Sari la conținut

Concurs: Se cauta bloggerul Snow Explosion

Logo-Boarder Chiar tu poti fi bloggerul oficial Snow Explosion, mai pe intelesul tuturor bloggerul care o sa fie trimis o saptamana in Austria, la Ossiach, de unde o sa transmita pe blog evenimentul Snow Explosion, toate astea pe cheltuiala organizatorului Snow Explosion, cu ajutorul lui freejump.ro,  cel mai tare blog de sporturi extreme, unde se vor centraliza toate detaliile concursului.

Pentru a reusi, in primul rand trebuie sa ai blog activ de cel putin 3 luni iar apoi sa duci la capat doua din cele patru taskuri ale concursului:

Taskul 1 v-a fost deja prezentat de Zozo, si presupune transformarea blogului propriu, din punct de vedere al designului, intr-un blog oficial  Snow Explosion cu ajutorul materialelor de aici sau orice alte materiale consideri tu ca iti pot fi utile pentru ca blogul tau sa arate precum un blog oficial Snow Explosion.

Taskul 2 consta in relatarea intr-un post a celei mai tari zile petrecute pe partie, asa cum v-a zis Piticul.

In taskul 3 trebuie sa faceti o lista cu lucrurile esentiale de luat pe partie (echipament, caciula, ochelari, energizante, ceara, etc.) si motivele pentru care crezi ca acestea sunt necesare.

Chiar daca nu v-ati inscris de la inceput nu e nici o problema, puteti rezolva taskurile in aceasta saptamana, apoi trimiteti mail catre titus(coadademaimuta)standout(punct)ro cu linkurile catre taskurile rezolvate. De asemenea pentru o mai buna urmarire a participantilor trebuie sa includeti in articol minim 1 link catre Snow Explosion si minim un link catre freejump.ro

Deci, in cateva cuvinte, inscrie-te la concurs pentru a castiga o saptamana la cel mai tare eveniment de ski si snowboarding din iarna asta – Snow Explosion,  din Austria cu toate cheltuielile incluse.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)