Sari la conținut

Ce-am mai facut

Dupa cum probabil v-ati dat seama zilele trecute nu am fost online, am fost acasa, am avut treburi casnice :)

Am facut curatenie, mai mult sau mai putin pentru ca Dana m-a trimis la plimbare a vrut sa faca ea singura tot, pentru ca numa asa curatenia era curatenie. Dana e foarte pretentioasa, e ca mama, totul trebuie sa fie impecabil, e atenta pana in ultimul detaliu… Ce nu stie ea, este ca si eu sunt la fel de tipicar… dar o sa vada pe parcurs ;)

Am avut musafiri, Bondaru’ (prietena Danei) si Canalia (pe el il stiti prea bine). Fetele au facut mancare, noi… am mancat :D dupa care ne-am intins la un joc, Momopoly. Le-am zis de la inceput ca am sa castig… si asa a fost… Canalia a fost veriga cea mai rea, el a fost primul eliminat din joc… castigator yo :) pe locul 2 Dana apoi Bondaru…

Nu am fost de loc politicosi cu musafirii nostrii… i-am batut si i-am trimis acasa :P

Ieri… ieri am fost prin oras, ne-am intalnit cu o prietena a Danei, dupa care… shopping… am mai cumparat unele chestii strict necesare… de cate ori iesim pe undeva ne dam seama ca avem nevoie de “chestii strict necesare” :)

Apoi… am fost pe la nasa, am povestit, l-am pupat pe Capsuna si am stat de povesti cu Mo dupa care am plecat spre casa…

Ieri am implinit doua luni de cand suntem impreuna, doua luni in care vietile noastre s-au schimbat radical. Doua luni deosebit de frumoase, doua luni in care ne-am mutat impreuna, in care ne-am cunoscut din ce in ce mai bine… doua luni ce ne-au apropiat mult… doua luni… inceputul unei povesti frumoase ;)

Cam atat pentru zilele trecute… pentru zilele in care am fost absent din online :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. gabi 14 Mar 2008 @ 21:04

    2 luni!este putin,este mult?inceputul indotdeauna este cel mai frumos.dupa aceea ramane nevoia unuia fata de celalalt,obisnuinta…..La Multi Ani!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)