Sari la conținut

Cosmopolitan scris de barbati

write Intrebare: Sotul meu si-ar dori o partida de sex in trei impreuna cu mine si cu prietena mea cea mai buna. Ce sa fac?

Raspuns: Este evident ca sotul nu se mai satura de dumneavoastra. Nici nu se pune in discutie ca va confruntati cu o problema de cuplu. Din contra, aceasta experienta va poate apropia si mai mult. De ce sa nu implicati si niste colege de camera, pe langa prietena dumneavoastra? Si, daca vreti intr-adevar ca relatia dumneavoastra sa decurga excelent, retrageti-va si lasati-va prietenele singure cu sotul. Daca nu sunteti sigura ca e bine sa actionati astfel, sfatul meu este sa-i faceti barbatului dumneavoastra un sex oral dupa care sa gatiti o masa gustoasa!

Intrebare: Sotul meu imi cere tot timpul sa-i fac sex oral! Ce sa fac?

Raspuns: Faceti ce va cere! Va poate ajuta sa slabiti, iar pielea dumneavoastra va capata un luciu aparte. Barbatii stiu asta si de aia cer. In realitate, vor sa le faca bine partenerelor. Este o dovada de dragoste! Cel mai bun sfat pe care pot sa vi-l dau este sa faceti sex oral partenerului de doua ori pe zi, pentru a va mentine in forma, dupa care, gatiti-i o masa gustoasa!

Intrebare: Sotul meu petrece prea multe nopti cu prietenii sai! Ce sa fac?

Raspuns: Acest comportament este foarte natural si ar trebui incurajat. Barbatul este un vanator si e nevoie sa-si dovedeasca priceperea in fata altor masculi. O noapte departe de casa, in compania fetelor necunoscute, il elibereaza complet de stres astfel ca se intoarce acasa mai fericit si mai relaxat. Nu uitati: nimic nu intareste mai tare o relatie decat faptul ca barbatul este plecat una-doua zile pe saptamana departe de casa. Puteti sa profitati de acest timp si sa faceti o curatenie generala! Veti fi uimita ce fericit si dragastos va fi cand se va intoarce acasa. Ca sa-l surprindeti in mod placut, chemati-va o prietena si faceti-i amandoua un sex oral, dupa care gatiti o masa gustoasa!

Intrebare: Sotul meu nu stie unde e clitorisul meu. Ce sa fac?

Raspuns: Clitorisul dumneavoastra nu este problema sotului! Sfatul meu este sa va ocupati singura de acesata zona si sa chemati o prietena sa va ajute. Puteti sa va filmati si sa-i faceti cadou caseta sotului, de ziua lui. Pentru a scapa de remuscarile ca ati fost egoista, faceti-i un sex oral si gatiti o masa gustoasa!

Intrebare: Sotul meu sare mereu peste preludiu. Ce sa fac?

Raspuns: Sunteti o persoana insensibila ca ati adus in discutie o astfel de tema. Acest subiect este foarte stresant pentru barbati si consuma foarte mult timp. Sexul ar trebui sa fie disponibil oricand pentru sotul dumneavoastra, fara preludiu. Sunteti foarte egoista si faptul ca vreti preludiu dovedeste ca nu va iubiti partenerul suficient. Daca l-ati iubi, nu ati avea nevoie de preludiu pentru a va excita. Ar fi bine sa-l rasplatiti pe barbatul dumneavoastra cu un sex oral si cu o masa gustoasa!

Intrebare: Sotul meu are intotdeauna orgasm inaintea mea dupa care adoarme. Ce sa fac?

Raspuns: Nu inteleg unde este problema. Probabil ca ati uitat sa-i gatiti o masa gustoasa!

[10x Pepe]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
13 comentarii
  1. simona 18 Nov 2009 @ 11:45

    Mama frate, abureli mai mari nici c-am mai citit!!:p Oricum din cate am vazut, dragostea trece prin stomac!

    Raspunde
  2. Iulian 18 Nov 2009 @ 11:51

    :)) si prin alta parte….

    P.S. stiu ca sunt insensibil si misogin, dar nu ma pot abtin…e in natura mea o:-)

    Raspunde
  3. simona 18 Nov 2009 @ 12:31

    Da prin alta parte clar!!Da dupa cum vezi fiecare sfat se termina cu o masa copioasa!:p

    Raspunde
  4. Cristina 27 Nov 2009 @ 13:46

    Varianta feminina a aceluiasi articol.

    De ce cred oare barbatii ca sunt centru interesului nostru ? Cand nu ai putere de control asupra unui lucru, psihologic ai doua variante: sa accepti si sa te conformezi – sa zici .. asa a fost sa fie sau.. sa te opui, sa ai impresia ca esti in putere si ca poti controla ceea ce e ca o lupta cu morile de vant..

