Sari la conținut

Ce-au scazut si preturile astea

Aparat foto digital Canon PowerShot A800 NegruAm primit un newsletter de la emag si am ramas putin surprins. Un aparat foto compact acum a ajuns sa coste 240 de lei.

Imi aduc aminte ca pe vremuri trebuia sa strangi o gramada de bani sa-ti iei un aparat foto iar acum poti sa-ti iei unu la un pret foarte mic. E adevarat ca nu e cine stie ce aparat dar poti sa-ti faci treaba cu el.

Sa scada si mai mult, ca nu ma deranjeaza :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Cosmin 12 Jan 2012 @ 11:39

    Prima mea camera, Canon PS A520 a fost 1000 lei (de fapt 10000000, ca era inainte de denominare)…
    Pfuuui… 240 de lei???

    Raspunde
  2. criserb 12 Jan 2012 @ 11:49

    @Cosmin – cam asa si la mine. Imi aduc aminte ca mi-am luat primul aparat foto digital din Luxemburg, am dat pe el 210 euro. Era un Canon PowerShot A3 (sper ca nu gresesc). Avea o rezolutie de 1.2 MP si am fost foarte multumit de el.

    Adevarul e ca si acum sunt multumit, pentru monitor pozele arata chiar foarte bine, problema apare atunci cand le printez. Ceea ce nu prea fac. :)

    Nici nu stiu la ce avem nevoie de atatia MP cand noi nu folosim mai multi de 2 pentru web iar cei care printeaza acest poze sunt foarte putini…

    Raspunde
  3. Soacra 12 Jan 2012 @ 12:35

    Calitatea nu sta in megapixeli pe cat sta in dimensiunea senzorului. Daca imi permiti… am un articol postat ieri despre clasificarea camerelor foto cu exemple si explicatii… http://www.soacra.eu/aparate-foto-digitale-clasificare-si-caracteristici/

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)