Sari la conținut

Despre homosexualitate

Veneam azi cu metroul acasa si am vazut doua gagici sarutandu-se tandru pe peron. Nu mi s-a parut normal, daca vedeam un cuplu hetero, adica un el si o ea, nu aveam nimic de obiectat. Nu ma deranjeaza iubaretii astia din locurile publice dar doua gagici bune parca nu-mi plac…

Eu cred ca este impotriva naturii umane…

P.S. Multumesc Octavian pentru filmulet. Este foarte exemplicativ pentru ceea ce vroiam sa zic. Nu-mi explic totusi cum de le gasesti asa repede :D

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
34 comentarii
  1. octavian 14 Jun 2010 @ 21:22

    N-ai gasit clipul HD ca sa inteleaga oamenii despre ce vorbesti mai clar?

    Raspunde
  2. criserb 14 Jun 2010 @ 21:23

    Din pacare nu :P

    Raspunde
  3. Un PROST 14 Jun 2010 @ 22:33

    Fetele ca fetele, este mai acceptabil. Dar daca ai vedea 2 baieti sa se sarute? Eu cred ca i-as arunca in fata metroului. /:)

    Raspunde
  4. criserb 14 Jun 2010 @ 23:01

    Iti plac fetele, ha? :)

    Raspunde
  5. Cezar 14 Jun 2010 @ 23:37

    Ati cunoscut in viata voastra vreun homosexual sau vreo lesbiana? Daca raspunsul ar fi da, atunci nu v-ati mai arunca asa usor sa le dati in cap. Homosexualii nu’s aia care participa la marsul curului in fiecare an, boschetarii aia care sunt mai mult travestiti sau drogati sau alte specimene. Cei mai multi gay sunt oameni normali (cat de normali pot fi avand in vedere ca’s gay), care duc o viata normala si care vor sa se incadreze in ceea ce majoritatea considera normalitate.
    Problema noastra e ca ne grabim sa blamam ce nu cunoastem iar voi nu cunoasteti persoane homosexuale. A fi intolerant e un semn al unei limitari in gandire, cel putin din punctul meu de vedere.
    Nu zic acuma sa-i luati acasa, dar nici nu va mai grabiti asa tare sa aruncati cu pietre.

    PS: asta cu “nu ma deranjeaza lesbianele dar sa nu vad homosexuali” e de o ipocrizie crunta.

    Raspunde
  6. Alina 14 Jun 2010 @ 23:41

    Bis Cezar:)

    Raspunde
  7. criserb 14 Jun 2010 @ 23:49

    @Cezar – am cunoscut 3 baieti, nu erau un cuplu… Dar nu as zice ca sunt normali daca se uita la fundul meu de cate ori ma intorc cu spatele…

    Raspunde
  8. Alina 14 Jun 2010 @ 23:52

    Dar ti s-ar parea normal daca s-ar uita colegele de la servici?

    Raspunde
  9. criserb 15 Jun 2010 @ 00:04

    Absolut! :)

    Raspunde
  10. Alina 15 Jun 2010 @ 00:12

    Well, acum daca Dana avea de gand o mica aventura in 3 cu majoritate feminina, cu siguranta s-a razgandit, daca declari sus si tare ca este impotriva naturii :D.

    Raspunde
  11. criserb 15 Jun 2010 @ 00:14

    =)) Noroc ca nu ma citeste in fiecare zi, poate ii scapa si nu se razgandeste :D

    Raspunde
  12. memepistu' 15 Jun 2010 @ 02:47

    Singurul context in care as putea sa tolerez un cuplu gay, ar fi acela in care “baietii” ar fi gay numai in intimitatea lor strict!Impactul asupra adultilor la vederea a doi pupaciosi dastia pe strada, nu e asa de devastator ca la copii!Ce i-ai raspunde copilului cand te-ar intreba de ce se pupa baietii aia?Ca sunt bolnavi si au nevoie de tratament?Sau ca sunt normali?
    Ce placere ai mai avea cand ai stii ca te duci la strand/mare/piscina cu o cunostinta gay?Nu te-ai simti aproape violat ori de cate ori te-ai apleca dupa ceva?(Asta legat de “am cunoscut 3 baieti, nu erau un cuplu… Dar nu as zice ca sunt normali daca se uita la fundul meu de cate ori ma intorc cu spatele…”).Nu am nimic cu ei atata timp cat stiu sa se poarte ca majoritatea in societate, in rest pot sa-si rupa toate orificiile la ei in dormitor!

