Sari la conținut

Despre Gadea numai de bine

si un raspuns pentru Gadea aici:

Denumirile geografice, Iași, București, Huși, Călărași, Carpați, Alpi, sunt substantive defective de singular, ele însele fiind la plural. De aceea când le folosim în Dativ-Genitiv spunem “Iașilor”, nu “Iașiului”.

[via]

Poate acum va dati seama de ce spuneam la un moment dat ca mi-as dori sa nu mai vad antena 3 la TV.

In plus in emisiunea de aseara am remarcat ca avem un prim ministru care stie sa vorbeasca. N-am avut noi asa ceva pana acum…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
12 comentarii
  1. Crox 14 Mar 2012 @ 16:31

    Tu chiar vrei sa-ti filtrezi cititorii observ.

    Raspunde
  2. criserb 14 Mar 2012 @ 16:45

    @Crox – nah, nu vreau asta. Doar prezentam si eu ce-am mai vazut in ultima vreme. In plus nu cred ca un cititor pleaca daca am o parere diferita de a lui. Sau cel putin asa imi imaginez eu ;)

    Raspunde
  3. lawrenceSoft 14 Mar 2012 @ 18:04

    Ai dreptate, spuneai la un moment dat ca nu mai vrei sa vezi antena3 la tv. Pai si de atunci tot cauti telecomanda si ea se ascunde prin casa? Dorinta ta e foarte usor de indeplinit: schimbi postul ! Sau e ceva aici care imi scapa mie ?

    Raspunde
  4. criserb 14 Mar 2012 @ 18:07

    @lawrenceSoft – n-am rezistat tentatiei, La cate am citit ieri pe facebook si twitter de emisiunea respectiva am schimbat canalul si nu-mi pare rau ca am facut asta ;)

    Raspunde
  5. katy 14 Mar 2012 @ 19:45

    Povestea cu Iaşi- Iaşilor este veche. Eu îmi doresc un prim ministru care să ştie si să poată scoate această ţară din necaz, indiferent de cunoştinţele lui gramaticale. Din păcate Ungureanu a vorbit mult, a ocolit răspunsurile, fraze lungi prin care nu spunea nimic. În schimb ştie să atace şi să profite de slăbiciunile celorlalti. Seamănă cu Băsescu în multe privinţe, dar cred că este mai educat. Nu mi-a făcut o impresie bună. Cât priveste Antena 3, poate ar trebui să vedem şi părţile bune: a făcut multe campanii umanitare, a prezentat multe acte de corupţie, ilegalităţi, în urma dezvăluirilor făcute au mai picat din când în când şi capete…Este adevărat că exagereaza, dar altfel cred că nu ar putea atrage atenţia. Si până la urmă este un post privat. Ceea ce face Tvr1 mi se pare mult mai grav.

    Raspunde
  6. Snick 14 Mar 2012 @ 19:56

    toata lumea a retinut doar partea asta din tentativa de dezbatere, dialog sau ce a incercat Gadea sa faca fara succes? ok, Gadea e un prost, dobitoc, analfabet sau cum vreti voi sa il numiti, iar MRU este “cultul” natiunii. parerea mea e ca ar trebui sa cautam mai putin problemele de exprimare ale unuia sau altuia si sa cautam niste raspunsuri. niste raspunsuri pe care este adevarat ca Gadea nu a reusit sa le obtina, dar macar a incercat. am apreciat felul in care a evitat MRU raspunsurile, dar eu nu asta asteptam pentru ca asta fac toti.
    mi se pare atat de romaneste sa scoatem din context…aaa..nimic. daca faceam o analiza a emisiuni merita sa scriem si despre asta.

    mentionez ca nu sunt nici fan Gadea sau antena 3, dar nici MRU pentru ca inca nu a demonstrat nimic. eu chiar am rabdare cu el.

    Raspunde
  7. Ghiocel07 14 Mar 2012 @ 21:28

    Eu apreciez ca MRU a acceptat invitatia lui Gadea. Poate daca mai prinde cheag la guvern o sa si faca ceva. Destul de greu din cauza “fostilor” care ataca din toate partile sau au implantat acolo cateva exemplare de care se pare ca nu se poate atinge chiar daca ar vrea. Om trai si om vedea……

    Raspunde
  8. Mihai 15 Mar 2012 @ 10:24

    Din fericire am scos definitiv din grila mea de canale antena 1 si antena 2 dar imi pare rau ca nu am vazut emisiunea asta live. Intrebare de baraj: De cate ori a tusit si a baut apa Gadea in emisiune? :))

    Raspunde
  9. Mihai 15 Mar 2012 @ 10:25

    si antena 3… scuze

    Raspunde
  10. Ghiocel07 15 Mar 2012 @ 12:45

    @Mihai-de multe ori…..

    Raspunde
  11. lawrenceSoft 15 Mar 2012 @ 16:49

    @Mihai, evident ca ai scos antena3 de pe tv-ul tau. E chinuitor sa te uiti la ceva ce nu pricepi. Plus ca Dan Diaconescu e doar pe OTV. Si da case, bani si excursii romanilor, se stie !

    Raspunde
  12. Valy Cofaru 17 Mar 2012 @ 13:46

    Salutari la toata lumea , nu de la un fan Antena 3 dar cred ca de la un simpatizant al unor emisiunii de pe Antena 3.
    Intr-o democratie mi-i se pare corect sa existe de toate , iar cetateanul sa aiba optiunea sa aleaga. Deci NU VREAU sa se desfinteze nici o televiziune-si implicit Antena 3.
    Gadea mi-i s-a parut ok, Ungureanuputin cam arogant , pornit sa il desfinteze pe Gandea, care printre altele l-a invitat si i-a permis in emisiunea sa se faca auzit si de alt public ( nu OTV, La be unu etc ), arogant in sensul ca in loc sa raspunda la intrebari a ocolit, fentat elegant si NU A SPUS NIMIC.
    Din respect trebuia sa nu se prezinte intr-un adversar al lui Gadea sau oricare alt mediator TV si sa explice situatia tarii.
    Badea a fost mai explicit la faptul de cat de profesionist a a fost Ungureanu.
    Gadea felicitari pentru curajul de al invita pe MRU si STAI LINISTIT ca daca te uiti la toate “personalitatile” din audio video , tu esti untip super cult si educat .

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)