Sari la conținut

Conferinta Fii Bine cu tine

Fii Bine cu Tine.Conferinta este organizata de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, si se adreseaza oamenilor singuri, in cuplu, parintilor, bunicilor… deoarece toti ne intalnim in viata cu experiente traumatizante, si este bine  pe de o parte sa fim mai pregatiti pentru ele sau sa stim sa cerem ajutor specializat. Pe de alta parte daca avem copii sa nu le transmitem propriile noastre traume si sa invatam sa ii ferim pe cat putem de traume.

Pentru prima dată în România o conferinţă pentru profesionişti (Conferința Națională de Psihotraumatologie, ed. a II-a) se deschide către publicul larg, deoarece ei pot aplica rezultatele ştiinţei psihologice în viaţa de zi cu zi.

“Ne dorim să ajungem la public cu un mesaj clar: trauma este o experiență pe care peste 70% din populaţia adultă acestei planete a trăit-o. Este parte din viaţă şi, în mod cert, nu înseamnă o sentinţă la nefericire. Noi am consiliat oameni care au trecut prin acest tip de experiențe şi ştim că trauma depăşită înseamnă un plus de sens în viaţa acelui om, mai multă putere personală, un plus de cunoaştere de sine şi o creștere a calităţii vieţii” Diana Frazzei – membră fondatoare a Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei

DATĂ ŞI LOCAŢIE: 2 noiembrie 2013, Universitatea Bucureşti, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Şoseaua Panduri Nr 90.

DIN AGENDA CONFERINȚEI

  • Podul de piatră s-a dărâmat – despre dificultățile vieții și cum să ne imunizăm la ele
  • Aventura lui Împreună cu Separat
  • Dominoul sufletesc al familiei – direcția o dai TU
  • Copilul, părintele și tehnologia – ce putem face pentru a ne proteja copiii și a-i feri de traume?
  • La o șuetă cu bebelușul tău! Comunicarea non-verbală cu bebelușii și copii foarte mici
  • Cum ajută psihoterapeutul un copil cu dificultăți de învățare

ÎNREGISTRAREA PARTICIPANȚILOR pentru Conferința FII BINE CU TINE se poate face online, la numărul de telefon 0735 226 936 sau la [email protected]. Până pe 15 octombrie, tariful este de 80 de lei, iar după această dată este de 120 de lei.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)