Sari la conținut

Cum ne revenim după nopțile pierdute cu treabă?

dormind-la-calculator

Nu știu cum vă organizați voi timpul, dar eu de foarte multe ori rămân peste noapte să rezolv problemele pe care nu am apucat să le rezolv în cursul zilei. Ba chiar aș putea să vă spun că las ceea ce am de muncă pentru a lucra noaptea. Fie că este vorba de un site, de un banner, sau cine știe ce design mai am de făcut, noaptea este un moment în care pot să lucrez mai bine, am mai multă inspirație și timp. Dana adoarme și atunci eu mă dedic total activității pe care o mai am de făcut.

Chiar și cu blogul, în principal ceea ce vedeți voi publicat în cursul zilei este scris în mare măsură seara/noaptea. Au fost și foarte multe cazuri în care m-a prins chiar dimineața. Nu mă plâng, pentru că așa cum am zis noaptea mă pot concentra mai ușor.

Este adevărat că aceste nopți foarte lungi nu pot să fie foarte dese, mai trebuie să se și odihnească organismul, dar atunci când știu că în timpul zilei nu am timp pentru a face ceea ce mi-am propus las pentru noapte.

Nopțile sunt ok, problema la mine apare (în prima parte a zilei), atunci când simt nevoia să mănânc ceva ușor. Nu de mult am descoperit la Fillet Bites, un produs 100% din piept de pui, proaspăt preparat în restaurantele KFC, potrivit pentru o gustare ușoară. După o astfel de noapte cine mai are chef să-și prepare singur micul dejun (prima masă a zilei)? Până să le descopăr pe astea mâncam doar Crispy Strips, erau preferatele mele, dar acum am trecut pe Fillet Bites. Începând cu 7.9 lei le pot comanda în diverse combinații cu meniurile existente la KFC.

Asta este metoda mea de a-mi începe ziua după o noapte mai lungă și mai obositoare, acum aș fi curios să le aud pe ale voastre. Să-mi spuneți într-un comentariu care este metoda voastră de a vă începe ziua mai ușor după o noapte la care v-ați culcat la “ore mici”.

I-am auzit pe unii că mănâncă ciocolată, pe alții că preferă doar o cafea tare, diverse metode, probabil fiecare metodă este bună cel care o folosește.

So, care este metoda ta de a te revigora după o astfel de noapte? Mă gândesc că fiecare are o astfel de metodă.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. cartus 19 Jun 2014 @ 18:07

    Macar la Mariciu e semnalizat cu P de la publicitate, dar acum serios, cine drk mananca snitel dimineata, mai ales ca sa isi revina dupa o noapte agitata….astia de la KFC macar citesc ce debiteaza? Doh…

    Raspunde
  2. criserb 19 Jun 2014 @ 18:21

    @cartus – bre, postul este în categoria “Publicitate” cum nu este marcat?

    Cât despre Fillet Bites eu zic să nu vorbești fără să le testezi, că nu ai de unde să știi, nu de alta ;)

    Raspunde
  3. Marius 19 Jun 2014 @ 20:23

    Chiar ma asteptam la un articol util. :)

    Raspunde
  4. Adi Mera 19 Jun 2014 @ 21:09

    ai atacat un subiect sensibil si ai ajuns in reclama, ok deh asta-i viata nu ?

    Raspunde
  5. criserb 19 Jun 2014 @ 21:16

    @Marius – este man, o să te gândești la mine când o să fii distrus după o noapte de muncă ;)

    @Adi Mera – și totuși, tu cum îți revii?

    Raspunde
  6. Alina 19 Jun 2014 @ 22:11

    Este cunoscut ca cei care dorm mai putin se ingrasa mai mult. Deci numai bine, daca mai si incepi mancand, te intrebi de unde au aparut cele taspe kile.

    Raspunde
  7. criserb 20 Jun 2014 @ 00:23

    @Alina – dar în același timp se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei…

    Raspunde
  8. Elena 23 Jun 2014 @ 14:25

    Eu inainte de culcare beau un pahar mare cu apa. Imi pun ceasul undeva departe de pat, ca să fiu nevoita sa ma ridic pana la el, si sa nu-l ignor atunci cand suna.

    Incerc sa fac tot posibilul sa dorm si cu geamul deschis, pentru a avea camera mai aerisita. Nu recomand asta iarna.

    Pentru mine importanta este si muzica, daca am o muzica care sa ma binedispuna pot sa imi revin foarte repede, chiar dansez putin dimineata in timp ce fac dus.

    De mancat mananc un castron cu cereale cu lapte, beau o cafea fierbinte si apoi sunt gata pentru inca o zi de munca.

    Raspunde
  9. criserb 23 Jun 2014 @ 14:28

    @Elena – exact așa fac și eu în fiecare zi cu ridicatul din pat. Cu toate că am telefonul lângă mine când dorm (pe noptieră) ca să-i opresc alarma dimineața trebuie să mă duc până în camera cealaltă ca să fiu mai aproape de router. Numai când semnalul routerului crește peste 60% îmi apare butonul ce permite oprirea ei ;)

    Raspunde
  10. Grasu 23 Jun 2014 @ 15:53

    Eu dupa o asftel de noapte ori nu ma mai duc la munca, ori ma duc pe la pranz. Si intotdeauna ca sa ajung la pranz beau cate un ness facut cu redbull in loc de apa. Nici nu ai idee cum te revigoreaza o astfel de chestie ;)

    Raspunde
  11. criserb 23 Jun 2014 @ 15:56

    @Grasu – pe bune? Am mai auzit eu de variante de ness, dar ness cu redbull sună dubios rău…

    Raspunde
  12. Plesa 24 Jun 2014 @ 10:30

    Eu nu pot, dacă mă prinde dimineața nu mai pot să mă culc pentru că dacă o fac nu mă mai trezesc. Prefer să nu dorm de loc, să-mi fac de lucru până dimineață și să mă duc direct la muncă. Apoi vin acasă și mă culc mai devreme.

    De mâncat eu nu prea mănânc dimineața, beau câteva cafele și îmi revin destul de repede.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)