Sari la conținut
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. skrintitu 26 Jan 2012 @ 11:17

    Este vina celor ce ii cresc, pe urma, probabil, a societatii

    Raspunde
  2. Oana 26 Jan 2012 @ 12:02

    de unde pana unde e vina societatii? le ofera societatea mai putin decat romanilor? nu cred…nu cumva au aceleasi drepturi ca si noi, acelasi sistem de invatamant si de sanatate?
    in mod cu totul intamplator am un prieten foarte bun la Craiova (oras unde sunt intr-adevar probleme cu rromi), prieten care lucreaza la primarie, pe programe de intergare a rromilor in societate. Sunt foarte multi bani investiti in programele de genul asta, iar rezultatele sunt practic inexistente. Nu vor sa se integreze pt ca a te integra inseamna a munci si a contribui…ei stiu doar sa se inmulteasca pt ca traiesc din alocatiile copiilor iar mai tarziu copii respectivi vor incepe oricum sa “produca”. Cine ii opreste sa fie oameni cinstiti si sa isi trimita copiii la scoli? nu au bani? …da’ romanii au?
    @ Cristi simt ca ai atins o coarda foarte sensibila cu postul asta, si ca vor urma comentarii contradictorii si rautacioase.

    Eu una nu-i suport si nu ma feresc sa spun asta. Aratati-mi va rog o familie de rromi unde mama si tata muncesc si copii sunt politicosi, spalati si educati ..si poate imi schimb parerea.
    Pana una-alta ma bucur ca am scapat de ei, desi trebuie sa spun ca pe perioada sarbatorilor de iarna a fost plini de tigani romani pe aici, la cersit. Si culmea in loc sa spuna “multumesc” cand primeau bani …replicile erau de genul “asa fah da bani ca nu saracesti”, “ce te-as f.. blondo” si multe altele..lucruri pe care suedezii nu le inteleg, dar eu le-am inteles.
    Unde e vina societatii in ce am povestit mai sus?

    ..m-am enervat

    Raspunde
  3. vlad 26 Jan 2012 @ 16:52

    imi place cum zice lumea ca “statul nu se implica”,insa statul ofera burse in bani,locuri la facultati si in licee bune..trebuie doar sa doresti…
    am si eu un amic care ,desi este mai negru, pana nu mi-o zis un prieten ,nu mi-am dat seama ca este tigan..fiind mai naiv am crezut ca este mai negru…parintii lui lucreaza in spania,se imbraca frumos,traieste la apartament..adica se poate..
    insa si cand vad cersetorii aia penali,sau oameni de 20 de ani care traiesc din ajutor social..nici asa nu e bine

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)