Sari la conținut

Cu bicicleta pe contrasens

De fiecare dată când văd un astfel de specimen mă întreb ce are în cap. Cum este oare posibil să meargă pe contrasens, pe banda a doua și să mai și vadă că soarele intră în ochi celor care circulă regulamentar, și este posibil ca ei să nu-l vadă.

cu-bicicleta-pe-contra-sens-pe-Iuliu-Maniu

Și din păcate situațiile astea nu sunt singulare, sunt o grămadă de bicicliști care se cred stăpânii șoselelor și nu-și dau seama că o mașină este întotdeauna mai tare ca ei.

https://www.youtube.com/watch?v=cRDWPKtxIsY

P.S. Nu vreau să generalizez, să nu înțelegeți greșit, sunt foarte mulți bicicliști care se comportă exemplar, dar mai sunt și câte unii…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. addicted 21 May 2014 @ 14:36

    Si daca li se intampla ceva le plangem de mila…
    Unii biciclisti si unii motociclisti si-o fac cu mana lor!

    Raspunde
  2. criserb 21 May 2014 @ 15:08

    @addicted – yep, păcat de ei…

    Raspunde
  3. Cristi 21 May 2014 @ 17:03

    Ala nu e biciclist. Ala e un bou! Eu sunt biciclist, ca port casca, ma dau jos de pe bicla pe trecerea de pietoni si merg doar pe sensul care imi este destinat… plus multe alte lucruri care tin de bun simt si de cei 7 ani de acasa…

    Raspunde
  4. criserb 21 May 2014 @ 17:09

    @Cristi – total de acord cu tine, dar dacă spuneam eu asta zicea lume că am ceva cu bicicliștii :)

    Raspunde
  5. william 22 May 2014 @ 13:10

    acu 2 zile, un coleg de-al meu venea la munca cu masina

    a parcat, in parcare, a deschis usa, fara sa se asigure, ca doar era in parcare, si hop biciclistul de nicaieri

    cica s-a speriat biciclistul, a incercat sa ocoleasca usa, dar a acrosat usa si a cazut pe partea carosabila, unde circulau masini

    a cazut fix sub rotile unei basculante, si asa a si sfarsit biciclistul

    aflu, cum ca in urma masuratorilor si alea alea, politia l-a scos vinovat pe biciclist si colegu cica scapa

    eu ma bucur ca colegu scapa, si ca am scapat de un … inconstient

    daca alegi sa circuli pe drum public, apoi nene ia atitudine si circula pe drum public; nu sari de pe trotuar pe drum si inapoi, sau sa intri prin parcari si apoi sa iesi direct pe drum, crezand ca tu esti Dumnezeu si ca drumul e numai al tau !

    eu sunt in stares sa opresc si sa bat pe unu care trece pe trecere pe bicicleta sau sa ma arunc pe capota la unu care nu opreste cand trec eu pe verde trecerea!

    daca nu esti in stare sa circuli regulamentar, si daca nu iti sti drepturile si lungul nasului, du-te pe jos, ca e mai sanatos, si nu distrugi viata nimanui!

    Raspunde
  6. Adi 12 Aug 2014 @ 12:09

    Tocmai astazi am vazut un bou din-asta care trece peste oameni pe trotuar cu bicicleta,desi era pe celalat sens de mers.Contrasensul fiind pe partea cealalata a drumului.Si mai are si tupeu sa comenteze ca nu exista sens si contrasens pe trotuarele din Timisoara.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)