Sari la conținut

Tatuaje

Nu stiu ce parere aveti voi despre tatuaje dar se pare ca lui George ii plac si tocmai si-a facut unul, misto zic eu, pe antebratul drept. Acum cu siguranta o sa aiba foarfeca la el, poate nu o sa mai stau luni de zile netuns :P

tatuaj2

tatuaj1 

Daca va intereseaza mai multe, unde l-a facut, cine i l-a facut o sa revina el cu aceste detalii intr-un comentariu.

P.S. Eu nu mi-as face niciodata, dar trebuie sa recunosc ca imi place cel de sus, e o arta sa stii sa faci asa ceva.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. MooNy 27 Mar 2010 @ 14:21

    As vrea sa stiu preturile salonului unde a fost. Sunt interesata de mult timp de unul relativ mic pana ion 10×10 cm si nu mi s-a parut portofoliul prea bun comparatie cu preturile.

    Raspunde
  2. stan georgian 27 Mar 2010 @ 14:25

    Mie mi-a lual 350 roni pe el, este destul de mare,
    Pe ce-l care mi la facut il chiama Merski, nr lui e 0722 697 666 daca vreti mai multe detalii

    Raspunde
  3. A.Dragos 27 Mar 2010 @ 15:34

    E destul de fain tatuajul, chiar imi place !

    Raspunde
  4. Cezar 27 Mar 2010 @ 15:39

    Cat timp are insemnatate pentru el, e foarte misto! :D
    Sa-l stapaneasca sanatos!

    Raspunde
  5. Flamandu 27 Mar 2010 @ 17:40

    Tatuajul este o mare porcarie,iti faci cicatrice pe viata,dece ?este p moda idioata,vad multi adolescenti care arata fizic ceva de groaza,scheletici,mersul de handicapati locomotor,cocosati,un vocabular de inbecili,darrrrrrrrrrrrrr……………..Tatuajeje nu le lipsesc,sunt ingrijorat de generatia asta dar si cele care vor veni,oamenii normali sunt din ce in ce mai putini,in curand vor disparea,dupa acea sa vezi vita de R A I (in mintea lor )

    Raspunde
  6. criserb 27 Mar 2010 @ 19:40

    @Flamandu – nu prea ai nici un drept sa-i judeci, cine esti tu sa poti judeca niste oameni, chiar si cei de care zici? Pana la urma e treaba fiecaruia ce-si face… noi putem sa zicem doar daca ne place sau nu.

    Asa cum am zis, mie imi place tatuajul lui George, dar eu nu mi-as face. Lui ii sta bine :)

    Raspunde
  7. addicted 27 Mar 2010 @ 22:01

    Foarte interesant tatuajul dar eu nu mi l-as face. :D Imi sta bine asa fara nici un fel de tatuaj, plus ca mai tarziu as regreta!

    Raspunde
  8. stan georgian 27 Mar 2010 @ 22:26

    @flamandu
    Nu stiu cati ani ai de spui de generatia asta, eu imi imaginez ca esti tu un frustrat pe care mamica lui nu l-a lasat sa faca nimic din ce si-a dorit.
    Nu stiu si nu ma intereseaza altii, stiu de ce imi doresc eu sa fac si ce vreau de la mine. Pana nu ma cunosti nu ai cum sa vb despre mine. Cunosc oameni care au tatuaje si lucreaza in banci, sau in alte institutii bine vazute. Ce este in capul meu sau al celorlalti nu stii.

    Raspunde
  9. Oana 27 Mar 2010 @ 23:02

    lol George !!!! esti de belea :d
    as mai vrea si eu unul in talpa….ca vb aia…mers de handicapat locomotor am, scheletica sunt… vocabular de iMbecil(a) am…..
    :)>-

    Raspunde
  10. mo 28 Mar 2010 @ 17:57

    george,
    sa il stapanesti sanatos! cat despre tatuaje, eu mi-am luat gandul de a-mi face unul de cand, acum cativa ani, intr-un concediu, am vazut atatia batrani cu tatuaje ca mi s-a luat! erau cu pielea lasata, nu se mai intelegea nimic din ce era desenat/intepat acolo…yach

    Raspunde
  11. Lukkaso 28 Mar 2010 @ 19:41

    Ce reprezinta acest tatuaj?La ce se refera scrisul ?Eu am chiulit de la lectiile de latina.
    Mi se par ok tatuajele atata timp cat reprezinta ceva anume pentru acea persoana.Urasc dragonii,balaurii,fluturii sau delfinii pe corpurile oamenilor insa.

    Am dorit sa imi fac si eu un tatuaj ascuns pe umar care sa imi aduca aminte de toate persoanele dragi pe care le-am pierdut in viata dar m-am razgandit momentan . M-am razgandit atunci cand am vazut un prieten de-al meu care si-a tatuat un tigru si dupa ce a pus vreo 15 kg pe el pielea s-a intins in asa hal incat tigrul a devenit o pisica. Acum toti il intreaba de ce si-a tatuat O pisica?Pur si simplu tatuajul s-a intins si acea fata de tigru a devenit mai degraba o fata de pisica.

    Raspunde
  12. criserb 28 Mar 2010 @ 19:47

    Reprezinta o foarfeca :) George e stilist iar scrisul tradus in romana e “Tot ce am port cu mine”

    Raspunde
  13. maddy 28 Mar 2010 @ 20:34

    imi plac tatuajele, dar pe altii si le admir daca sunt originale, de ex. tatuajul din imaginea de fatza este original.
    poate sa`mi zica oricine orice dar dragonii, caracterele chinezesti, tribalele, sarma ghimpata, tramp stamp, fluturii si stelele sunt dovezi de lipsa de imaginatie, pe piele, pe vecie.

    Raspunde
  14. Nibelunga 1 Apr 2010 @ 13:34

    Nu stiu cat de mult e lipsa de imaginatie…vorbim de lipsa de imaginatie in alt domeniu…poate.Iti faci ca iti plac…eu sunt la al treilea deja…si mi-as face in continuu…ti le faci ca te reprezinta…ele…nu ai de unde sa sti tu…ce reprezinta pt cineva fluturele…cum nu ai tu de unde sa sti ce inseamna pt unii semnul lui Anubis din care nu intelegi nimic…Oamenii si le fac pt k in mintea si in acceptiunea lor acela reprezinta ceva…Daca e sa vb de lipsa de imaginatie…hai sa vorbim depre un arhitect….el, ca are imaginatie ar trebui sa isi tatueze un intrag cartier de vile? doar ca sa demonstreze ca are?:))))))……

    Raspunde
  15. ciufut hairstyle 4 Nov 2012 @ 00:23

    super tare tatuajul tau, vreau si eu tot o foarfeca, sunt hairstylist de meserie si caut demult pe cineva care sa fie in stare sa faca o foarfeca detaliata . daca imi poti spune si mie unde l-ai facut, as fi foarte recunoscator. multumesc

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)