Sari la conținut

Cum sa te machiezi decent

Vazusem de ieri clipul asta la zoso dar nu i-am dat atentie. Stiam ca nu ma intereseaza cum e asta cu machiatul, dar cand mi-am vazut azi colegele ca-l urmareau pe nush ce site, am aruncat o privire si am ramas impresionat.

Partea buna e ca va invata cum sa va ascudeti defectele, partea mai naspa e cand te culci seara langa una asa machiata iar dimineta…

Ma rog, fata are probleme, si va invata cum se face… multe au ce invata, sunt convins ;)

Si daca tot am vazut ca fata de mai sus a reusit sa se transforme radical in sub 10 minute, prietenele noastre de ce stau o ora in baie? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. MooNy 30 Nov 2011 @ 19:23

    Tipa stie ce face pentru ea, ceea ce foloseste ea acolo sunt chestii heavy duty, nu cred ca ti-ar placea sa stai chiar fata in fata cu o tipa atat de machiata. Dar ea mai face si modelling si se intelege.

    Pe de alta parte, face foarte multe greseli in rutina ei anti-acnee (de exemplu foloseste lamaie pe fata si asta nu o ajuta deloc) si inclusv la cum foloseste pudra si pensula pentru pudra (isi inroseste si irita fata foarte mult).

    Raspunde
  2. criserb 30 Nov 2011 @ 19:34

    @MooNy – nush cum face si cum nu, iti dai seama ca nu ma pricep dar arata intr-un mare fel. Schimbarea e radicala si reuseste sa-si acopere fata aia urata. Practic “da mult mai bine in poza” dupa machiaj :P

    Raspunde
  3. pantera mov 30 Nov 2011 @ 19:38

    se scrie machiezi :D

    Raspunde
  4. cby 30 Nov 2011 @ 19:40

    Stai asa, 10 minute numai pentru fundatie, urmeaza fardurile colorate sau bronzante pentru fata, cele pentru ochi, contur, rimel, sprincene, apoi rujul, contur, gloss, ehehe nu-i chiar asa. Si inca de par nu am zis nimic :))

    Raspunde
  5. all 30 Nov 2011 @ 20:16

    wow si eu ma plang de un cos!

    Raspunde
  6. Mihai 1 Dec 2011 @ 09:53

    E greu sa fii femeie :)

    Raspunde
  7. Jules 10 Dec 2011 @ 09:53

    Sunt atat de multe de spus de machiaj, de ce il folosim – apropos, si baietii se folosesc de machiaj, in ultima perioada – si mai ales, de ce multe fete aleg sa nu fie vazute nemachiate. Cred ca tine de increderea in sine si de faptul ca o persoana care are ceva probleme cu pielea va fi vazuta tot timpul ca si o persoana care are probleme de sanatate si va fi evitata.
    Cred ca persoanele ( o sa spun persoanele, pentru ca si baietii folosesc machiaj) care se machiaza sunt constiente de faptul ca au sanse mai mari in viata daca aleg sa corecteze imperfectiunile. Mi-as dori cateodata sa purtam ochelari care sa ne ajute sa trecem peste aspectul fizic, pentru ca sub o piele patata, de multe ori se ascund oameni extraordinari, iar pielea ne face sa ignoram persoana.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)