    Raspunde
  13. mo 15 Jun 2010 @ 10:07

    sa se pupe/sarute/… la ei acasa. de ce trebuie sa fiu eu martor la dragostea lor?

    Raspunde
  14. Cristian 15 Jun 2010 @ 11:47

    Din seria blogosfera e plina de homofobi, azi il salutam pe Criserb.
    Felicitari, stimabililor, ati intrat in Europa! 8-|

    Raspunde
  15. jack 15 Jun 2010 @ 12:11

    @Poponet crezi ca de asta am intrat noi in europa?

    Raspunde
  16. Alina 15 Jun 2010 @ 12:14

    @Jack, un raspuns doar de dragul contrazicerii…
    Sunt sigura ca ai inteles ideea lui Cristian.

    Raspunde
  17. Ave 15 Jun 2010 @ 14:20

    Eu cand ii vad pe strada – orice combinatie, e absolut irelevat – le mai zic sa-si caute o camera. Ca sa nu spun c-am fost intr-o seara la Observatorul Astronomic, unde cel putin trei cupluri au urcat acolo pe terasa doar ca sa se “linga pe fata”, cum plastic se exprima un fost coleg de-al meu, in urma cu vreo 10 ani.

    Si vorba aia, atat timp cat nu incearca sa ma agate sau sa ma “converteasca”, n-am nimic cu nici unii dintre ei.

    —–
    Un batranel se duce sa ceara azil in Canada. (Nota: cred ca si in Canada e cam la fel ca la noi, deci poate ar trebui schimbata tara…) Acolo il iau aia la intrebari:
    – Tataie, dar de ce vrei matale sa emigrezi?
    – Pai sa vedeti… Pe vremea lu’ Antonescu, daca te prindeau homosexual, te impuscau. Dupa aia au venit comunistii, care daca te prindeau te bagau la parnaie. Acum homosexualitaea e la liber, pe toate drumurile… Eu vreau sa emigrez pana nu devine obligatorie!
    —–

    Raspunde
  18. Iulica 15 Jun 2010 @ 15:38

    apropo de asta cu homosexualitatea care va deranjeaza… despre bisexualitate ce pareri aveti?:D

    Raspunde
  19. Iulica 15 Jun 2010 @ 15:43

    aa si sa aduc si o completare… spre exemplu…se spune ca normalul intr-o societate este majoritarul,deci, homosexualitatea nu este normalul…ceea ce vreau sa spun este ca heterosexualitatea nu ar fi neaparat normalul, ci ar fi decat forma de orientare cea mai raspandita. la asta nu v-ati gandit?:D

    Raspunde
  20. Alina 15 Jun 2010 @ 15:46

    Eu ma ghidez dupa un principiu tare simplu:
    Fiecare face ce vrea atata timp cand nu incalca drepturile si libertatile altei persoane… sau animal :D.

    In traducere, nu ma intereseaza absolut deloc ce face acasa in limitele de mai sus, iar pe strada trebuie sa fii decent pentru incalci drepturile altora la decenta, indiferent de ce sex e perechea respectiva.

    Raspunde
  21. cristi 15 Jun 2010 @ 23:32

    eu daca as fi femeie as fi 100% lesbiana!, prin urmare ii inteleg perfect… peace! :”>

    Raspunde
  22. raca 15 Jun 2010 @ 23:50

    Criserb, poti sa stergi intreaga discutie linistit. Nu are ce cauta pe blog-ul tau.

