Sari la conținut

Pizza semipreparată decentă

pizza-semipreparata

În față firmei au schimbat panoul publicitar cu ăsta de se vede în poza de mai sus.

Mă întreb, nu acum, că mă întreb de mult timp, există oare o pizza semipreparată decentă? Dacă da, de la cine?

Sau poate îmi ziceți voi o rețetă prin care o faceți acasă, cât mai simplu și dacă se poate la cuptor. Să-mi ia puțin timp.

Și sper că-mi recomandați și un blat de cumpărat de pe undeva, că am impresia că la ăla este cea mai multă muncă. Sper să nu greșesc.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Marius 4 Oct 2016 @ 03:11

    Reteta de blat e banala.. vezi aici
    http://www.jamieoliver.com/recipes/recipe/pizza-dough/ .

    Daca ai masina de paine, pune-le pe toate acolo si da-i un program pentru aluat. Daca nu, cu manuta. Daca n-ai timp si vrei sa mearga repede, poti cumpara aluat de la orice pizzerie. Nu recomand aluaturile congelate din comert.

    Intinde aluatul cat mai subtire (mie aici mi-a luat ceva pana mi-a iesit cum trebuie). Eu fac din 500 de grame de faina 3 pizze de dimensiuni normale. Pentru sos, ia o sticla de sos de rosii din orice supermarket, Olympia sau ce iti face cu ochiul, pune in el niste ulei de masline, piper, oregano, sare dupa gust. Mozarella uscata rasa, si deasupra ce-ti pofteste inima. Tavi gasesti prin orice supermarket, cele mai ieftine sunt vreo 15 lei sau ceva de genul… Cuptorul trebuie preincalzit la temperatura maxima.

    Probabil nu o sa fie perfecta din prima, dar dupa ce faci de cateva ori, nu o sa mai mananci pizza in oras. Cam asa arata ce imi iese mie:

    http://pasteboard.co/aH6omEdAP.jpg

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)