Sari la conținut
comentarii Facebook
6 comentarii
 1. Irina 14 Apr 2010 @ 17:40

  Este cat se poate de adevarat! Studiile referitoare la creierul uman au aratat ca femeile disting o gama mult mai larga de culori decat barbatii.

  Raspunde
 2. A.Dragos 14 Apr 2010 @ 18:38

  E adevarat ! :) De multe ori aud fete care spus ca si-au luat o anumita bluza de culoarea turqoise si eu ma uit mirat pt. ca pt. mine nu e decat un simplu albastru. :))

  Raspunde
 3. Irina 14 Apr 2010 @ 18:58

  Sebastian este designer web. Intr-o zi eram pe autostrada si depasim o masina violet (o culoare mai neobisnuita pentru o masina). Eu fiind fan al culorii am exclamat wow! Este albastra nu este violet, vine replica instantaneu! Dupa 5 minute de discutii pe tema ca femeile disting mai multe culori decat barbatii, minute in care am lasat acea masina sa ne depaseasca si apoi am depasit-o din nou, a spus ” adica tu consideri ca nu sunt un bun designer?”(pentru ca asa cum stiti culorile stau oarecum la baza acestei indeletniciri)…Atunci m-am luminat si am spus ca-i albastra :(…asa ca uneori trebuie sa vedem aceleasi culori :D

  Raspunde
 4. Denisa 14 Apr 2010 @ 20:18

  Fifty-fifty. Cine poate distinge între “clover”, “fern” şi “moss”? Eu una nu!

  Raspunde
 5. Alina 14 Apr 2010 @ 21:43

  Eu intre Clover si Fern nu vad nici o diferenta. Moss este mai inchis.

  Raspunde
 6. MooNy 14 Apr 2010 @ 23:22

  Clover este ceva mai glaben. Moss are subton albastru. Asta se intampla cand vezi orice schimbare de hue lucand in Photoshop ani intregi si cu machiaj :”>

  Eu zic ca intre Lime si Spring e mai greu de facut diferenta, dar Lime are subton galben fata de spring care e un verde-neon.

  V-am spart, nu?

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)