sa le “determini” fie stand in masina, fie stand in fata ei, si-atunci sunt fix pe dos.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)