Sari la conținut

Ce magazine va doriti

Da, stiu ca suna aiurea dar nu ma refer la magazinele traditionale. Ma refer la magazinele specializate, magazinele dedicate celor cu hobby-uri mai putin comune.

Uite, eu mi-as dori un magazin dedicat posesorilor de masinute/avioane/elicoptere/barci sau orice alta chestie cu telecomanda. De cand mi-am dat seama ca imi place sa ma joc/construiesc/repar masinuta mea am simtit de multe ori nevoia unui magazin specializat, un magazin in care sa gasesc tot ceea ce am nevoie si sa nu fac comanda de fiecare data peste ocean…

Dana de exemplu si-ar dori un magazin specializat in origami/quilling dar nici asa ceva nu exista. Daca are nevoie de o hartie mai speciala trebuie sa comande de pe amazon, daca are nevoie de-o unealta pentru aceleasi preocupari trebuie sa o comande si pe aia si tot asa…

Ma intreb voua ce magazine va lipsesc, ce v-ati dori sa aveti in orasul vostru?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. ama 26 Oct 2009 @ 16:35

    chiar sunt curioasa ce hobby-uri aveti :D

    Raspunde
  2. Haotik 26 Oct 2009 @ 16:37

    Mi-ar place un magazin specializat in piese de lego. Desi pana la urma se pot comanda si de afara destul de usor, dar e bine sa fie comanda mai mare.

    De exemplu acum imi trebuie senile mai multe pentru un robot mai masiv si nu am, si trebuie sa dau 2-3 mil pe divese seturi de lego care au si senilele care le doresc dar si multe alte componente care nu-mi folosesc.

    De asemenea multiplicatorii de senzori a trebuit sa-i comand pe afara ca nu exista nici macar la cei de le lego la vanzare. Nu am vazut in romania senzori sau servomotoare doar jucarii pentru copii de 4 ani.

    Raspunde
  3. viorica 26 Oct 2009 @ 16:55

    eu mi-as dori sa am un sexshop in fata blocului, cand am chef de diverse lucruri sa-mi trimit prietenul pana jos sa cumpere si in 3 min sa fie sus.

    saptamana trecuta am vrut sa cumpar ceva si pana s-a intors prietenul cu obiectul respectiv mi-a trecut tot cheful :(

    Raspunde
  4. Cameleon 26 Oct 2009 @ 17:23

    @viorica – =)) =)) super tare :D un sex-shop-non-stop :)) “bună seara. daţi-mi vă rog un chil de lapte slab la cutie, nişte parizăr de pui, o cola şi un dildo strap-on albastru.” :))
    _____

    Nu cred că se încadrează în magazine de/cu/pentru hobbyuri, dar mi-ar plăcea un magazin cu articole originale din NBA. Nu chinezării contrafăcute cu numere cauciucate ce se găsesc pe la malluri. Cel mai apropiat am găsit în Budapesta, ascuns pe o străduţă.

    Raspunde
  5. Sby 26 Oct 2009 @ 18:52

    Eu asa vrea un hobby center adevarat, de dimensiunea unui Mall (gen baneasa) in care sa gasim tot ce tine de hobby.

    Acum am un nou hobby, si anume machetele auto, si nu se gaseste nimic profi pe la noi…. am tot cautat peste tot, si se gasesc acelasi marci (burago si maisto sunt ceva mai ok dar nimic profi).

    Pe langa machete stii prea bine ca as sunt pasionat de tot ce tine de masinii, inclusiv de R/C :)

    Raspunde
  6. ama 26 Oct 2009 @ 18:57

    @seby: ce alte marci te-ar interesa?

    Raspunde
  7. Erika M 26 Oct 2009 @ 23:45

    Mie mi-ar placea un supermarket de 3 etaje numai cu jucarii, un raion mare sa fie numai cu machetute, am si eu o mica colectie de 29 de masinute.De masinutele cu telecomanda ce sa mai zic, imi plac foarte mult, dar daca am in casa, are grija Raulica de 3 ani se le strice.

    Alt raion sa fie numai cu magneti pentru frigider.

    Raspunde
  8. simona 28 Oct 2009 @ 10:08

    Mi-as dori si eu sa existe ceva in Bucuresti, da nu e magazin. Un parc de distractii adevarat stilu Disneyland sau Prater ar fi super! Am avea unde sa ne mai petrecem timpu liber, ca de schopping in mall-uri te mai saturi!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)