Sari la conținut

Culorile anului 2014 sunt culorile tari. Me happy :)

Cine ma cunoaste stie ca imi plac culorile, stie ca nu imi place sa ma imbrac in negru sau alte culori triste. Trebuie sa am de fiecare data o pata pe culoare pe mine, pentru ca altfel nu ma simt in largul meu.

Anul asta se pare ca tendintele modei sunt exact pe gustul meu, se poarta culorile si se poarta culorile puternice.

Sunt curios totusi cati o sa-si schimbe stilul vestimentar, cati o sa renunte la culorile triste cu care parca s-au insurat.

Si daca tot discutam de culori, de cei care poarta culori inchise, as vrea sa stiu si eu care este motivul pentru care aleg sa le poarte. Nu este totul cenusiu in jurul nostru, chiar trebuie sa adoptam aceasta culoare si in imbracaminte?

Nu vi se pare mai atragator un om imbracat colorat? Sau nu vreti sa iesiti in evidenta?

Culorile anului 2014 le aveti mai jos, sa le purtati si sa zambiti!

Culorile_anului_2014_femei_barbati_04

Culorile_anului_2014_femei_barbati_01

Culorile_anului_2014_femei_barbati_03

Culorile_anului_2014_femei_barbati_02

Culorile_anului_2014_femei_barbati_07

Culorile_anului_2014_femei_barbati_05

Culorile_anului_2014_femei_barbati_06

Si inca o chestie. Stiti ca sunt pasionat de fotografie. Atunci cand pozez pe cineva imbracat in negru parca nu-mi ies pozele, parca n-am inspiratie, parca pozele sunt triste.

Ma rog, pana la urma este alegerea fiecaruia, dar totusi primiti un sfat, incercati sa purati macar ceva colorat, o sa va simtiti cu siguranta mai bine.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. andreea 10 Jan 2014 @ 13:58

    cred ca sunt multi care prefera, mai ales femeile, sa “ascunda” una alta cu negru sau gri. si multi nu stiu cum sa se imbrace, sa combine culorile, asa ca aleg calea cea mai simpla.
    mi se pare insa interesant ca sunt mai multi barbati care poarta culori tari decat femei.

    Raspunde
  2. Diana 11 Jan 2014 @ 12:11

    Uuuuuuuuuuuuuuuuuu , ce-mi place … in sfarsit nu se va mai spune ca-s cam ,,trecuta” :) ptr asa culori tari . Cand vad asa culori , parca si oamenii-s mai frumosi si mai lipsiti de griji , ca m-am saturat sa-i vad gri si pe ei si hainele pe care le poarta

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)