Sari la conținut

Carnavalul de la Venetia

IMG 332

Citeam la Ghiocel un post despre Carnavalul de la Venetia. Anul asta are loc intre 11 si 21 februarie si eram curios daca mergeti pe acolo?

Eu am vizitat Venetia de cateva ori pana acum dar la carnaval inca n-am ajuns. Poate anul asta.

So, mai e cineva pe aici care merge anul asta la carnaval?

Sa nu uitam totusi ca in acest an Valentine’s Day cade exact in perioada carnavalului. Ar fi frumos sa va duceti partenerii acolo, ar fi o surpriza placuta ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. andreea 6 Feb 2012 @ 11:10

    eu nu ajung anul asta in venetia, insa daca te duci iti recomand haine rezistente la vant si ploaie. si calduroase! mie mi-a fost un frig de am intepenit.
    oricum carnavalul merita, e ceva deosebit, insa trebuie sa te astepti la muuulti turisti, deci multa inghesuiala si blitz-uri peste blitz-uri.

    Raspunde
  2. criserb 6 Feb 2012 @ 11:13

    @andreea – pai ma astept dar… tre’ sa vad si eu carnavalul ala candva :) Cat despre haine groase, e bine de stiut, mai ales la cum e vremea in perioada asta in Europa…

    Raspunde
  3. Dianora 6 Feb 2012 @ 11:13

    Nu cred ca m-as duce momentan la carnaval. Prefer sa cunosc prima data Venetia fara nebunia din jur si fara mii de oameni. Asa ca probabil am sa evadez catre Venetia mai incolo cand si vremea o sa fie ok.

    Crezi ca ajunge un city break de vreo 3 zile?

    Raspunde
  4. criserb 6 Feb 2012 @ 11:19

    @Dianora – ajunge cu siguranta. Nu ai sa vezi tot, dar partile esentiale le poti bifa linisitita. Eu am fost de vreo 3 ori si de fiecare data am stat cate o zi. Eram tot timpul in trecere ;) Nu e mare Venetia, 3 zile sunt mai mult decat suficient ;)

    Raspunde
  5. Dan Cioca 6 Feb 2012 @ 14:23

    Buna ziua,

    Am fost si noi la Carnaval in 2010 ai am stat 4 zile. La adresa http://dancioca.wordpress.com/2010/03/08/carnaval-la-venetia-2010/ puteti citi articolul despre excursie. La adresa http://www.cioca.ro/venetia/ puteti vedea imagini si filme realizate la Venetia incepind cu 2007.

    Raspunde
  6. giulia 23 Feb 2012 @ 16:22

    eu nu ajung anul asta in bulgaria! 8->

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)