Sari la conținut

De bine despre RDS-RCS

rds-rcs-logo Pentru ca de obicei criticam tot felul de servicii, tot felul de firme, acum a venit momentul sa-i laud pe cei de la RDS-RCS care mi-au rezolvat o probema doua probleme intr-un timp foarte scurt.

O prima problema ar fi fost cea cu televizorul. Anumite canale se vedeau foarte rau, atat de rau incat chiar nu vroiam niciodata sa le vizionez. Problema dureaza de cateva luni, dar din comoditate n-am avut niciodata timpul de a le sesiza problema. Pana ieri cand am zis ca e momentul sa o fac. Am sunat la relatii cu clientii si le-am spus despre ce e vorba, mi-au dat un nr de ordine si mi-au zis ca azi vine cineva sa rezolve. Mi-au cerut sa le zic un interval de 2 ore in care pot fi gasit acasa, le-am zis ca de la 10 la 12.

Azi la ora 10 a venit un angajat de-a lor la usa, mi-a cerut un scaun sa ajunga la “cutie” si a plecat. In juma de ora toate canalele se vedeau foarte bine :) – problema rezolvata.

A doua problema. Cand m-am trezit nu-mi mergea netul. La fel am sunat la ei, le-am zis. Mi-au zis ca nu pot sa-mi ofere suport pentru cazul meu, acela de a trece printr-un router. M-au rugat sa bag cablul direct in calculator ca sa vada despre ce e vorba.

Am facut asta, am bagat cablul iar in cateva minute, dupa niste teste si conexiuni facute internetul a inceput sa mearga.

Domnisoara a fost foarte amabila, am intrebat-o cum fac sa trec la loc pe routerul meu pentru ca mie nu-mi convine pe cablu si eu vreau wireless.

Mi-a zis sa dau disable la conexiunea pe cablu (in felul asta se deconecteaza de la ei din server si nu trebuie sa sun iar sa-mi schimbe mac-ul) dupa care sa bag cablul de net la loc in router si sa dau enable la conexiunea wireless.

Am facut asta, totul a mers perfect. Mai mult ca sigur routerul meu este pe duca si d’aia imi mai face figuri din cand in cand.

In concluzie, am avut doua probleme cu serviciile oferite de ei care s-au rezolvat intr-un timp scurt. Nu pot sa nu-i laud si sa sesizez ca sunt si lucruri care se schimba in bine.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. anna 22 Feb 2009 @ 13:42

    nu vreau sa t contrazic da eu am stat 3 zile sa vina pt o problema adica o venit dupa c m-am dus la tanti aia si i-am zis k stau d 3 zile cu netu picat si nu stiu de ce o durat desi eu sunasem in fiecare zi si ziceam stiti am sunat si acum 2 zile cu etc etc si ati spus ca veniti acu 2 zile ………….infn si alta magarie kre o fac mi se pare ca umfla facturile la telefon de aiurea si au un sistem stupid ..nu pot plati separat telefonu de internet si nu cred ca e normal asa

    Raspunde
  2. criserb 22 Feb 2009 @ 23:10

    eu am povestit situatia mea, cu mine s-au comportat f bine. Cat despre facturile la telefon nu stiu ce sa zic, am, dar nu-l folosesc :)

    Raspunde
  3. sip 23 Feb 2009 @ 07:57

    Am un ruter in plus … cat dai ?

    Raspunde
  4. Raca 23 Feb 2009 @ 21:29

    Nu vreau sa te fac gelos, dar daca ai avea digital n-ai avea probleme d’astea cu vazut rau/purici samd :) … ce-i drept ai putea avea alte probleme, dar astea nu :D

    Si legat de problema a doua, stiu ca sunt multi specialisti d’astia ca tine… de-asta o sa lansam un modem care are incorporat router wireless ca sa scapam de clienti care-si cumpara tot felul de porcarii de routere si pe de-asupra nici nu se pricep sa si le configureze. Adica n-o sa mai ai probleme cu routerul pentru ca n-o sa mai ai nevoie de el.

    (PS. ai vazut ca n-am zis nimic de UPC, ca sa nu ma acuzi ca fac iar reclama :)) )

    Raspunde
  5. octavian 23 Feb 2009 @ 22:10

    UPC sunt cei mai tari! (zic bine Raca?)

    Raspunde
  6. elena 4 Mar 2009 @ 14:28

    te contrazic nu sunt chiar atat de buni deoarece am avut gratuitate la net o perioada dupa care s-au hotarat sa imi scoata reducerea de la net si sa faca reducere la cablu bun nu a fost nik dar dupa doar o luna de gratuitate la cablu nu m-au mai lasat sa platesc abonamentul deoarece nu imi facusera scazamantul pe o luna anterioara asa ca au trecut 6 luni in care nu mi-au dat voie sa platesc pana cand nu se face reglarea si acum ca s-a adunat o suma de 200 ron mi-au taiat netul si m-au amanat ca o sa il rezolve dupa 5 zile de asteptare mi-au zis ca trebuie sa platesc intrega suma si apoi ma reconecteaza asa ca aveti grija cu ei:o

    Raspunde
  7. Cornel 4 Mar 2009 @ 22:21

    NESERIOSI totalmente, din septembrie 2008 am facut mai multe sesizari privind doua aspecte – semnal HBO nu mai aveam desi plateam si mai mult au dat datele mele personale altei societati care m-au contactat. Am cerut explicatii – suntem deja in martie 2009, tot trimit mesaje sa-mi raspunda la sesizari – daca stiti voi vreun angajat al lor spuneti-i sa-i trezeasca pe ceilalti daca dorm cumva !!!!!!!!!!!!:((:-w:-w:-w

    Raspunde
  8. Iulia 28 Jan 2012 @ 17:06

    Noroc pe tine, din pacate nu pot spune acelasi lucru si despre mine.Cand le-am spus ca am probleme cu internetul prin router-ul wireless, mi-au spus ca nu e problema lor si nu s-au oferit sa ma ajute..deci..bulina neagra pentru operatorii rds.

    Raspunde
  9. Iulia 28 Jan 2012 @ 17:06

    Noroc pe tine, din pacate nu pot spune acelasi lucru si despre mine.Cand le-am spus ca am probleme cu internetul prin router-ul wireless, mi-au spus ca nu e problema lor si nu s-au oferit sa ma ajute..deci..bulina neagra pentru operatorii rds.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)