Sari la conținut

Fii Bine cu Tine și Copilul Tău va Fi Bine cu El

fiibinecutineDuminică 7 decembrie am să mă duc la conferința “Fii Bine cu Tine și Copilul Tău va Fi Bine cu El!“, conferință organizată de Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei.

Mai jos câte date din comunicatul de presă pe care l-am primit, în caz că vă interesează și pe voi.

Întâlnirea va fi deschisă de Diana Vasile, președinta Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei, cu prelegerea – surpriză Când o căciuliță face diferența și va fi continuată de Andra Costin (Buzilă), care va aborda tema nuanțelor apărute în relația mamă-fiică atunci când fiica devine mamă – Ca tine am fost, ca mine vei fi. Alături de Monica Lespezeanu și Fantomele din sertare vom afla cum să ne raportăm corect la fricile și anxietățile copiilor. Și, pentru că Sunt tătic, îmi pasă, mă implic, Bogdan Cezar Ion va întregi întâlnirea celor prezenți cu un subiect tot mai discutat în ultima vreme – implicarea taților în viața de familie.

În încheiere, Anamaria Drăguță va sustine un atelier special, dedicat părinților ai căror copii s-au născut prematur: Nașterea prematură – o călătorie neașteptată.

Înregistrarea participanților pentru Conferința FII BINE CU TINE se poate la [email protected]. Pentru mai multe informații puteți apela numărul de telefon 0735 226 936 (psiholog Roxana Agafiței). Până pe 30 noiembrie, tariful este de 120 de lei, iar după această dată este de 150 de lei.

Cei care participă împreună cu partenerul/partenera de cuplu beneficiază de un preț special: 200 de lei pentru amândoi. Oferta este valabilă până la data de 30 noiembrie.

Mai multe informații despre conferință găsiți aici iar comunicatul de presă îl puteți accesa cu un click pe acest link.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Serb 24 Nov 2014 @ 16:01

    Noi preocupari – imi place !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)