Sari la conținut

Chestionarele Auto pe Google Street View

Am primit mailul de mai jos, astăzi 1 aprilie și totuși eu nu cred că-i o glumă. Pare o chestie mișto, o inițiativă bună venită din partea celor de la ACR.

V-ați întrebat vreodată în trafic “Cum și-o fi luat omul ăsta carnet?” ACR și-a pus această întrebare, dându-și seama că, probabil, unul dintre motive ar fi că metodele de testare a cunoștințelor de legislație auto sunt aproape neschimbate de un secol. Și, pentru un începător, nu oferă întotdeauna o perspectivă completă asupra traficului.

ACR aduce o inovație în pregătirea celor care vor să obțină permisul de conducere, dar și în aprofundarea cunoștințelor de legislație rutieră: “Street View Test”. Primele teste auto din lume formulate pe Google Street View.

Noua platformă www.streetviewtest.ro păstrează atât formatul și numărul de întrebări dintr-un test auto tradițional, cât și timpul disponibil pentru rezolvare.

Chestionarele auto formulate pe Google Street View de către instructorii ACR schimbă, pe de o parte, paradigma testelor clasice auto, nepropunându-și să le înlocuiască, ci să le completeze. Scopul noului tip de teste este de a prezenta întrebări formulate pe situații reale, din viața de zi cu zi, cu care viitorii șoferi se pot identifica mai bine, pentru că au loc pe străzile pe care chiar vor conduce.

În acest sens ACR a pregătit și o petiție pentru a include acest tip de teste în modalitatea oficială de pregătire pentru examenul auto. O puteți semna aici: www.petitieonline.com/vremtesteautosipestreetview

Pentru a înțelege mai exact despre ce este vorba urmăriți video-ul de mai jos:

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)