Sari la conținut

Deschide usa in functie de modul in care bati in ea

Ei uite ca pe asta n-am mai vazut-o pana acum. Un individ a inventat un dispozitiv care iti deschide usa daca iti recunoaste “batutul”. Poti programa dispozitivul sa raspuna la o anumita bataie in usa, bataie cunoscuta de tine si de cei carora le-o spui.

Interesant :)

10x Octa ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Daniela 23 Aug 2011 @ 18:27

    deci, ca sa nu stie vecinii “parola”, omul asta in fiecare zi schimba “melodia”…altceva mai bun nu o avea de facut?? pare interesanta ideea, dar parca ce a prezentat el aici e cam complicat..tu zici ca pot intra in casa si persoane carora omul le spune “melodia”, bun, frumos (in teorie), dar cine poate sa tina minte?? 8-} ca el parca a compus cantece pentru batut la usa..deci chestia mi se pare nici prea prea, nici foarte foarte..

    Raspunde
  2. artistu 23 Aug 2011 @ 19:17

    Dispozitivul este interesant insa nu mi se pare practic. Nu am incredere in asa ceva si raman la clasica cheie. Afla vecinii melodia si iti fac o vizita cand nu esti acasa.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)