Sari la conținut

De ce va descaltati in ploaie?

La fiecare inundatie vad aceeasi ciudatenie, gagicile care se descalta si o iau desculte prin baltile imense si pline de jeg. Isi iau gratioase pantofiorii in mana si asa traverseaza prin locurile inundate.

244825675_212ccaa596

Fetelor eu nu va inteleg? De ce faceti asta? Nu va e frica ca va taiati in cine stie ce chestie, pentru ca trebuie sa recunoastem Bucurestiul nu este chiar un oras curat, un oras prin care te poti plimba descaltata. Sunt cioburi, sunt sticle, tot felul de fierotanii iar voi le calcati cu picioarele alea pe care le dati cu crema in fiecare seara.  Chiar nu va pot intelege.

Multe dintre voi nu se descalta nici atunci cand fac sex, va simtiti mai in siguranta pe tocuri :P dar in fata fiecarei balti va descaltati.

Nu credeti oare ca sunt mai importante picioarele voastre decat niste pantofi?

Sau inundatiile va fac sa va aduceti aminte de plimbarile sub clar de luna de pe malul marii?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
42 comentarii
  1. pantera mov 7 Aug 2009 @ 14:34

    in primul rand multi pantofi se strica de la umezeala excesiva..in cazul asta rauri de “umezeala” :P
    in al doilea rand, unii pantofi se usuca f greu pe dinauntru odata udati din greu..pe cand picioarele nu
    si in al treilea dar nu in ultimul :P unii (mai ales cei cu toc) devin adevarate capcane in picioare, devin alunecosi si risti sa-ti rupi nu numai glezna ci si gatul.. am fost pe aproape nu o data ;))
    sper ca te-am lamurit;)

    Raspunde
  2. nike 7 Aug 2009 @ 14:56

    si sa numai vorbim de pantofii de proasta calitate de la leonardo care cum intra apa in ei sunt gata

    Raspunde
  3. criserb 7 Aug 2009 @ 15:13

    hai frate, si sunt mai importantii pantofii ca si picioarele?

    Raspunde
  4. Alina 7 Aug 2009 @ 15:15

    Nu stiu cat de cioburi, dar mie mi-e sila de microbii care sunt pe jos.
    Mai bine niste pantofi stricati si uzi decat o frumusete de boala de picioare:)… Nu ca am fi super protejati in incaltaminte, dar parca in incaltaminte sunt majoritare bacteriile si microbii proprii.

    Raspunde
  5. pantera mov 7 Aug 2009 @ 15:16

    pai nu ti se “strica” picioarele de la un drum prin apa..mai degraba pe uscat..atunci e icky ca e murdar si lipicios pe jos. dar apa, fie ea si murdara, e apa totusi..si daca e si calduta acum vara e chiar misto:D

    Raspunde
  6. Crox 7 Aug 2009 @ 15:22

    Este o chestiune de optiune personala. Eu salut acest obicei si sper sa fie doar un inceput. Pe viitor as vrea sa vad gagici cu pungi de plastic in care sa ishi tzina hainele pe vreme de ploaie.Acum tind sa ii dau dreptate lui criserb, incaltzarile ar fi mai tare sa le pastreze in picioare, mai ales cand au si toc. Astfel o sa privim cu mai mult optimism catre norii negri ce anunta furtuna.

    Raspunde
  7. MirifiCu - Blog 7 Aug 2009 @ 15:22

    Eu stiam ca le aluneca pantofii din picioare si nu mai pot sa mearga, acum si eu sunt putin nedumerit, ca de, sunt babat nu femeie

    Raspunde
  8. elaul 7 Aug 2009 @ 15:25

    criserb, ai auzit de reflexoterapie?:P:)

    Raspunde
  9. criserb 7 Aug 2009 @ 18:57

    Am auzit, dar parca nu in mijlocul baltilor :)

    Raspunde
  10. cristi 9 Aug 2009 @ 12:31

    yaammm.. seeeexyyyy :d

    Raspunde
  11. Adina 9 Aug 2009 @ 18:11

    Ei bine acum depinde cu ce pantofi esti incaltata. Recunosc si mie mi s-a intamplat (sa ma prinda ploaia cu o pereche de pantofi de cateva sute de euro) si nu e snobism deloc… daca ai pantofi Miu Miu sau Choo in picioare nu iti vine deloc sa ii plimbi prin balti. Ori te descalti ori iei un taxi.

