Sari la conținut

Daca esti pe trecere, ce? Nu trebuie sa te asiguri?

Acum pe bune, am mai vorbit despre asta si va spuneam ca nu conteaza daca ala care te-a calcat cu masina este vinovat sau nu, tu pana la urma esti in coma in spital sau mort, intre 4 scanduri.

Priviti putin povestea cu rusul si imunitatea.

Deci, este clar. Rusul a calcat-o pe tanara pe trecerea de pietoni. Este vinovat 100%.

Cu ce o ajuta asta pe tanara ce se afla in coma intr-un pat de spital?

V-am aratat asta, ati zis ca sunt sadic ca va arat asa ceva. Nu sunt, vreau doar sa deschideti ochii si sa nu mai vad chestii d’astea la stiri.

Ca rusul o sa fie anchetat sau nu, ca o sa raspunda pentru faptele sale… nu conteaza. Ideea este ca tu sa-ti pazesti pielea, nu altul!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. Irina Letitia 22 Oct 2012 @ 17:34

    Nici eu nu inteleg de multe ori cum sunt accidentele astea, tu ca pieton nu te uiti de 100 ori inainte sa treci? Cat de repede poate veni ala…ca sa nu il vezi…?Nu stiu, poate e o chestie de moment, ti se taie privirea….dar e ciudat

    Raspunde
  2. sip 22 Oct 2012 @ 17:41

    Foarte corect !

    Raspunde
  3. Sabina 22 Oct 2012 @ 17:49
    Raspunde
  4. alin 22 Oct 2012 @ 17:50

    La cum sunt semnalizate trecerile prin Bucuresti, nu e de mirare ca mor oamenii pe capete. De semafoare ce sa mai vorbim? Nu se aprind cu lunile decat pe anumite culori iar cand ploua sunt toate pe intermitent. Dar in general omul are cea mai mare vina. Nu te asiguri, platesti. Si mie mi s-a intamplat sa nu vad ca e trecere pentru ca nu mai erau liniile pe asfalt. Era chiar sa iau oameni pe capota. Dar acei oameni au senzatia ca au permis de pieton. Se arunca pe trecere ca in piscina. Ii doare-n cur pur si simplu de zici ca sunt Iron Man :P Toate astea se intampla pentru ca primaria se sterge cu noi undeva. Repet: treceri de pietoni fara linii pe asfalt, semafoare care nu meg, indicatoare ascunse in pomi si asa mai departe.

    Raspunde
  5. Ghiocel07 22 Oct 2012 @ 18:02

    Din pacate la noi nu se respecta nimic, de ce ne-am respacta unii pe altii?! Poti sa stai la trecerea de pietoni o ora ca nu opreste nici o masina, din contra baga piciorul in acceleratie, intotdeauna soferii sunt grabiti: la trecerea de pietoni, la semafor, la bariera, pe sosea, injura, fac semne…..Acum sigur ca sunt si pietoni care trec strada fara sa se asigure, isi gasesc loc de plimbare pe acolo sau vorbesc la telefoin si uita de ei…..Asta-i alta treaba….. Am fost in Ungaria si intr-un oras aproape de granita am ramas placut surprinsa de modul in care se circula. Nici nu ai ajuns bine la trecere ca masinile se opresc, merg cu viteza redusa, nu se grabeste nimeni. Esti tentat sa lasi masina sa treaca, obisnuit de acasa, dar nu ai succes. Masina sta la trecere si-si face semn sa treci tu, soferul iti si zambeste.

    Raspunde
  6. Iulian 22 Oct 2012 @ 18:04

    Ca pieton, nu ai nici o scuza cand esti lovit de o masina decat daca stateai tu frumos pe trotuar si intra un dement si te ia cu totul. Pe trecerea de pietoni, la semafor, nu, niciodata. Si asta din acelasi motiv, trebuie sa te intereseze mai intai binele propriei persoane, abia apoi legea. Daca ar fi invers, atunci cand te ataca cineva cu un topor, ar trebui sa incasezi, ca ala nu detine legal o arma alba.

    Ce e mai socant nu e ca sunt adulti care fac asta, problema mea sincer e cand vad mamici (foarte rar tatici) cu copilul de mana, pe strada, si copilul e in exterior, adica spre strada. Asta in cazul in care presupun ca nu se poate circula pe trotuar (masini parcate de exemplu). Pai ce sa invete copilul ala de 3-4 ani care si asa abia asteapta sa zburde, cand tu il tii pe mijlocul strazii.

    Raspunde
  7. Roxy 22 Oct 2012 @ 20:39

    Vorba aia: “mori cu dreptatea in mana”

    Raspunde
  8. Ionut 22 Oct 2012 @ 21:25

    Daca nu ai grija tu de tine, cine sa aiba? La noi daca te omoara pe trecerea de pietoni, a doua zi nu mai este trecere de pietoni in aceelasi loc.

    Raspunde
  9. Sergiu Nicola 23 Oct 2012 @ 02:17

    Accidentele astea se petrec atunci când unul din ei nu e atent; ori şoferul, ori pietonul.
    Atât şoferul cât şi pietonul trebuie să fie maxim de atent la trecerile de pietoni. Mai ales că cel puţin prin Hunedoara şi Deva, maşinile sun parcate exact lângă treceri astfel încât nu are vizibilitate nici omul de la volan nici cel care vrea să treacă.

    Raspunde
  10. Olivia 23 Oct 2012 @ 11:13

    Titlul tau este buna pentru o reclama de la cei de la asigurari, scuze daca te-a deranjat dar mi se pare oarecum(putintel), amuzant, nu te supara acuma.

    Adevarul este ca trebuie sa te asiguri in orice moment, in orice loc, prea multi nebuni sunt in Romania, nu de alta dar am auzit ca in alte tari nu este chiar asa.

    Raspunde
  11. Mariana 23 Oct 2012 @ 17:55

    Foarte mulţi am văzut că nu se asigură când trec pe trecerea de pietoni. Până te fereşte altul mai bine te fereşti tu, altfel…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)