Sari la conținut

Dansez pentru tine e de cacat

dansezNu emisiunea in sine, emisiunea e ok, imi place. Nu-mi place sistemul idiot de votare.

Cand se ajunge la mana publicului ne ducem dracu, la fel ca la orice alte alegeri, unde toata lumea are drept de vot.

In emisiunea ce tocmai s-a incheiat, cu siguranta Jojo nu a fost cea mai buna. Nu zic ca a dansat rau, a dansat chiar foarte bine din ce ma pricep euc dar au fost altii mai buni.

Pepe a fost mai bun. N-am tinut cu el, nu imi este drag, dar ce-i a lui e a lui. In emisiunea asta a fost cel mai bun alaturi de partenera sa.

Pe de o parte principiul e logic. Ei trebuia sa faca bani si-i fac din voturile noastre. Dar nush, ar trebui sa gaseasca un alt sistem de vot si sa castige perechea care DANSEAZA mai bine. Nu cauza, nu vedeta…

Pacat, in rest o emisiune la care ma uit cu placere. Votul publicului nu-si are loc in emisiunea asta si in nici o alta emisiune!

Jojo, repet, e o fata ok, dar nu a facut parte din perechea cea mai buna!

E parerea mea…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
 1. SIP 3 Dec 2011 @ 09:56

  Un titlu mai sugestiv n-ai gasit ?

  Raspunde
 2. octavian 3 Dec 2011 @ 10:48

  Sa inteleg ca nu ai votat si te superi ca a iesit un concurent pe care tu il consideri mai bun, nu?

  Raspunde
 3. dragosh 3 Dec 2011 @ 11:20

  Ca si la Romanii au talent … Adrian Tutu,auzi tu..

  Raspunde
 4. criserb 3 Dec 2011 @ 12:46

  @octavian – sa intelegi exact ce am zis mai sus :)

  Raspunde
 5. Ghiocel07 3 Dec 2011 @ 20:16

  Cred ca lui Pepe i-a blocat Zavoranca nr de SMS. Altfel nu-mi explic. El are priza la public iar Andreea a fost cea mai buna. Concurentii care au iesit pe parcurs din concurs au castigat mai mult fara sa-si franga oasele. Nici juriul nu a fost multumit de rezultat, vorba lui Patrichi, ei ce rol mai au acolo……

  Raspunde
 6. SIP 4 Dec 2011 @ 09:57

  Voi oare nu puteti sa fiti subiectivi ???

  Raspunde
 7. Dan 4 Dec 2011 @ 21:09

  E destul de frustrant (pentru concurenti) sa muncesti atat de mult cateva luni de zile, si la sfarsit sa vezi ca de fapt toata munca si talentul nu au nici o sansa in fata povestii.
  S-a intamplat si la Dansez pentru tine, si la Romanii au talent, si la orice emisiune in care castigatorul se alege pe baza voturilor publicului. Asta e caracteristica romanilor, mila in cea mai egoista dintre formele ei (cea in care nu vrei sa te implici dar ai face orice ca sa mai pui o caramida la constructia bunatatii propiului suflet).

  Raspunde
 8. sfx 5 Dec 2011 @ 09:37

  votul publicului ..my ass!

  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)