    Dreptul la orientare sexuala este un drept garantat in Europa si nu numai. Pentru cei care insista sa discrimineze ignorand acest drept nu am decat doua solutii: sa sara cu incredere in fata metroului sau sa emigreze in Koreea de Nord.

    Cei care cred ca au argumente in a discrimina in baza orientarii sexuale trebuie sa-si pregateasca argumente pentru a discrimina si pe motive de sex, origine rasiala si etnica, varsta, religie sau convingeri, dizabilitate. Toate aceste criterii au statut legal identic iar din punct de vedere moral nu e _absolut_ nici o diferenta.

    Raspunde
  23. criserb 15 Jun 2010 @ 23:54

    @raca – speram ca tu esti mai destept dar m-am inselat :(

    Raspunde
  24. octavian 16 Jun 2010 @ 00:28

    Daca zice nasu sa-l stergi, sterge-l frate!

    Nasul detine adevarul absolut!

    Raspunde
  25. Iulica 16 Jun 2010 @ 01:28

    mie de ce nu mi se raspunde?:-L:))

    Raspunde
  26. Ave 16 Jun 2010 @ 09:45

    Eu sunt convins ca problema, de fapt, era ca autorul ar fi dorit sa faca si el parte din combinatie. Mai ales daca erau doua gagici bune. Da’ nu ne spune… :d :)) >:)

    Raspunde
  27. criserb 16 Jun 2010 @ 09:58

    @iulica – bisexualitatea e cam acelasi lucru, doar ca omul e si gay si hetero in acelasi timp…

    Raspunde
  28. Iulica 16 Jun 2010 @ 12:25

    stiam ce este vroiam doar sa stiu parerile;))

    Raspunde
  29. criserb 16 Jun 2010 @ 12:29

    Pai si parerea e cam tot aia, daca eu vad 2 gagici sarutandu-se nu am de unde sa stiu ca sunt bisexuale… si parerea e tot aia.

    Raspunde
  30. Iulica 16 Jun 2010 @ 13:49

    gagicile ca gagicile da sa vezi 2 gagii?:-s aia chiar mi se par scarbosi

    Raspunde
  31. Crox 16 Jun 2010 @ 16:28

    E o chestiune care tine de bun simt si educatia primita de acasa. Un sarut mult prea pasional care tinde spre luxura mai degraba, nu isi are locul in public, nu din prea multa pudoare, ci din respect fata de ceilalti.
    Mi se pare total irelevant ca erau tipe, tipi, hetero, bi sau homo.
    Manifestarea afectiunii e ok in public, dar nu manifestarea vadita a sexualitatii.
    Cu totii insa mai avem scapari, dar chiar si atunci cand exista aceste scapari, bunul simt ar trebui sa ne impinga mai departe de ochii tuturor.
    Mai sunt cluburi unde cuplurile, triourile, isi manifesta sexualitatea la un oarecare nivel. Aceste lucruri sunt ok daca exista un grad de acceptare mutuala, cunoscut pentru clubul respectiv.

    Concluzia ar fi ca este o problema fals etichetata de criserb. Cred ca la fel de stanjenit ar fi fost sa vada un cuplu hetero manifestandu-se mult prea lasciv in public pentru gradul lui de acceptare. Este o problema de bun simt, si anume lipsa acestuia.

    Eu zic mai degraba sa spunem NU concupiscentei in public decat NU homosexualitatii. Cine alege varianta a doua nu poate fi decat frustrat(a).

    Raspunde
  32. Mihai 17 Jun 2010 @ 07:09

    E absurd sa zici ca e ok sa vezi doua fete de mana sau facand schimb de saliva dar e groaznic sa vezi doi tipi. Pentru ca e acelasi lucru si ar trebui sa ai aceeasi reactie in ambele situatii.

    Iar faptul ca te-ai simti “violat” la strand sa stii ca unu se uita tot la fundul tau, hai sa fim seriosi! Cata vreme 100 de ochi de fete se uita la fundul tau nu ai nimic, dar cum apare inca o pereche de ochi, de baiat, te simti expus si vanat si violat. Absurd.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)