Sari la conținut

De ce dureaza asa mult asfaltarea parcarilor? Aveti raspunsul mai jos.

Intorcandu-se acasa prietena mea Cami, isi gaseste locul de parcare ocupat de cei care asfalteaza parcarile.

Ii roaga sa-si mute masinile de pe locul ei de parcare dar ei incep sa o injure ca la usa cortului…  de ce? pentru ca saracii erau foarte ocupati…

Aaaa, nu va ganditi ca erau ocupati cu parcarile pe care trebuiau sa le asfalteze ci cu pregatirea pentru vopsire a masinii sefului.

Aceste este motivul pentru care lucrarile dureaza asa mult, nu din alt motiv si pentru ca in timpul serviciului oamenii isi fac treburile personale, pe banii nostrii.

Mai jos aveti si niste poze:

asfaltare_01

asfaltare_04

asfaltare_02

asfaltare_03

Toate cele de sus se intampla in Berceni pe Aleea Cricovul Sarat

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. fashnetz 21 May 2009 @ 19:56

    ehh… fix d’aia nu asfalteaza astia. Daca nu era mertzanu` ala vechi era totul bine in Bucuresti. Hai sa fim seriosi.

    Raspunde
  2. PussyCat 21 May 2009 @ 20:32

    trebuia sa cheme politia :D sau presa ;)

    Raspunde
  3. GGD 21 May 2009 @ 21:25

    Am chemat politia,dar nu au facut nimic decat sa noteze datele sefului de lucrare si numarul masinii la care lucrau. ei nu aveau ce masuri sa ia,decat seful companiei la care lucreaza sau reclamatie la primarie.

    @fashnetz: nu e vorba ca din cauza acelei masini nu merge treaba in bucuresti,dar daca toti muncitorii care lucreaza la asfaltat fac la fel normal ca o lucrare in loc s dureze o saptamana dureaza o luna. daca si-ar vedea de asfaltatu lor,ar termina mai repede si asa s-ar circula mai bine.
    Plus de asta,tie ti-ar pica bine sa ajungi acasa si cand le zici sa-si ia utilajele (care nu au unde sa le tina decat pe locul tau de parcare) sa inceapa sa te injure si sa-ti zica sa-ti parchezi si tu masina in alta parte ca pana seara o sa dispara utilajele de pe locu tau si sa le puna pe alte locuri? presupun ca nu.

    Astia au vrut sa faca si ei un lucru bun aici si sa sape pentru o parcare care era un pic mai inalta decat strada,da nu au intrebat pe nimeni daca e posibil si au spart o conducta de apa.

    Raspunde
  4. CNY99 22 May 2009 @ 16:39

    :d:d:d:d:d MOR DE RAS CU ASTIA BAH…PRESUPUN CA SUNTEM TOTI PE AICI ,CHIORU,GGD,TIGANU,MUTULE NU TE VAD BAH….LASA CA E BINE CE A FACUT GGD CA ASTIA CHIAR STAU SI O FREACA TOATA ZIUA …AVEAU SI EI O SPAGUTZA MICA DE FACUT…CULMEA IRONIEI LA AIA DIN FOTOGRAFII :DUPA CE AQ FACUT GGD POZE SI APLECAT AUZI LA EI ” BAH CAT TUPEU NESIMTIT PE CAPU’ LU’ ALA SA NE ZICA SA LUAM MASINILE DE ACOLO”

    FRATILOR ASTA E ROMANIA IN POOOOLA MEA:o:o:o:o:o:o

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)