    Raspunde
  12. Canalia 10 Aug 2009 @ 09:01

    Se descalta pentru ca nu sunt sanatoase la cap, de-aia!

    Raspunde
  13. alexandra 10 Aug 2009 @ 11:58

    cel mai nasol mie mi se pare cum te simti mergand prin apa pana la glezne,incaltata. iti mai iese pantoful din picior,trebuie sa il cauti 5 min prin apa in mijocul interseciei,aluneca de nu se poate,cele cu toc devin super instabile etc.
    si urmarile sunt la fel de naspa…presupunand ca esti in drum spre servici,scoala ceva de genul,unde trebuie sa ramani incaltanta in pantofi cu extra pestisori si lac pentru 8 ore….sau mai mult.
    prefer sa merg desculta.
    posibilitatea de a te taia e destul de mica,la viteza cu care curg”raurile” in bucuresti,dar e un risc asumat oricum

    Raspunde
  14. Dinu 1 Sep 2009 @ 21:33

    Numai fetele inteligente se descalta. Pe de-o parte fiindc[ pe ploaie, mergand incaltate se pot stropi mai mult decat daca sunt desculte, iar pe de alta parte pentru ca asa se simt ele mai bine. De fapt asa este si normal sa se simta. Cine poate sa spuna ca a umbla incaltat, chiar cu adidasi “de firma” este o placere ? Nici un om normal !
    “In picioarele goale viata este o fericire” spunea, candva, SEBASTIAN KNEIPP, parintele hidroterapiei moderne. El recomanda tuturor oamenilor, in special copiilor si / sau tinerilor sa umble in picioarele goale, dimineata, pe iarba verde acoperita de roua. Si asta nu numai vara, ci in tot timpul anului. Acesta este cel mai bun exercitiu de intarire a organismului, de calire a copiilor.
    Incaltamintea moderna, mai ales cea de cauciuc este un instrument de tortura a picioarelor. Adidasii, creeaza pentru bietele picioare un microclimat de pestera, fara aer, intuneric si umezeala. Ceea ce face sa apara tot felul de micoze si “piciorul de atlet”. Pentru ca este ceva fiziologic, ca celulele vii sa respire. Or daca in acel mediu nu pot respira cum ar fi normal (descult), ele mor. Astfel incat a fi modern = a fi bolnav !
    Bravo acelor fete; vor trai mult. Si de vor avea si copii pe care sa-i unvete sa umble desculti, se va naste o noua generatie de oameni inteligenti, de oameni buni si frumosi !

    In alta ordine de idei, eu sunt un om care in copilarie am mers mai mult descult. Astfel ca, si acum la 50 de ani, nu ezit niciodata sa merg descult cand ploua. Si, desigur, nu numai pe iarba verde, dar si pe pamantul ud (de unde ma incarc cu bioenergia telurica) sau asfaltul strazilor. Nu este nici o rusine pentru a te simti fericit si sanatos.
    Pentru alte amanunte, v. http://descult-007.weblog.ro/
    Va multumesc,
    Dinu.

    Raspunde
  15. MARIAN 22 Mar 2010 @ 21:10

    si eu is descult barbat si am pantofi de mii de euro decat sa se strace mai bine descult prin noroi si ploaie decat sa strici mii de euro picioarele alea nu se strica se murdaresc

    Raspunde
  16. Dinu 23 Mar 2010 @ 15:12

    Cum adica Marian, pantofi “de mii de euro” ?!? Ce, tu ai bani de aruncat ? Ca io mai mult de 400 de mii lei vechi n-am dat niciodata pe pantofi. Si aia au fost niste tenisi panzati cu eticheta chinezeasca facuti la Afumati. Nu, degeaba… nu se lipesc pantofii de mine. Si daca vrei sa mai sti, eu iarna asta am mers de foarte multe ori descult prin zapada. Cu tenisii-n mana, ca sa nu se strice !
    ————
    PS – linkul meu de mai sus nu mai e valabil. Acuma-i altul:
    http://descult-007.blogspot.com/

    Raspunde
  17. MARIAN 23 Mar 2010 @ 20:26

    NO SI TU TEAI DESCALTAT DINU SI EU IS PATRON LA O FIRMA SI EU AM PAPUCI DE MII DE EURO STII DINU SI AIA IS LOATI DIN SPANIA SI SE MERITA SE MERGI DESCULT DECAT SA MERGI IN SPANIA SA EI PAPUCI[-( MAI GANDETE CA NU POTI MERE CU PAPUCI DE MII DE EURO PRIN PLOAIE SI ZAPADA SI CATI ANI AI DINU CA EU AM 26 DE ANI DINU U?

