Sari la conținut

Cu ce va deosebiti voi de restul?

mare_t76jcfb1530E zarva mare pe net cu ocazia lansarii noului iPhone 4s. Evenimentul are loc maine (adica joi) in Plaza Romania de la ora 22.

Se aude ca toata lumea o sa fie acolo sa vada cu “ochiul lui” marea minune Apple. Ok, e normal sa fii curios, sa vrei sa vezi noutatea, dar de ce tre’ sa fii acolo la deschidere? De ce tre’ sa te imbulzesti sa vezi o chestie, pe care poti sa o vezi a doua sau a 3-a zi cand nebunia o sa dispara?

Cu ce va deosebiti voi stimati bloggeri (pentru ca bloggerii sunt cei care fac atata tam-tam) de cei care se imbulzesc la dechiderea unui supermarket?

Macar oamenii aia se bat pentru leul ce-l economisesc, in schimb voi va bateti doar ca sa puteti zice c-ati fost acolo?

Ma rog, poate nu inteleg eu…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. AdrianG 9 Nov 2011 @ 13:50

    Penibil. Au facut reclama pe toate blogurile romanesti care le urmaresc eu. Toti au scris cam acelasi lucru si toti in aceeasi zi.
    Nu inteleg pentru ce atata tam-tam ca sa vezi un telefon care nu numai ca e scump dar e si de cacao.

    Raspunde
  2. raul 9 Nov 2011 @ 14:09

    @AdrianG: pt bani? unii sunt platiti pt reclama :)

    sau pt ca sunt rromani si spiritul de turma este inca activat.

    Raspunde
  3. criserb 9 Nov 2011 @ 14:41

    @raul – pe cei care scriu pentru bani ii inteleg. E normal sa manace si gura lor o paine. Pe cei care se bat acolo la lansare, pe aia nu-i inteleg…

    Raspunde
  4. mirunac 9 Nov 2011 @ 14:59

    m-a pufnit rasul cand am citit subiectul ( ma simt cumva si eu vinovata, desi nu am sa particip niciodata la o astfel de lansare). fara nicio legatura, taman astazi ( coincidenta) m-am pus pe intrebat prietenii ce sa aleg intre un iphone4S si Samsung Galaxy S2 si ce credeti? 9 din 10 au raspuns ca iphone…o fi spiritul de turma? sau doar performanta telefonului, sau…au fost influentati de anuntarea lansarii 4S-ului?

    Raspunde
  5. Alex 9 Nov 2011 @ 15:08

    din ciclul “retarzii nostri sunt mai retarzi decat ai lor”
    oricum e in firea umana romaneasca sa vrea fiecare sa puna pe feisbuk “bah eu am fost primul care am cumparat aifonu, fraierilor” … pe mine astfel de specimene ma lasa rece, la fel ca si spalatii pe creier de americani care stau la coada zile intregi sa-si ia aifonu
    pe vremea lu ceasca intelegeam cozile ca nu era mancare, acuma in schimb avem circ cu maimute, ar fi frumos sa bage si o camera live ca sa vedem bataia
    in alta ordine de idei, macar primii x clienti or sa aiba ceva reduceri ? sau pur si simplu ramane doar nebunia de a avea primu aifon vandut (oficial) in romania ?

    Raspunde
  6. criserb 9 Nov 2011 @ 15:13

    @mirunac – eu nu inteleg cum poate sa iti recomande cineva un telefon pe care nu l-au testat. Sa nu imi spui acum ca prietenii tai au deja iphone 4s ca sa stie cum e, ca apoi sa-l recomande… chiar nu inteleg :)

    Eu nu stiu despre iPhone 4S, nu-l am deci nu pot sa vb despre el, dar daca e sa ma intrebi pe mine ia-ti Samsungul. Din alea am 2, si ti-l recomand cu drag ;)

    Raspunde
  7. criserb 9 Nov 2011 @ 15:14

    @Alex – e posibil sa aiba ceva reducere… nu stiu.

    Raspunde
  8. marius 9 Nov 2011 @ 16:13

    Probabil la fel cum impune Apple operatorilor sa foloseasca un anumit set de imagini/text pentru promovare, la fel le impune sa mediatizeze lansarile prin orice metode. Am observat si eu bloggeri care n-au avut nicio treaba niciodata cu gadgeturi/telefonie mobila/lansari de produse posturi referiatoare la aceasta lansare. Probabil toti castiga un banut din acea reclama, altfel nu imi explic fenomenul…

    Raspunde
  9. epep 9 Nov 2011 @ 20:25

    Pt ca sunt romani si romanii adora inghesuiala si imbulzeala, un mic exemplu: indiferent de “apartenenta” politica a romanilor, atunci cand apare un demnitar (VIP – verry important papagal) se ingramadesc sa-l vada, sa-l atinga, sa faca poze si dupa 10 min se jura ca nu-l simpatizeaza; ex 2: casieriile enel, e-on sunt deschise pa spre seara, dimineata la ora 8 vad cozi imense pt plata facturilor, dupa 12 nici tipenie de om – de ce?; mai nou vad treaba asta si la magzine sh de haine. NE PLAC COZILE SI INGRAMADEALA!

    Raspunde
  10. Alina 9 Nov 2011 @ 21:16

    E simplu, inainte de 89 ne imbulzeam la coada la lapte si cum obiceiurile vechi mor greu, acum ne imbulzim la iPhone, masina de gaurit si cine stie ce alt gadget :)

    Raspunde
  11. Madsnick 9 Nov 2011 @ 21:17

    @criserb: e Romania. Prea multe intrebari au un raspuns prea simplu

    @ mirunac iti recomand sa le butonezi, sa le atingi, sa te joci au ambele telefoane. Eu imi doream Galaxy S2 cu disperare pana l-am tinut in mana. Mi s-a parut imens, iar grosimea nu este proportionala cu restul telefonului. Cei care ti-au recomandat 4 S ti-au recomandat de fapt 4, pentru ca sunt diferente mici intre ele.

    Raspunde
  12. octavian 9 Nov 2011 @ 22:21

    Gata, l-am luat, sunt cel mai fericit acum! sunt posesorul nr 12 al iphoneului 4S.
    Pentru cei care vor sa isi faca poze cu el, ma gasiti pe facebook sau la tel.

    :D

    Raspunde
  13. Iulia 9 Nov 2011 @ 23:22

    Îmi aduc aminte de aia pe care i-am vazut zilele astea la deschiderea magazinului Lidl în Ploiesti. Se împingeau ca dementii pentru niste blestemate de tigai în oferta. Niciodata nu mi-a fost asa rusine vazând ploiesteni ca în video ala. Bine, astia si tipul ala de la Petrolul……

    Raspunde
  14. Amzis 9 Nov 2011 @ 23:43

    nu are nimic special. estetic e iphone 4 normal . in plus are chestia aia ca la samsung galaxy s2 , shortcut-ul ala de unde poti porni wi-fi ,gps. si inca 2 chestii plus notificarile. nu stiu cum se cheama :)

    Raspunde
  15. william 10 Nov 2011 @ 10:38

    ce ochii lumii mai …

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)