Sari la conținut

Premieră de Black Friday în comerțul online din România

eMAG face un pas mare in vanzarile online din Romania, scoate la vanzare de Black Friday 63 de autoturisme in valoare de 1 milion de euro.

„Acum câțiva ani am declarat că vom vinde pe eMAG chiar și mașini. La vremea aceea, a părut o declarație poate prea îndrăzneață, dar iată că această zi a sosit. Este o zi istorică pentru întreaga  piață de comerț online, întrucât pe eMAG sunt listate primele autoturisme care vor fi vândute online în Romania”, declară Iulian Stanciu, Director General eMAG.

Daca atunci a parut o declaratie indrazneata, sa stiti ca asa am vazut-o si eu in momentul in care am vazut azi noapte oferta eMAG. Dar… se pare ca au avut dreptate. Masinile au inceput sa se dea de la prima ora, ca painea calda, astfel in momentul in care scriu acest post mai avem asa.

masini

6 masini nu mai sunt in stoc in doar 4 ore de la lansarea campaniei, asta in conditiile in care nu se stia ca eMAG o sa scoata la vanzare asa ceva.

Se pare ca ideea a fost una foarte buna si a prins la public ceea ce este un nou inceput pentru comertul online din Romania.

Pana la urma care este diferenta in a cumpara un laptop online si o masina? Tot asa avem la ambele, specificatii, detalii, deci ne putem da seama si din fata calculatorului daca ne dorim o masina sau nu.

Pe langa masini de Black Friday mai avem in oferta o multime de produse, tablete de la 100 de lei, frigidere de la 500 lei, notebook-uri de la 900 lei, iPad-uri de la 1000 de lei.

Cartile au reduceri pana la 90% ar jucariile lego un discount pana la 40%.

So, spor la cumparaturi si grabiti-va!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)