    Raspunde
  18. criserb 23 Mar 2010 @ 20:34

    @marian – Chiar esti patron? Cu ce se ocupa firma ta? :)

    Raspunde
  19. Dinu 23 Mar 2010 @ 20:38

    Bineeee, dac`asa vrei, atunci am sa-ti spun: sunt farmacist si am 51 de ani. In Bucuresti. Iar eu de ieri pana in noiembrie nu ma mai port in afara casei decat in slapi de 10 lei noi. Inclusiv la serviciu si la condusul masinii. Pentru ca pot sa conduc masina chiar si descult !
    Multumit ? Atunci iti doresc sanatate, ca-i mai buna ca toate !

    Raspunde
  20. Dinu 23 Mar 2010 @ 20:53

    Si drag patron de blog @-criserb, cred c-am inteles ce vrea sa spuna Marian. Ca el este patron la o firma de-ncaltaminte si are-n stoc marfa (nevandabila) spaniola de mii de euroi. Pentru populatia snoaba din Romania. Iar la capitolul snobism, cred ca suntem deja in Cartea recordurilor
    :d . Si-atunci ce sa mai zic de “doamnele” care se fataie pe bulevarde in cizme “de firma” cand afara-s +20 gr C. ?!?

    Raspunde
  21. Alina 24 Mar 2010 @ 08:53

    @Marian, dupa cum scrii matale, esti patron la RASUB. Ai gipan si audiezi manele. Fan infocat a lui Adrian puradelu` minune ! :))))))))

    Raspunde
  22. criserb 24 Mar 2010 @ 09:42

    Pai d’aia ma intrebam si eu ;)

    Raspunde
  23. Alina 24 Mar 2010 @ 11:45

    Bravo @Dinu, esti de-al meu. Ca nici de mine nu se lipii`ncaltamintea. Mai ales cea cu toc. Abia astept sa lipai fericita prin ploaie !!!

    Raspunde
  24. Alina 24 Mar 2010 @ 13:12

    Ce comentariu idiot mai sus:
    “Canalia
    August 10th, 2009 at 9:01 am
    Se descalta pentru ca nu sunt sanatoase la cap, de-aia!”
    De ce n-o stergi pe canalie ? Ea e mai sanatoasa la cap daca merge`ncizmuita ?

    Raspunde
  25. Alina 24 Mar 2010 @ 13:35

    Dinuuuu, unde esti, de ce nu mai zici nimic ? :( M-ai lasat singura si desculta aici… :(( Ti-am vazut si blogul tau descult. E super !!!

    Raspunde
  26. Dinu 24 Mar 2010 @ 19:43

    Draga Alinuta, cam ai dreptate: nea` Marean e la RASUB, dar nu ca patron, ci ca scormonitor sef la groapa Glina (scavenger). Dar nu descult, ci-n papuci de mii de euroi… Saracu` om ! :)))))))

    Raspunde
  27. Dinu 24 Mar 2010 @ 21:47

    Multumesc drag prieten criserb pentru interventie. Comentariul respectiv nu se “asorta” deloc cu acest blog si, in general, cu Romania ! Eu i-as da chiar un SPAM !
    In alta ordine de idei, o buna prietena de-a mea din Germania, Kajira, care are si ea acelasi hobby cu al meu – mersul descult (barefooter), mi-a trimis recent cateva noi videoclipuri de la YouTube:

    http://www.youtube.com/user/barefootkajira

    Numai de bine s`auzim !
    ———–
    Draga Alina, eu dimineata-s la servici, unde sefa noastra ne scoate swich-ul, ca sa nu putem intra pe Google. Si, desigur ca si io astept cu multa nerabdare sa lipai iar fericit prin ploaie ! :d/

    Raspunde
  28. marian 31 Mar 2010 @ 19:36

    ba dinu dam idul tau de mess sa vorbim ca si ce daca is descult invidios ca is patron la audi za:-?

    Raspunde
  29. Dinu 31 Mar 2010 @ 19:54

    @ Marian, corect ar fi cam aşa:

    <>

    ~ Răspuns: Eu nu-s BĂ cu nimeni.

