Sari la conținut

Ce mai cumpără cititorii acestui blog

cumparaturi

M-am uitat astăzi în profitshare și am văzut ce mai cumpără cititorii acestui blog de pe eMAG. Pe primele 10 locuri avem produsele de mai jos (sunt ordonate în funcție de cantitatea cumpărată). Mă așteptam să fie mai multe produse electronice, dar se pare că m-am înșelat.

  1. Sistem de navigatie Serioux UrbanPilot Q475T2, diagonala 4.3”, Fara Harta
  2. Lapte praf Milupa Milumil Junior 3, 600g
  3. Hrana pentru pisici cu somon si legume A la Carte 85g Gourmet
  4. Bere 0.5l Efes
  5. Apa minerala necarbogazoasa 5l Bucovina
  6. Rovinieta 7 zile
  7. Servetele Pampers 3+1 Baby Fresh
  8. Cereale Organix Muesli, Zmeura, Banane, 200 g, 10+
  9. Asigurare TRAVEL Groupama Asigurari
  10. Lapte praf Nestle JUNIOR 1+, 800g

Ce deducem din lista de mai sus? Păi deducem că mulți cititori au copii mici, că le plac pisicile și probabil au așa ceva acasă, călătoresc peste hotare și se bucură de gustul berii :)

Cred că am să mă mai uit pe aceste statistici, așa îmi mai dau și eu seama ce se vinde și de asemenea care este prețul mai bun pentru anumite produse, nu de alta, dar bănuiesc că cititorii nu ar cumpăra un număr așa mare produse (v-am zis, lista de mai sus este ordonată în funcție de cantitățile cumpărate) dacă ele nu ar avea cel mai bun preț.

Ah, și încă o chestie, la numai o zi după lansare, produsele comercializate de Mega Image prin eMAG ajung în top 10 produse comercializate prin intermediul acestui blog. Erau unii care spuneau că nu o să meargă noua nișă, eu însă dupa ce văd că se vinde mă cam îndoiesc și cred că această secțiune o să meargă mai bine decât ne așteptam.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)