Sari la conținut

Deezer, aplicatia de muzica de la Orange

In ultima vreme am testat tot felul de chestii misto, printre care si Deezer. Deezer este o aplicatie de muzica pe care o puteti testa oricand si voi, gratuit timp de 2 saptamani.

Practic, cu aplicatia asta ai cata muzica vrei tu, pe telefonul mobil, dar si pe laptop.

Eu nu sunt mare fan al muzicii, nu ascult in fiecare zi, dar mai sunt momente in care am o dispozitie speciala si atunci vreau sa ascult tot felul de piese. Cum nu am niciun fel de muzica pe mobil, Deezer a venit la fix. Practic pot sa ascult ce piesa vreau eu dupa un simplu search in aplicatie. Simplu si elegant. Fara sa trebuiasca sa imi fac playlist-ul din timp, fara alte eforturi, pur si simplu dau un search si ascult ceea ce vreau eu, unde vreau eu.

Cat despre sunet, se aude impecabil. De doua saptamani de cand testez aplicatia n-am avut niciun moment in care sa se intrerupa si asta este foarte bine, avand in vedere ca eu ascult numai online. Exista si posibilitatea sa-ti salveze playlistul pe telefon, dar eu n-am facut asta pentru ca nu m-am hotarat deocamdata, care ar fi piesele pe care le-as dori in permanenta in playlist.

Am gasit de la muzica anilor 70-80 pana la cea din zilele noastre. Foarte putine piese nu le-am gasit si asta nu din cauza ca nu sunt, ci pentru ca nu stiam eu cum se numesc :)

Mi-ar placea ca aplicatia sa caute o pisea dupa cum o fredonez eu, sa fredonez o bucata din piesa si sa mi-o gaseasca. Sper ca pe viitor sa poata face si acest lucru pentru ca eu cred ca ar fi foarte utila functia. Sunt mai multi ca mine care cauta o piesa fara sa stie cum se numeste.

Aplicatia Deezer este o aplicatie disponibila la nivel mondial, are peste 26 milioane de utilizatori ceea ce inseamna ca este buna, nu?

Cat despre pret, este unul modic as zice. 4,99 euro pe luna la Orange (TVA inclus) daca este sa comparam cu pretul unei piese pe care o iei de pe iTunes (0,99$ bucata). In plus, pretul optiunii este cu 2 euro mai mic pe site-ul Orange fata de site-ul Deezer.

Va sfatuiesc sa incercati aplicatia, este moca pentru 2 saptamani, iar daca va prinde, sa va faceti abonament (sa va luati o optiune Deezer Premium +. Costa 6,99 euro pe site-ul Deezer sau 4,99 euro daca o luati de la Orange. Sau sa treceti la abonametnul Pantera, tot de la Orange, in cazul in care considerati ca aveti nevoie de acest abonament. La activarea sau prelungirea lui pe 2 ani, aveti 6 luni gratuitate la Deezer)

Mai jos aveti cateva capturi din aplicatie, ca sa va faceti o idee.

Screenshot_2012-12-05-15-26-32Screenshot_2012-12-05-15-23-10Screenshot_2012-12-05-15-23-21Screenshot_2012-12-05-15-23-32Screenshot_2012-12-05-15-24-32Screenshot_2012-12-05-15-25-46

P.S. Aplicatia este disponibila pentru sistemele mobile iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry OS dar si pentru PC-uri si Mac-uri.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)