Sari la conținut

Cu ce dăm noi pentru insecte

An de an am stropit curțile și zonele din împrejurimi împotriva insectelor. În special ne-am gândit la țânțari și căpușe. Până acum am scăpat, n-am avut nicio căpușă prin curte, cred.

Nu stăm să dea primăria, pentru că după ei… mai bine facem treaba asta noi. Punem mână de la mână, suntem 3 ce facem asta an de an și dăm cu Solfac EW 50. Noi spunem că e bun. Cum v-am zis, căpușe nu am avut și copiii chiar se târăsc prin toate locurile, țânțari destul de rar, iar diminețile găsim tot felul de insecte moarte pe terasă, pe care tre’ să le luam cu mătura și fărașul.

În concluzie Solfacul își face treaba și și-o face bine. Dacă se poate și mai bine… nu știu, altceva noi nu am testat.

Dăm de obicei în primăvară, așteptăm să fie 3 zile fără ploaie. Anul ăsta nu prea ne-a ieșit, am dat acum, in august. La ce vreme a fost nu prea ne-a coordonat cu zilele fără ploaie :)

Împrăștiem substanța peste tot în curțile noastre, apoi dăm pe drum și prin spatele curților, că momentan nu avem vecini, deci e câmp. Cum o să facem când o să fim mai mulți nu știu. Vedem. Poate ne înțelegem și ne strângem mai mulți. Poate.

Voi cum procedați, cu ce stropiți pentru insectele nedorite?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)