    Raspunde
  30. Alina 1 Apr 2010 @ 12:10

    @ marian, sa stii mai baiatule ca daca vreau pot sa fac ceva ca sa nu mai poti comenta decat de la vreun internet-caffe ! Asa ca nu mai intra p`acilea cu limbajul tau de shantz !!!

    Raspunde
  31. Dinu 1 Apr 2010 @ 19:13

    Alina si criserb, cand ii tragem un fotbal ca cei din clipul de mai jos ?

    http://www.youtube.com/watch?v=t_q0b-GkGeI

    Pe Marian nu-l chemam, ca tropaie !
    ;)

    Raspunde
  32. criserb 1 Apr 2010 @ 23:04

    Tropaie sau grohaie? :)

    Raspunde
  33. marian 11 Apr 2010 @ 18:42

    dute ma ca eu umblu descult de la 5 ani :-p

    Raspunde
  34. Dinu 16 Apr 2010 @ 23:02

    Pai da, ca pe vremea aia (cand aveai 5 ani) nici nu te gandeai ca va da un asa noroc peste tine: sa ajungi “patron de firma audi za :-?”.
    Acuma hai sa n-o mai lungim cu dialogurile astea, ca numai comentarii la “De ce va descaltati in ploaie ?” nu sunt. Si-i pacat, zau.
    Eu am trecut pe Facebook ! Tot descult, se-ntelege :d/

    Raspunde
  35. mii de euro 15 Jun 2010 @ 12:21

    mii de euro pe pantofi , mii de euro pe msini , mii de euro pe femei , mii de vise are marian.faci parte din miile de laudarosi fani wonder adrian. mai baga o manea si cumpara-ti si ciorapi si budigai de mii de euro…

    Raspunde
  36. Dinu 15 Jun 2010 @ 14:50

    %-(

    Raspunde
  37. Walter 30 Jun 2010 @ 11:05

    Pentru Marian, alias “mii de euro”:
    Amice, esti un gunoi !

    Raspunde
  38. un trecator 20 Dec 2010 @ 23:53

    auzi mai Marian , sincer , imi este mie rusine de modul in care scrii si te exprimi , nu de alta dar faci de caca numele de “Marian” printre care din intamplare e si numele meu , te rog eu taci din gura si cand mai vrei sa comentezi pe vreun blog da-ti 10 palme si opreste pc-u .( nu 2 dupa cum zice toata lumea) . Spui aici ca esti patron bla bla bla , invarti miile de euro , baiete asculta la mine ,ai vrea u sa fii patron , vezi pe la Tv pe cate unu cu bani si ete ca vrei sa te bagi in seama si pretinzi k esti unul cand de fapt esti doar un amarat de tigan borat laudaros care nici nu a invatat sa scrie corect in limba romana . Mie sila cand vad persoane ca tine , de obicei le ignor caci asa este cel mai bine , prostii trebuie ignorati dar intr-o tara cum a devenit Romania nu se mai poate din pacate , ne impiedicam in fiecare zi de cate unu ca tine – plin cu bulbuci la creieras .

    Raspunde
  39. Dinu 21 Dec 2010 @ 19:00

    Ohohoooo… încă se mai comentează la “De ce vă descălţaţi în ploaie ?” ?!? Ei bine, atunci uite, eu mă descalţ acum şi-n zăpadă ! Parol mon cher Criserb ! De nu mă crezi, iacă noua mea adresă, de pe feisbucă:
    http://www.facebook.com/barefoot.dinu

    Acuma, că suntem în prag de sărbători creştine, eu îţi doresc un CRĂCIUN FERICIT, împreună cu toţi cei dragi. Şi să dea bunul Dumnezeu să avem un an mai bun, aşa cum ne dorim. Şi să ne mai scape de-alde Mareani “care este” cu mii de euroi şi minte ioc, cu tot neamul lor cel adormit de manele şi alte prostii, că mi se făcu` o silă de ei k de mere acre !
    _________________

    PS – De ce-o fi numai “un trecător” ? Ar trebui şi-o trecătoare care să se descalţe-n ploaie ! :D

    Raspunde
  40. Dinu 17 May 2011 @ 13:53

    Macar capra da lapte, lana… si nici nu vorbeste la mobil pe strada !

    Raspunde
  41. Dinu 8 May 2019 @ 05:56

    Făcui io 60 de anişori şi tot n-am înţeles la ce folosesc pantofii. Vara viitoare plec să vizitez India. Acolo, picioarele goale sunt “la modă” !
    Ce mai faci criserb ? ^__^

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)