Sari la conținut

Ce facem cu copiii lăsați liberi acasă când părinții sunt la muncă?

1-clasa-goala-res-9522-b

UNESCO a stabilit data de 5 octombrie ca fiind Ziua Internaţională a Educaţiei. În România, într-un ordin de ministru al Educaţiei Naţionale şi Cercetării, în care a fost stabilită structura anului şcolar 2016 – 2017, este prevăzut că miercuri cursurile conform programului obişnuit vor fi suspendate, informează news.ro.

Deci este clar, copiii au zi liberă, grădinițele și școlile nu au program și copiii tre’ să meargă în altă parte, numai la școală și grădiniță nu.

Se întâmplă asta, din ce am înțeles de la colegi și la grădinițele particulare.

So, acum să vorbim de copiii mici, cei de la grădinițe, cei care sunt duși la grădinițe tocmai pentru ca părinții să poată merge la muncă.

În cazul ăsta, mâine, o mulțime de părinți vor sta acasă, pentru că așa s-a gândit statul să dea zi liberă numai copiilor.

Păi cum vine asta dragi legiuitori, le-ați dat liber copiilor fără să vă gândiți ce vor face ei în această zi? Pe unde vor umbla?

Chiar nu a dus pe nimeni capul că acei copii trebuie să stea cu cineva, să fie supravegheați?

sursa

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)