    De ce are cred barbatii ca sunt in centrul interestrului nostru ca si femei ?
    Pentru a nu se simti manupulati, folositi si maltratati de acele creaturi feminine pline de mister si atat de necesare supravietuirii voastre.

    Ce se intampla cand un barbat e indragostit de o femeie?

    Ar face orice pentru acea femeie, si-o doreste in spatele actiunilor lui, se simte bine in prezenta acelei fiinte delicate, admira tot ceea ce face chiar daca nu i-o va spune probabil niciodata.

    Admiratia voastra pentru femei incepe din copilarie cand inconstient sunteti atasati de acea creatura magica – mama voastra. Cand nu e in preajma voastra va manifestati, plangeti, suspinati si o doriti acolo. Calatoria voastra spre dependenta fata de femei se continua in adolescenta cand vei idoliza o pustoica fara sa stiti de ce. O urmariti discret, o admirati, o doriti langa voi, stiti ca o veti putea face fericita dar niciodata nu vei actiona ? De ce ? Doar pentru ca … sunteti barbati si numai gura e de voi.

    Pentru ca nu o puteti avea pe acea fiinta magica pe care toti si-o doresc apelati la substituenti.. si anume reviste, filme, poze de tot felul cu.. FEMEI dezbracate .. DE ce se uita barbatii la materiale pornografice ? Simplu.. pentru ca nu pot avea altceva.

    Calatoria spre maturitate si dezamagire se continua cand intr-o dimineata va veti trezi excitati. Singurul lucru la care va veti putea gandi este… evident o femeie.. de ce ? Pentru toate motivele mentionate mai sus.. Ce se va intampla cand o femeia se va simti excitata? Va iesi in oras sa gaseasca un mascul sa o satisfaca – lucru realizabil in mai putin de 30 de minute. De ce doar 30 de minute ? Pentru ca voi, barbatii aveti un autocontrol in fata unei femei putin mai puternic decat o curca beata.

    Veti dori un job. De ce ? Pentru ca deja va ganditi sa va pregatiti cuibul pentru intampinarea acelei femele cu care sa va imperecheati.. Va doriti o casa, o masina cool – tot pentru acelasi motiv primar – pentru a cuceri o femeie…

    Cat de bine va simtti cand ceilalti masculi infocati va vor admira femeia cu care sunteti. Aveti un sentiment de mandrie si implinire personala.. si pentru toate aceste lucruri nu va dati seama de cele mai elementare lucruri din viata acelei fiinte pentru care ati face orice ca de exemplu:

    1.nici 5% dintre voi toti – astia de cititi blogu – nu au reusit vreodata si nici nu o vor face in viata lor de pamanteni – sa aduceti o femeie la orgasm.. pe cand ele… cele 95% dintre ele.. vor fi reusit pana in momentul de fata sa ofere cel putin un orgasm de neuitat unui barbat… oricine ar fi el.

    2.99% dintre femei mimeaza orgasmul doar ca sa va faca pe voi sa va simtiti barbati.. ( ceea ce spune multe despre voi si despre ELE ) Fac asta doar ca sa va faca pe voi sa va simtiti ca sunteti in stare. De ce ? Pentru ca altfel nu ati fi in stare.. de fapt.. pentru ca nu sunteti in stare si le creati un sentiment de mila imbibat cu un sentiment de responsabilitate al starii de echilibru in relatie.

    3.Daca o femeie e de acord cu un 3some.. de cele mai multe ori nu o vor face pentru ele ci tot pentru voi.. ca sa va arate cat de mult va iubesc si cat de open minded sunt ele…

    4.Cei mai multi dintre voi vor fi suferit cel putin o data pentru o femeie pe care nu o vor putea uita niciodata

    5.80% dintre persoanele de varsta a 3-a sunt femei, ceea ce demoastreaza irefutabil faptul ca femeile pot trai fara barbati pe cand barbatii sunt in cautarea unei femei toata viata.. inca de la varste fragede.

    Raspunde
  5. cristina c 27 Nov 2009 @ 18:29

    Cristina, ero o gluma. Cheer up, ai demontat toata rasa masculina.
    Intr-o zi o sa te mariti si tu cu un barbat si o sa intelegi ca nu e chiar asa cum zici tu sau cum zic cartile de psihologie. Probabil esti copil, sper sa fii. Dear, ce ai scris mai sus e declaratia ta de frustrare.

