Sari la conținut

Cutremure anuntate in timp real

"Romania are un centru de alarmare rapida bun, care este la Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP), insa mesajele acestuia sunt destinate in special autoritatilor, inspectoratelor pentru situatii de urgenta. Ne dorim ca, in cea mai scurta perioada, sa punem la dispozitia cetatenilor, a cat mai multor cetateni, informatii despre seisme. Vom apela la toate mijloacele de informare, fie canale publice, presa, televiziune, Internet, dar si telefoane mobile, de exemplu, pentru ca oamenii sa primeasca mesaje in timp real, in timp cat mai scurt, privind aparitia cutremurelor", a spus ministrul Mihnea Costoiu.

[via]

Sunt curios cum o sa reactioneze populatia la asa ceva. Cum o sa fie toti surprinsi pe scari exact in momentul in care nu ar trebui sa fie folosite.

Sau poate nu o fie asa…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Madalin Blidaru 21 Oct 2013 @ 22:09

    Oricum, nu vei avea suficient timp pentru a face vreo miscare. Va fi un pic mai sadic si vei si constientiza ce se intampla.

    Raspunde
  2. criserb 22 Oct 2013 @ 01:50

    @Madalin – exact asa ma gandesc si eu. Daca pana acum putea sa treaca cutermurul fara sa-l simiti, acum o sa fii perfect constient de ce se intampla, ceea ce este cam naspa…

    Raspunde
  3. Ramona 22 Oct 2013 @ 10:53
    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)