Sari la conținut

De ce e liniste pe aici?

Poate va intrebati ce e cu mine si de ce nu apare nici un post nou? eh… ma tot chinui sa mut ceea ce am de pe vechiul laptop pe cel nou. Operatiunea se pare ca e de durata, imi ia o multime de timp sa instalez tot ceea ce am nevoie, sa-mi salvez si export mailurile… sa instalez cele 2000+ de fonturi pe care le am si alte chestii utile numai mie.

Am reusit sa-mi fac partitia asa cum am vrut cu un programel pe care l-am “cumparat online” :) ii zice Paragon Partition Manager Professional 9.0. L-am mentionat aici pentru ca Vali avea nevoie si el de asa ceva.

Acum am ajuns la faza in care din pacate trebuie sa astept dupa download-area celor 1989 de mailuri de pe contul de yahoo care nu am descoperit cum se face sa nu le ia, asa ca … le iau si apoi le sterg, oricum deja le aveam imortate…

Mai am… dureaza sa-mi copiez pozele si workul de pe un hard pe altul pentru ca fac copierea wireless si merge ca melcul … cred ca am sa-l las si peste noapte pentru ca dureaza cca 10 ore :((

Nu va mai plictisesc, daca e ceva scrieti aici :) ne auzim/vedem maine :)

P.S. Am uitat sa va zic ca monitorul cel nou, nu si-a revenit si are niste dungi pe el ce defileaza de sus in jos. Maine il duc la service (e in garantie) si sper sa nu ma enervez prea tare…

P.P.S. Am lasat Vista pe Laptop, si imi place la nebunie, m-am obisnuit cat de cat cu el si imi place ca se misca FFF bine… chiar nu credeam…

P.P.P.S. :) Asta e primul post scris de pe noul meu Sony Vaio :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Valy 27 Jan 2009 @ 02:46

    Mersi, sper sa ii dau si eu de cap.

    Raspunde
  2. mariana 27 Jan 2009 @ 08:47

    Trafic intens,fluenta si sa ai nevoie cat mai rapid de unul si mai performant!

    Raspunde
  3. sip 27 Jan 2009 @ 09:39

    Cand copiii asculta de parinti … merge bine Vista, DA ?

    Raspunde
  4. ionut_d 27 Jan 2009 @ 11:34

    Vista sucks big time! De cateva zile il injur intr-una, am 3 calculatoare pe care trebuie sa le manageuiesc si ma apuca spumele. L-am instalat in VMWare sa il disec si merge prost in comparatie cu Windows 7 care, comparativ cu Vista, zboara!!! Dupa cum citeam undeva, Vista si-a gastigat un loc in istoria sistemelor de operare…alaturi de Millenium in istoria neagra a Microsoftului.

    Raspunde
  5. criserb 27 Jan 2009 @ 11:41

    @ionut nu te contrazic, se poate sa ai dreptate dar mie imi place Vista pentru moment, e o jucarie noua care zboara. Asa e la mine, deci nu as putea sa zic altceva, pe cand Windows 7 cred ca inca e beta, cel putin asa era ultima data cand m-am interesat.

    Raspunde
  6. ionut_d 27 Jan 2009 @ 13:34

    Parerea tuturor care au testat Seven este ca beta fiind, functional este cu mult peste Vista. Eu astept SP1 la Seven si trec de la XP sarind Vista (cu care a venit si laptoul meu instalat, dar care l-am sters imediat :) )

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)