    Raspunde
  6. Alex 18 Dec 2009 @ 20:33

    Doamne Cristina… de cand n`ai mai facut sex ? :-S

    Raspunde
  7. Anakin 19 Dec 2009 @ 01:53

    Prea tare :)) , oarecum cred ca Cristina are dreptate , si nu sunt mandru de ce am spus 8-|

    Raspunde
  8. Sergiu 8 Jan 2010 @ 17:33

    Cristina chiar asa tare ai suferit?Voi femeile habar nu aveti ce vreti de la viata .. si ca ne uitam la femei goale si etc etc e ceva din firea noastra nu neaparat ce ai spus tu.. si apropo poti sa ajungi sa ai femei ca alea bune goale la care te uitai odata in revista.. dar constati ca inafara de o partida chiar nu ai ce cauta langa ele.. acuma mai nou ati devenit independete.. tare mult mi-ar fi placut sa va vad independente si acum cateva mii de ani cand stateai cu stomacu caraind de foame in pestere asteptand barbatu plecat la vanatoare pentru voi si familia lui… ce emancipata esti tu.. il compatimesc pe barbatul de langa tine… in cazul in care O SA AI UNUL.. si da iti dau dreptate barbatul ar face orice ptr. o femeie.. pt ca el iubeste sincer si stie ce vrea de la viata… bine ca pentru tine e imposibil sa iti explici asta si nu poti intelege deoarece asa e firea lucrurilor.. as putea sa iti comentez fiecare punct din post-ul de mai sus dar sincer.. nu meriti.. ce e al tau e pus deoparte si tu o stii cel mai bine!

    Sa fi sanatoasa si numa bine..

    PS. mare om mare caracter barbatu care o sa te indure.. aprecierile mele pentru el.

    Sergiu

    Raspunde
  9. radu 18 Feb 2010 @ 21:41

    Cristina hai sa iti propun ceva…
    “Fa-ne un sex oral si apoi gateste-ne o masa gustoasa” :)):)):)):)):)):))

    Raspunde
  10. Oana 1 Mar 2011 @ 16:34

    Cum poti abera asa ceva?..tu esti unul din baieti care nu avut parte de ceva adevarat pana acum,.,,
    barbatii nu vor mereu numai sex si atat…
    Mai gandeste-te la asta, inainte de a mai publica asemenea aberatii..

    Raspunde
  11. Cristina 1 Mar 2011 @ 17:59

    In primul rand vreau sa mentionez ca nu sunt Cristina de mai sus. Si cum numele meu de familie incepe tot cu C, nici cristina c nu pot sa folosesc.

    Deci… :)) Draga Cristina, ce ai scris tu mai sus, in mare parte, e o aberatie. Recunosc ca barbatii au o gandire… mai lipsita de sentimentalism, dar nu sunt in nici un caz cum i-ai descris tu. Cat despre procentele alea, nici ca nu puteai sa enunti ceva mai fals de atat. Alea probabil sunt statistici culese din minte in momentul in care ai scris comentariul. Statisticile adevarate spun ca barbatii se gandesc in medie de 250 de ori pe zi la sex… dar cine spune ca femeile nu ar putea sa faca acelasi lucru. Articolul pe care l-a postat Criserb, e scris in gluma, bineinteles, ca altfel nu ar mai fi fost barbat casatorit la casa lui (proaspat renovata) :D

    Poate din cateva aspecte, barbatii sunt niste brute, dar asa cum spunea Sergiu… unde am mai fi fost azi fara barbatii de acum zeci de mii de ani? Am fi fost niste fosile uscate de foame. In schimb nici cu sergiu nu sunt de acord la o parte din aceasi idee… Ca tare sunt curioasa sa-l vad pe el cum s-ar fi descurcat acum zeci de mii de ani :P

    Din punctul meu de vedere, barbatii merita un singur tratament special: Da-i ce are nevoie (si o masa gustoasa :)) ) si in schimb, vei primi acelasi medicament. Daca ii cicalim mereu, ne facem noua viata mai grea. Am invatat pe pielea mea asta!

    P.S. Nu recitesc postul ca am scris prea mult :P Scuzati eventualele greseli!

    Raspunde
  12. Sergiu 4 Mar 2011 @ 11:11

    Pt Cristina cu ultimu-l coment, foarte frumos spus aici :”Din punctul meu de vedere, barbatii merita un singur tratament special: Da-i ce are nevoie (si o masa gustoasa ) si in schimb, vei primi acelasi medicament” asa mi se pare normal si asta inseamna completare .. In legatura cu traitul acum zeci de mii de ani, ma adaptam .. omu si corpul lui se adapteaza… daca esti mai tont sau mai moale din fire ce stiu eu.. nu supravietuiesti dar nu era un capat de lume… oricum prima data trebuia sa descopar cum sa fac focu.. ca daca nu eram halit repede :)))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)